من تو دفترچه فلسفه ندیدم دفترچه ی پودمانی البته
شاید تو غیر پودمانی باشه
Printable View
من تو دفترچه فلسفه ندیدم دفترچه ی پودمانی البته
شاید تو غیر پودمانی باشه
دوست عزیز منظور شما از غیر پودمانی با کنکور کارشناسی اینه که مثلا من با مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی میتونم کنکور بدم و یه رشته کارشناسی رو 4سال بدون کنکور کاردانی به کارشناسی بدم؟نقل قول:
اگه جواب بله هست مثلا رشته های شیمی یا صنایع یا مدیریت صنعتی رو داره؟مرسی
یا حق
من دقيق نمي دونم ولي مثل اينكه كارشناسي داره و شرطش هم براي شركت كردن همون ديپلم نظري و پيش دانشگاهي هست .نقل قول:
دفترچه هاش اواسط آذر مياد .
دوست عزیز نمیدونم نمیدونم فلسف داره یا نه .(ولی احتمالا داشته باشه وقتی که رشته مدیریت کسب و کارهای کوچیک هست میخوای فلسفه نداشته باشه)نقل قول:
یکی از دوستام با هم پیش ریاضی بودیم پشت کنکوری البته اون 4 تا واحد افتاده بود یعنی پیشو نگذرونده بود گفت نمیتونم بمونم برج 10 امتحان داد برج 11 رفت سر کلاس رشته برق فقط مدرک دیپلمش نیاز بود البته واسه کاردانی آزمون داد.
دوستان دفترچه های کنکور کاردانی به کارشناسی این دانشگاه کی می اد؟
ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی همه ساله در اواسط دی ماه انجام میشود و خود آزمون نیز در اواخر بهمن ماه برگذار میشود.
دوستان من از كسي شنيدم كه پودماني ميخوند و پودمان اول رو تموم كرد و ميخواست طبق قانون خودشون تغيير رشته بده به يه رشته هم گروه توي همون واحدشون . اما گفت تازه بخشنامه اومده كه كنسل شده اينكار . آيا ميشه بعد از پودمان دوم تغيير رشته بده ؟ بخشنامه بازم مياد ؟ يا فقط براي پودمان اولي هاس ؟
اين آخريم مصوبه هست
تغيير رشته در پودمان اول ممنوع هست ..
تغيير رشته بعد از پودمان اول فقط يكبار امكانپذير هست
این خبر دسته که درسهای جبرانی حذف شدن ؟
درسهاي جبراني براي تغيير رشته ؟