-
تا این امتیاز 16 خوب بودیم . امیدوارم در ادامه هم بتونیم به همین شکل ادامه بدیم .
دوستان عزیز از خود سایت fivb برای دیدن ریز نتایج و امار انلاین بازی کمک بگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوبه انصافا .
-
خوب بودیم ست اول و 25-20 بردیم غفور از همون امتیاز اول شروع کرد چشم بسته و محکم زدن رو و زود تعویض شد!باز حمزه بهتر از دیروزه و سرویسهای خوب کنترلی ... با همین روحیه ست دوم رو شروع کنیم!
-
متاسفانه حمزه بعد از 2 تا امتیاز سرویس گرفتن احساساتی شد و همینجور داره خراب میکنه بازیو...:n03::n15:
باید تعویض بشه به نظر من...
-
فرهاد قائمی فکر کنم دستش شکست بنده خدا
-
دو تا گزارشگر داریم هنوز یه اشاره نکردند فرهاد قائمی مصدوم شده . فکر کنم بردنش بیمارستان . اگه بود مطمئنم تیم این ست رو نیمباخت . حیف
-
روحیه، اعتماد به نفس.
این دوتا رو شدیدا نیاز داریم.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
-
مباشری خیلی بازیکن ضعیفیه یک توپ راحت را نمیتونه رد کنه نمیدونم چرا از فیاضی استفاده نمیکنه
قائمی مصدم شد و تیم یکم افت کرده
-
خیلی بد ست دوم رو باختیم!واقعا سرویسهای خوبی میزنه این اتناسوویچ و البته شانس هم باهاش یار بود و اون شکلی توپ خوابید!:n21:!ست سوم رو هم باختیم و خیلی روحیه میخواد برگردوندن این بازی و حداقل 1-2 امتیاز گرفتن ...مصدومیت قائمی هم گرفتگی جزئی هست امیدوارم برسه به بازی های آینده واقعا اگه بود این نتیجه نمیشد ... بعد یک شروع خوب و گرفتن ست اول نمیدونم چی شد که به این شکل بازی رو رها کردیم!:n29:
-
بازیکن نادون همیشه وجود داره . موسوی با اینکه خودش هم میدونه از 10 تا سرویس پرششیش یکی شانسی از تور رد میشه میاد در امتیاز به این مهمی پرشی میزنه . ای خدا .
قائمی که مصدوم شد متاسفانه ایران دو ست رو الکی باخت .
-
ست دوم رو واقعا مفت از دست دادیم...
اشتباهات تیم وحشتناک بالاست....
حتی ست سوم رو هم با این همه اشتباه داشتیم برمیگردوندیم که جناب موسوی :n15:
کاش قائمی مصدوم نمیشد..
اگه از صربستان ضعیف بودیم و میباختیم ناراحتی نداشت اما واقعا فقط به اشتباهات خودمون داریم میبازیم...:n03: