متاسفانه هارد های جدید مکستور و سیگیت هم مشکل دارند و این مشکل رو به شکل های مختلف نشان میدهند.نقل قول:
مشکل شما هم ممکنه از فریمور باشه
فریمور رو میتونید با توجه به مدل و سریال هارد از سایت سیگیت دانلود کنید.
ضمناً براتون ایمیل زدم چک کنید.
Printable View
متاسفانه هارد های جدید مکستور و سیگیت هم مشکل دارند و این مشکل رو به شکل های مختلف نشان میدهند.نقل قول:
مشکل شما هم ممکنه از فریمور باشه
فریمور رو میتونید با توجه به مدل و سریال هارد از سایت سیگیت دانلود کنید.
ضمناً براتون ایمیل زدم چک کنید.
حامد جان من به شما جسارت نکردم منظورم مهدی اصغری بود که میخاد تو آمل با این کار ,کارو کاسبی سکه را بندازه
سلام به همگی ....
اقا دستم به دامنتون ... یکی از هارد هام بدسکتور گرفته ... تو bios میشناسه ولی با ویندوز
هنگ میکنه ! و ویندوز بالا نمیاد .... البته روی این هارد خراب فقط اطلاعات و فایل هام هست .. خیلی مهمه !
من استودیو دارم و یه سری اطلاعات مهم روشه !!! فقط اطلاعاتم رو میخوام ... هاردم به درک !!!
با برنامه HDD Regenerator 1.71 تحت داس تا حدود 48 تا بد سکتور رو درست کرد ولی به 2% که
میرسه از برنامه میاد بیرون و میگه هارد رو نمیشناسه ... با 2 تا کامپیوتر این کار رو کردم ولی متاسفانه فکنم
boot sector مشکل پیدا کرده ///
چیکار کنم .... جبران میکنم .... به داد من بد بخت برسید .... گارانتی تموم شده /// هیچ جا هم نمیتونم ببرم
بدم درست کنه چون ........!!!!
در ضمن خودم حسابی دست به آچارم .... فقط منتظر کمکم....!!! تشکر
Maxtor
DiamondMAX 10
model : 6V300F0
300 GB
شاید با firmware مشکلم هل بشه .... نمیدونم ... منتظر کمک های شما هستم ... تشکر..
سلام به همگی ....
اقا دستم به دامنتون ... یکی از هارد هام بدسکتور گرفته ... تو bios میشناسه ولی با ویندوز
هنگ میکنه ! و ویندوز بالا نمیاد .... البته روی این هارد خراب فقط اطلاعات و فایل هام هست .. خیلی مهمه !
من استودیو دارم و یه سری اطلاعات مهم روشه !!! فقط اطلاعاتم رو میخوام ... هاردم به درک !!!
با برنامه HDD Regenerator 1.71 تحت داس تا حدود 48 تا بد سکتور رو درست کرد ولی به 2% که
میرسه از برنامه میاد بیرون و میگه هارد رو نمیشناسه ... با 2 تا کامپیوتر این کار رو کردم ولی متاسفانه فکنم
چیکار کنم .... جبران میکنم .... به داد من بد بخت برسید .... گارانتی تموم شده /// هیچ جا هم نمیتونم ببرم
Maxtor
DiamondMAX 10
300 GB
شاید با firmware مشکلم هل بشه .... نمیدونم ... منتظر کمک های شما هستم ... تشکر..
سلام به همگی ....
Maxtor
DiamondMAX 10
300 GB
سلام خدمت شمانقل قول:
این مشکل چه جوری پیش اومد آخه این تاپیک فقط برای مشکلات ناشی از فریمور هست و لاغیر!
مشخصات هارد شما هم اصلاً با این هارد های مشکل دار جور در نمیاد.
اگه خیلی وضعش خرابه فکر کنم چاره ای جز رکاوری سخت افزاری نداری که هزینشم زیاده
MJHamed عزیز مشکل من هم دقیقا همین هستش برات PM زدم جواب ندایدنقل قول:
می تونید کمکم کنید هارد من هم همین مشخصات رو داره ؟؟؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
سلامنقل قول:
من برد رو برای ایشون فرستادم قرار شد که نتیجه رو اعلام کنن
سلام MJHamed عزیزنقل قول:
من برد دارم قبلا گرفتم ولی نمی دونم باید چیکار کنم !!!!
ا
سلام . مدار من رسید . صحیح و سالم. تست کردم جواب هم داد. تشکر می کنم که لطف کردی!
ولی یه سوال تو قسمت بعد از تست ( وصل کردن RX و TX به هم ) جواب میده! یعنی مدار سالم هست.
ولی بعدش که بقیه کار هارو می کنم Ctrl+z که می زنم هیچ اتفاقی نمی افته! RX و TX و GND رو چک کردم و درست وصل شدن و اتصال کامل دارن. اتصال برد هارد رو هم چک کردم ولی بازم بی نتیجه بود.
(شرمنده 27 صفحه اول رو خوندم + چند صفحه آخر که سوال تکراری نکرده باشم . ولی چیزی نبود ):20: