نه....وقتی جا بیوفته و سیم کارتو بشناسه دیگه هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
ااون جا افتادن اولیش یکم اذیت مکنه.
شاید سیم کارت من اندازش نا استاندارد
نه....وقتی جا بیوفته و سیم کارتو بشناسه دیگه هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
ااون جا افتادن اولیش یکم اذیت مکنه.
شاید سیم کارت من اندازش نا استاندارد
حسین جان توشیبا کلاس 6 نیست یا من ندیدم،اگه دیدی بهع ما هم بگو بعدشم مهم خوندنشه همشون طبق کلاسشون مینویسن ولی مهم خوندنش سرعت خوندنشه.نقل قول:
نظر من سان ديسك هستش
خودم امتحانش كردم(عالي بود)
ولي حيف كه با گوشي فروختمش!!
کاملا تایید میشهنقل قول:
--------------------------
در ضمن اگه یه مموری با مارک متفرقه ( بدون مارک ) بندازیم روش سرعت گوشی میاد پایین ؟ ( کسی امتحان کرده یا نه ؟ )
مرسی
سلامنقل قول:
من انداختم یه دونه میکرو اس دی از همونایی که نامو نشونی ندره 1 گیگش البته 100 مگش بیشتر پر نبوده،کلا به مرور زمان سنگین شد یعنی همه چی کند میشد،ولی دیروز یه 8 گیگ انداختم روش برای آقا مقداد بود نوشت بیشتر از 4 گیگش پره ولی انگار مموری نداشت.
من طبق حرف آقا مقداد اینو گفتم! (یادت رفت، دیروز؟)نقل قول:
حسین جان توشیبا کلاس 6 نیست یا من ندیدم،اگه دیدی بهع ما هم بگو بعدشم مهم خوندنشه همشون طبق کلاسشون مینویسن ولی مهم خوندنش سرعت خوندنشه.
این مموری ها SD هستن ببخشید.
توشیبا مموری هایی که سفیدن رو برای کارای Professional زده و مخصوص عکس ویدیو و پی دی آ ها به اسمه:
Technical data Toshiba Professional SD™ & SDHC™ Cards
حالا این مموریها فقط با این پک و رنگ خود مموری سفیدن بعدشم 2GB, 4GB, 8GB, 16GB دارن ،ولی هم سرعت خوندن هم سرعت نوشتنشون 20 مگابایت هست.(اگه اشتباه یا کسی میدونه راجع به همین مطلب که کمک میکنه بگه لطفا)
4 گیگ کلاس 6:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 گیگ کلاس 6:
اینم عکس پک کامل مموری های Technical data Toshiba Professional SD™ & SDHC™ Cards:
Write Speed 20 MBytes/s
Read Speed 20 MBytes/s
خب چه مارکی بود ؟ چه مدلی ؟نقل قول:
میکرو اس دی بیشتر از کلاس 4 نداره.
Write Speed 4 MBytes/s
Read Speed 10 MBytes/s
ترنسند بود 8 گیگ کلاس 6.نقل قول:
ولی توشیبا رو گزاشتم با سرعت بالا و حرفهای اینا بهترن خود مقداد هم میگفت توشیبا چون هم اصله هم حرفه ای تره.