من خودم هم چار شاخ موندم که چطوری اینکارو کرده.:45::45:نقل قول:
حالا شما راه حلی به ذهنتون نمی رسه.اگه کیبورد رو در بیاریم مستقیما به سی دی درایو دسترسی داریم یا نه؟
من خودم هم چار شاخ موندم که چطوری اینکارو کرده.:45::45:نقل قول:
حالا شما راه حلی به ذهنتون نمی رسه.اگه کیبورد رو در بیاریم مستقیما به سی دی درایو دسترسی داریم یا نه؟
به نظر من باید برید پیش تعمیرکار اگر نه با دست زدن شما وضع خراب تر میشه.
سلام دوستان. من تو سايت Dell رفتم يه XPS 13 سفارش دادم هنوز نگرفتم. قيمتش به پول ايران نزديك 1600000 شد. ميخواستم دوستان نظرشون رو راجع به قدرت گرافيك و دوام باتري اين مدل بگن.
CPU: P9500 2.53 1066 6MB Cache
RAM: 4GB DDR3 1066
GPU: 256 Geforce 9500M-GE Hybrid SLI
Hard Drive: 500 GB 7200RPM Sata
DVD ROM: 8X Double Layer Write
به نظر من انتخاب خوبی کردی و ازلحاظ گرافیک عالیه و از لحاظ باتری باید بگی باتری تون 9 سلولی هست یا 6نقل قول:
در هر صورت من خودم 1530 دارم و ازش خیلی راضی هستم :10:
سلام اصلا مگه می شه وقتی یه سی دی تو درایو هست
یکی دیگه رو بزاری توش من که یه بار امتحان کردم دیدم
یه محافظ میاد و جلوی ورود سیدیو سد می کنه
می گم این دوستتتون عجب زوری داره ها
چون اصلا نمیشه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
باتريش 6 سله. ولي خب گرافيك Hybrid-SLI و CPU سري P و صفحه 13 اينچي داره. از روي آمار و ارقام به نظر نمياد باتريش كم بياره. ولي نميدونم در عمل چقدر دووم مياره.نقل قول:
به نظر سیستم خیلی خوبی میاد. فقط نگفتید که 1340 هستش یا 1330 که البته قاعدتاً باید 1340 باشه. در هر صورت مبارک باشه. اگه تونستی وقتی به دستت رسید و باهاش کار کردی یه توضیح کلی راجع به کارآییش بدی.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان یه سوالی داشتم منم 1 لپ تاپ dell xps m1530 خریدم یه چند وقتی برام خوب کار کرد بعد از یه مدتی اسپیکر سمت چپم سوخت دادم تعمیر دوباره خراب شد به حدی که کامپیوتر روشن میکنم boot بالا میاد صوت می کشید دادم برای تعمیر گفتن امپلی فایر خرابه می خواستم اگه دوستان برای شما چنین مشکلی پیش اومده لطفا من راهنمایی کنید
با سلام میگم من چند روز پیش که 1640 خریدم،دیروز خواستم اینترنتو راه بندازم متوجه شدم مودم داخلی نداره هر چی این ور اونورشو گشتم جای فیش پیدا نکردم،حالا قصد دارم یه مودم یو اس بی فسقلی بخرم اگه راهنمایی کنید که چه مارک و مدلی خوبه ممنون میشم
به نظر من به جای اینکه پول بدی مودم اکسترنال بخری برو با همون پول یه خط adsl بگیر حال کن!:8:نقل قول: