آقا من وسط write فیرم ور بودم . کامپیوتر هنگ کرد و ریست شد . الان دیگه جانگل اصلا درایو رو نمیشناسه ...
هر کاری میکنم دیگه نمیاد ...
کنسول هم روشن میکنم درش دیگه باز نمیشه ...
چیکار کنم ؟ درایو از بین رفت ؟
Printable View
آقا من وسط write فیرم ور بودم . کامپیوتر هنگ کرد و ریست شد . الان دیگه جانگل اصلا درایو رو نمیشناسه ...
هر کاری میکنم دیگه نمیاد ...
کنسول هم روشن میکنم درش دیگه باز نمیشه ...
چیکار کنم ؟ درایو از بین رفت ؟
یه بار Intro رو بزن و سعی کن ببری وندور ببین میره یا نه :-؟
یه بار زدم نشد ... اصلا دیتکت نمیکنه ...
راهی هست ؟
:sad::sad::sad:
درست شد .
آقا پارسا دمت گرم یه جرقه ای زدی تو ذهنم با همون روش و یکم ور رفتن درست شد . مرسی
واقعا الکی نیست جلوی جانگل بزرگ نوشته BETA ...
سلام به همگی. من تازه کارِ تازه کار هستم. حدود 10 صفحه از انجمن رو هم مطالعه کردم و یه سری اصلاعات به دست آوردم؛ اما درست و دقیق متوجه نشدم.
من یه ایکس باکس Arcade داشتم که بعد از یک سال و نیم دادم به داییم. اون موقع PES10 رو بازی می کردم. وقتی که PES12 اومد، بازی روی کنسول اجرا نشد و داییم خودش برده بود دستگاه رو پیش فروشنده و آپدیتش کرده بود. نمی دونم داشبورد آپدیت شده یا این که کنسول رو باز کردن. بعد از اون بازی های جدید مثل کال آف MW3 اجرا نمی شه روش. دلیلش رو هم که از فروشنده پرسیدم، گفتش که فاصله ی دو تا آپدیتی که ارائه شده دو هفته بوده و شما باید بیاری تا دوباره دستگاه رو آپدیت کنیم؛ اون وقت درست می شه. الان هم دستگاه دست داییم هست و دست خودم نیست. حالا من چی کار کنم که بتونم بازی های جدید رو روش اجرا کنم؟
من اصلا به ایکس باکس لایو وصل نمی شم و در کل دستگاه به "نت" وصل نشده.
می خواستم بدونم آیا با آپدیت کردن داشبورد به نسخه ی 2.0.13604.0 یا نسخه ی جدید تر، می شه بازی های جدید رو انجام داد یا نه؟
و این که آیا می تونم کماکان PES10 و بازی های قدیمی تر رو هم با این آپدیت بازی کنم یا باید کلا بی خیال بازی های قبلی بشم؟
اگه یه توضیح مختصری هم در مورد LT و نسخه های مختلفش از جمله LT+2.0 و LT3 که خیلی ازش بحث می شه بدید ممنونتون می شم. تا جایی که فهمیدم ارتقای LT سخت افزاری انجام می شه و به "لایو" باز ها مربوط می شه. امیدوارم درست متوجه شده باشم!
با سپاس فراوان. یا علی.
من باکسم رو LT2 کردم . الان انلاین بازی کنم (MW3-2) بن نمیشم ؟
نه بن میشی . واسه انلاین بازی کردن باید LT 3 داشته باشینقل قول:
شما اگه قصدی واسه آنلاین بازی کردن نداری پس ببر واست LT2 رو بریزن و حتما به یارو بگو که فقط آفلاین بازی میکنی که دوزاریش بیفته.بله می تونی بازیهای قدیمی رو بازی کنی و مشکلی نیست.نقل قول:
LT مربوط به آبدیت درایو دستگاه میشه که واسه امنیت تو محیط لایو میاد و باعث گول زدن مایکروسافت میشه که نفهمه داریم بازی کپی استفاده میکنیم که کسایی که اهل لایو هستند مثل من:31: باید همیشه آخرین شماره LT رو که الان LT3 هست رو بریزن.بعد از ریختن LT3 دیگه چه برای آفلاین چه آنلاین باید بازیها رو با DVD های وربانیم بخری که به صورت برنر مکس رایت شده و قیمتشون 3 برابر بازیهای معمولی است به خاطر همینه که میگم دقت کن که به طرف بگی حتما واست LT2 بریزه نه LT3.ولی در آینده ای نه چندان دور سرانجام شما هم باید LT3 بریزی چون بازیهایی جدیدی که در راه هست فقط با LT3 سازگار هستند.
یا حق
در اون صورت حله ؟ یا 50 درصدی ؟ چقدر هزینش میشه ؟ :19:نقل قول:
100 % امنیت رو که نداری و هیچ تضمینی برای بن شدن نیست شاید خوردی تو Ban wave و بن شدی ولی حداقلش اینه که با بالاترین امنیت با بازی های کپی انلاین بازی میکنینقل قول:
+
هزینه اش اگه فت باشه 5 الی 15 تومن
اگه اسلیم باشه10 تا 60 تومن بستگی به انصاف مغازه دار داره