دوست عزیز. اگر ریاضی و فیزیک رو 100 هم بزنید باید دروس ریاضی 1 و فیزیک 1 رو پاس کنید( در دروس مهندسی و پایه) پیشنیاز نیستند این دروس ، بهشون دروس پایه می گن.در دانشگاه 3 جور درس داریم پایه اصلی و تخصصینقل قول:
Printable View
دوست عزیز. اگر ریاضی و فیزیک رو 100 هم بزنید باید دروس ریاضی 1 و فیزیک 1 رو پاس کنید( در دروس مهندسی و پایه) پیشنیاز نیستند این دروس ، بهشون دروس پایه می گن.در دانشگاه 3 جور درس داریم پایه اصلی و تخصصینقل قول:
ببین مریمنقل قول:
چرا ؟! اتفاقا 4 تا واحدی که بتونم پاس کنم با نمره خوب دیگه لازم نی سال دیگه تو یه دانشگاه دیگه بخونم .... نه عقب نمیوفتم فقط یه ترم میرم!
اگه میخوای سال دیگه بری شریف ( :دی ) نباید به این فکر کنی که ترم اول رو بخونی
شاید هم بشه بخونی اما وحشتناک سخته که هر دو طرف رو داشته باشی
درسای دانشگاه مخصوصا دروس فنی مهندسی به این کشکی نیست که بشه همین جوری پاس کرد
حالا از ما گفتن بود تو خواه پند گیر خواه ملال :دی
ضمنا دوستان عزیز ما همچنان نیازمند اطلاعات شما و آشنایان برای تکمیل تاپیک زیر هستیم :
کد:http://www.forum.p30world.net/showthread.php?t=349393
خودمم میدونم این درسا رو همه دارن !!
+ محسن اینقدر فاز منفی نده:31: همه موافقن جز تو:41::31::31:
ببین مطمئن باش که تو تراز نهایی تاثیر دادن...یعنی تراز نهایی رو 15 درصد و تراز کنکورو 85 درصد تاثیر دادن و رتبه کل رو محاسبه نکردن...کلمه گزینش نهایی یه خورده شک بر انگیزه..نقل قول:
اگه شبانه باشی میتونی...دوستم شبانه مکانیک قبول شد..چون نیمه دوم بود همون ترم اول رو مرخصی گرفت...واسه کنکور خوند..شد 1100 الانم همکلاسمه...:31:نقل قول:
نه..دیپلمشو سال 82 گرفته..به هیچ جا هم نگفته که چرا از 82 تا 85 کنکور نداده...ولی گفته که چرا 85 نذاشتن بره برق شریف..نقل قول:
.............
شما یه جمله هم گفتید " البته بازم بستگی داره" من منظور این جملتونو نمی فهمم!نقل قول:
فک کنم بتونی..چون روزانه محرومیت یه ساله داره نمیتونن..ولی مجازی این چیزا رو نداره....نقل قول:
اگه اراده داری و جو دانشگاه نمیگیردت..من که میگم بشین بخون:20:ولی اگه فک میکنی که سر خورده میشی و دوستات همه میرن دانشگاه و تو حسابان و گسسته میخونی و به این چیزا فکر میکنی ..نرو..:20:
تو سایت دانشگاه من نوشته هزینه خوابگاه ترمی 350 هزارتومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]