توی پست بعدی توضیح میدم دوست عزیز
Printable View
توی پست بعدی توضیح میدم دوست عزیز
پست های آموزشی مربوط به بخش آنلاین نسخه BFME2 و ROTWK
قبلا راجع تحوه نصب کردن بازی و تنظیم آن برای آنلاین بازی کردن توضیح داده بودم
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نکته رو دوباره متذکر میشم که حتما سعی کنید نسخه Reloaded رو دانلود و نصب کنید
فایل های اصلی بازی Witch King رو دوباره آپلود کردم از اینجا دانلود کنید :
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: چند تا از سریال نامبرهای بازی
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- {فیکس شده برای ویندوز 10 برای اولین بار توسط خودم و بچه های سایت Gamereplays }
در ویندوز 10 حتما نرم افزار DAEMON TOOLS رو نصب کنید و سپس توسط کلیدهای ترکیبی Ctrl+I یا Add Images t فایل ایمیج بازی رو با اسم RotWk_Maxi_TheSmokingMan.mdf رو باز کنید
و سپس طبق عکس زیر بر روی گزینه مشخص شده کلیک تا فایل ایمیج بر روی درایو مجازی سوار شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب آخرین پچ بازی ( غیر رسمی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ 2.02_v6.0.0_WS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات استفاده از این سویچر پچ
شما میتونید به پچ اصلی یعنی همون 2.01 سوییچ کنید با برداشتن تیک
در صورتی هم که خواستید با پچ 2.02.6.00 بازی کنید با نفرات دیگه
باید فایل game.dat جدید بازی رو نیز بریزید تو محل پوشه اصلی بازی و سپس پیام Overwrite رو نیز اکسپت کنید. ( البته از فایل date اصلی بازی Backup داشته باشید )
اگر هر وقت هم خواستید با پچ 2.01 بازی کنید باید game.dat اصلی بازی باز کپی کنید
پیشنهاد میکنم که هم game.dat جدید و هم اصلی رو توی پوشه خود در یک پوشه مستقل داشته باشید تا کار برای سوییچ کردن راحت تر بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته بعدی اینکه اگر تمام کارها رو انجام دادید و بازی رو اجرا کردید و نرفت توی بازی و به اصلاح هنگ کرد باید فایل آپشن ( Options ) بازی رو بریزید تو محل سیو بازی
توی کامپیوتر خودتون برید به این آدرس :
C:\Users\OMiD\AppData\Roaming
چک کنید اگر پوشه ایی به این اسم My The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king Files نبود اینجا
اونو بسازید
سپس داخل همون پوشه ایی که ساختید فایل زرو دانلود و اکسترکت کنید اونجا
ID بنده در گیم رنجر نیز 2789553 هستش و فقط گاهی اوقات ROTWK بازی میکنم
این پست مهمترین پست و کامل ترین آموزش جامع این بازی در کل وب هستش و توسط خودم ارائه شده.
آپدیت شد
95/05/03
آپدیت شد
1401/04/19
چیت انجین یه برنامه واسه هک و افزایش پول در بازیه اگه میخوای هک بازی کنی ترینر بگیری دردسرش کمتره ولی قابل دکره که در بازی انلاین نمیتونید استفاده کنید. :n05:نقل قول:
Dagor Dagorath[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Edain 3.8 Submod
For Battle for Middle Earth II
برای دیدن سایز اصلی روی تصاویر کلیک کنید!
این سابمود که بر پایه مود محبوب و معروف Edain ساخته شده
به شما این اجازه رو میده که طی یه سری اپگریدها و ...به یونیتها و هیروهای دوران اول دنیای تالکین دست پیدا کنید
ضمن اینکه هر فکشن جدای از چند هیرو و یونیت مشخص یک والار یا حالا گاها یچیزی مثل آنگولیانت و انکلاگان
که در حد والار هستند رو برای 3-2 دیقه هم شده احضار کنید و از قدرتش استفاده کنید
من حداقل 10-12 مود و پچ و..برای این سری بازی کردم هیچکدوم به این جذابی نیست حتی خود EDAIN!
به شکل خلاصه بگم در مورد خود Edain این مود حدودا 8-9 سال هست داره ساخته میشه و به تکامل میرسه
الان نزدیک انتشار 4.5 هستند نسخه انگلیسی که رسما اوج بالانس و تکامل یک مود حساب میشه!
اما حالا dagor dagorath submod اومده بر پایه نسخه 2 سال پیش ادین تغییراتی رو اعمال میکنه
که بالا گفتم به علاوه اضافه کردن یونیتها و هیروهای edain های جدید!
یعنی چیزی بهتر از بهتر رسما:دی
علاقه مندان نصبش خیلی راحته حداقل برای ما که راحت بود!
فقط Rise of The Witch King و BFME2 پچ های 2.01 و 1.6 داشته باشید کافیه
Main Installer
BFME2 Asset
آموزش نصب
1-اول از پوشه lang و پوشه apt تو فولدر رایز ویچ کینگ بکاپ بگیرید یه جای مطمئن که بعدا بخواید مود رو پاک کنید لازمه
2-فایل نصب داگور داگورات رو اجرا کن و تو پوشه رایز ویچ کینگ نصب کن فایل asset.dat رو تو پوشه bfme2بکاپ بگیر کپی کن یه جای مطمئن
3-حالا فایل bfme2 asset رو اجرا کن و پوشه bfme2 رو انتخاب کن همون فایل دومی که لینکشو دادم
4-حالا game luncher رو بردار و یه شورتکات برای دسکتاپ درست کن(فکر نکنم این ضروری باشه اصلا نمیدونم چی هست 1.7 که نداشت چنین چیزی)
5-اجرا نشد یا مشکلی تو اجراش بود به متن داخل اسپویل زیر مراجعه کنید!محتوای مخفی: description
توضیح رسیدن به یونیتهای دوران اول در Dagor Dagorath
محتوای مخفی: .
اما ...
EDAIN MOD
این مود mod برتر سال 2015 از نظر تنها سایت معتبر مربوطه یعنی moddb هم شد با ریت 9.6!
Edain Mod یک ماد بسیار بزرگ و کم نظیر هست که بر پایه سری بازی های battle for middle earth ساخته میشن
قالب بازی همچنان استراتژی سنتی یا RTS هست مثل بازی های اصلی اما با تغییرات ریز و درشت بسیار زیاد
حدود 8-9 سال هست دارند روش کار میکنند و در حال حاضر یونیتها رو با طراحی های بهتر و جدیدتر از فیلمها و یا گاها در صورت نبودن
از فن آرتهای عالی و همینطور گیم پلی بهتر و گرافیک چندین مرتبه بهتر و جذاب تر در کنار گیم پلی بسیار بالانس تر و جذابتر عملی کردند
در حال حاضر روی ورژن 4.5 هستند با عرضه این نسخه فقط نسخه 4.6 و اضافه شدن فکشن گابلینها
(که شامل گونداباد و ارکهای فیلم هابیت هم هست) باقی مونده!
لینک پیچ Moddb برای Edain دانلود های مربوطه رو از اینجا میتونید انجام بدید یک فایل نصبی هست و اصلا هم دشوار نیست نصبش.
سلام یه جای این فرم یه لینک داده بودن برای کرک این بازی تو ویندوز 10 که ظاهرا از ویندوز 8.1 به بالا کرک فزق می کنه و باید با Virtual CloneDrive ران بشه ولی لینکش خراب بود می شه یه رانمایی بکنین برای این که این بازی تو ویندوز 10 درست نصب شه باید چه کار کرد؟
(خودم تو ویندوز 7 چند بار نصب کردم.)
دوستان سلام
پست های آموزشی کاملا دوباره آپدیت شدن و لینک های مربوطه کاملا دوباره آپدیت شد با آپلود مجدد
پست ابتدایی همین صفحه
Age of The Ring Mod
*مهم*
بخش دوم کامنت مطالعه شود ورژن جدید موجود است.
سرانجام ماد پر سر و صدای AOTR هم اولین نسخه رسمیش عرضه شد!یک سری توضیحات خلاصه وار میدم درباره این ماد ;
این ماد یک ماد با هدف تغییر کامل بازی اصلی و خلق یک اثر هنری واقعی با طراحان بزرگش دو سال پیش به نام Horse Lords Mod عرضه اولیه شد که فقط یک سری تغییرات خیلی جزعی در حد گرافیکی و انیمیشنهای جدید بود اما طی این دو سال تیم بزرگتر شد و اهدافش رو بزرگتر کرد تا سر انجام امروز شاهد عرضه اولین نسخه از مادشون باشیم.ضمن اینکه این ماد قطعا در نهایت Campaign بهش اضافه میشه و حتی ممکنه دو کمپین مختلف در دو زمان مختلف رو شاهد باشیم.
صفحه رسمی ماد در Moddb
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماد توی اولین نسخه 4 فکشن Misty Mountains - Gondor - Mordor - Isengard هست
در ادامه و در رلیز بعدی Lothlorien رو رلیز میکنند(و بعد هم احتمالا Erebor)
لیست کامل فکشنهایی که در نهایت داخل این ماد هستند:
Gondor- Isengard- Mordor- Misty Mountains- Lothlorien- Erebor- Rivendell- Mirkwood- Haradwaith- Rohan
انتظار میره ظرف 1 یا 2 سال شاهد کامل شدن تقریبی ماد باشیم ضمن اینکه این فکشنها نهایتا تمام فکشنها خواهند بود و خبری از فکشن دیگه ای نیست!طراحی ها و انیمیشنها در این ماد در لول بی نهایت بالایی قرار دارند بالاتر از حتی Edain خصوصا انیمیشنهای ارایش های نظامی و تیرهای اتشین که فوق العاده هستند.تقریبا تک تک یونیتها دارن مجددا کار میشن و ساختمانها همچنین و تعداد زیادی یونیت و هیروی مختلف هم اضافه شدند.
چند نمونه از تعداد خیلی زیاد طراحی هایی که انجام دادن رو تصاویرش رو قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب :برای اجرای این ماد باید هر دو بازی battle for middle earth 2 و rise of the witch king رو نصب داشته باشید (به روش سوار کردن فایلهای image روی درایو مجازی اجراشون کنید و کرک نکنید) پچ 2.02 رو برای Rise of the Witch King نصب کرده باشید. و این پچ هم فعال کنید. برای اجرای همزمان با edain باید یک پوشه دیگه از فولدر rise of the witch king رو جدا جای دیگه نصب کنید (یا قبلش کپی کردنش رو تست کنید) و بعد پچ 2.02 و این ماد رو روی اون نصب کنید. برای نصبش هم نباید مشکلی باشه بازی دارای installer خیلی خوب و عادی هست. سیستم مورد نیاز اصلی مثل بازی اصلی هست شاید بخاطر جزعیات بیشتر یکم فقط به سیستم قویتری نیاز باشه که فکر میکنم همه این روزها حداقل لازمش رو دارند.
سیستم گیمپلی بازی مشابه بازی اصلی به شکل ساخت و ساز ازاد هست!
برای نسخه اول دقت کنید Campaign و War of The Ring کار نمیکنند و بعضا ممکنه باگهای جزعی دیگه ای هم دیده بشه.
این هم تصاویری که خودم ازش گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Age of The Ring V2.0.3 is here
ورژن جدید ماد AOTR برای بازی BFME2: Rise of The Witch King
خب ورژن جدید با حضور لوتلورین هم اومد!
یک سری مشکلات اولیه فایل نصبی داشت ظاهرا که 2 روز صبر کردم تا نسخه بدون مشکل و بی نقصش بیاد و اومد سر انجام!
صفحه دانلود ماد برای کسانی که میخوان مستقیما از خود سایت moddb دانلود کنند:
کد:http://www.moddb.com/mods/the-horse-lords-a-total-modification-for-bfme/downloads/age-of-the-ring-version-20-the-golden-wood
لینک دانلود ماد از upera (نهایت تا یک ماه فعاله):
کد:https://public.upera.co/7KvJg5gy
برای اجرای این ورژن از ماد لازمه پچ رایز اف د ویچ کینگ 2.02 رو حتما داشته باشید و حتما هم ورژن 7 که تازه اومده رو نصب کنید
ورژن های 5 یا 6 دیگه با ماد سازگار نیستن میتونید ورژن 7 این پچ رو از این لینک دانلود کنید:
لینک دانلود پچ 2.02 برای rotwk از گوگل درایو (باید با شیلتر شکن برید)
کد:https://drive.google.com/open?id=0BwSPLGSTyfMCV3p2T3hHVFN2VkE
لینک دانلود پچ 2.02 برای rotwk از upera (نهایت تا یک ماه فعاله):
کد:https://public.upera.co/7KvJg5gy
تغییرات مهمی که این پچ به نسبت نسخه قبلی داره:
-اضافه شدن فکشن Lothlorien به صورت کامل
-تغییر ظاهر و کاربرد قلعه misty Mountains
-اضافه شدن یک هیرو(Urshank) به فکشن misty mountains
-اضافه شدن یک یونیت جدید (giant bats) به فکشن misty mountains
-اضافه شدن یک هیروی جدید (wolfgur) به فکشن isengard و چند یونیت dunelanding به این فکشن.
-کلی تغییرات در زمینه بالانس و قدرتها
-فیکس بسیاری از مشکلات بازی
-اضافه شدن یا کار شدن مجدد روی hero ability هیروهای مختلف از جمله ویچ کینگ-ازوگ-خمول-اسماگ و...
میتونید لیست کامل تغییرات رو در این لینک مشاهده کنید:
کد:https://forums.revora.net/topic/109907-full-aotr-release-2-changelog/
نصب ماد و پچ هر دو راحته یه instal میکنید تمام
ورژن جدید ماد رو حتما در مسیر پیشنهادی خودش نصب کنید که داخل درایو c و پوشه ای جدا از پوشه Electroinc Arts هست.
slm . man bazi ro nasb kardam vali chon bazi vasatesh game over mishode crack ro narikhtam. un file option.ini ro hame be tore kamel vared kardam . . alan baz vasateh defeat mishe dakhele bazi va nemitunam bazi konam. rahnemayi konid mamnun
اقا یه سوال دارم لطفا جواب بدین رمز lotr battle for middle earth 2 فقط همین سری رمز دارینوسش چیه
- - - Updated - - -
اقا یه سوال دارم لطفا جواب بدین رمز lotr battle for middle earth 2 فقط همین سری رمز دارینوسش چیه
ترینر برای نسخه 2.02 موجوده ؟
ویرایش : با cheat engine تست کردم راحت منابع افزایش پیدا میکند