ایتالیا واقعا قوی بود دیگه هر وقت دلش میخواست گل میزد.
Printable View
ایتالیا واقعا قوی بود دیگه هر وقت دلش میخواست گل میزد.
نقل قول:مسعود عزیز اینکه توپهای ایتالیا و برزیل می خورد تو تیر دروازه ما یا بازیکنان این دو تیم از جلوی دروازه خالی ما توپ رو می زدند به اوت بدشانسی ما بود؟یا اینکه شمسایی شوت میزد و می خورد ب پای بازیکن اوکراین و می رفت تو گل؟
من منکر زحمات بچه ها نیستم و اعتقاد دارم ایران می تونست به جمع چهار تیم بره.همین الآن هم شاهکاری کردند که تا مدتها از یاد نخواهد رفت.ولی خوب نباید از شانس این گونه سخن گفت.
دیگه اینجوری هم نبود . که اگه بود ایران 20تا گل خورده بود !نقل قول:
ایران خیلی خوب بازی کرد
ولی همچنان رو حرف خودم هستم (همون دقیقه 90 و ر..... دن و ... :27: )
اگه این بازی رو میبردیم 100%نایب قهرمان بودیم
حیف این سرمربی که این قدر دلش واسه تیمش میسوزه وقتی پاش گرفته بود.....
دیگه نایی واسم نموند که فردا برم استادیوم
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
تساوی مقابل ایتالیا برای ما پیروزی بود / فوتسال ایران سربلند شد رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال تساوی تیم ملی کشورمان در مصاف با ایتالیا را برای این تیم جوان یک پیروزی ارزشمند عنوان کرد. عباس ترابیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: شکر خدا بازیکنان تیم ملی فوتسال ایران در مسابقات جام جهانی نمایش در خور توجهای داشت و توانست در بین هشت تیم برتر دنیا جای بگیرد. تیم ما تنها در بازی با برزیل که مدعی اصلی قهرمانی در ششمین دوره جام جهانی است آنهم با یک گل نتیجه را واگذار کرد اما در دیگر بازیها حتی در مصاف با اسپانیا و ایتالیا که قهرمان و نایب قهرمان دوره گذشته بودند، تیمی سربلند و در پاره ای از اوقات برتر بودند.
وی با ابراز خرسندی از عملکرد ملی پوشان فوتسال کشورمان در ششمین دوره مسابقات جام جهانی افزود: بچههای تیم ملی فوتسال کشورمان در این رقابتها زحمت خود را کشیدند و در شرایطی که استحقاق صعود به مرحله نیمه نهایی را داشتند با یک تساوی به کار خود پایان دادند.
رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال در خصوص شرایط حاکم بر اردوی تیم ملی فوتسال کشورمان پس از تساوی مقابل ایتالیا گفت: بازیکنان تیم ملی گریه می کنند و به شدت ناراحت هستند. من به آنها حق می دهم گریه کنند. بازیکنان تیم ملی فوتسال شایسته بودند و در عین شایستگی از راهیابی به جمع چهار تیم برتر دنیا بازماندند.
وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به محرومیت شمسایی و کشاورز و آسیب دیدگی لطیفی تیم ما در مصاف با ایتالیا با ترکیب نفرات امید به میدان رفت. تیم ایران با یکسری بازیکن جوان از تیم مدعی ایتالیا یک مساوی گرفت. ما در حالی مقابل ایتالیا متوقف شدیم که تا 50 ثانیه به پایان مسابقه از این تیم پیش بودیم. باور کنید این تساوی برای تیم جوان ایران یک پیروزی بود. این تیم جوان در آینده حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت.
ترابیان در خصوص مشکلی که برای حسین شمس سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان در نیمه دوم بازی مقابل ایتالیا پیش آمد، گفت: آقای شمس برای شادی گل از جای خود بلند شد اما به ناگاه عضله پایش گرفت او در حال حاضر به سختی راه می رود.
شمس = دوست داشتنی
با تساوي مقابل نايب قهرمان جهان
تيم ملي فوتسال ايران سرافرازانه با جام جهاني وداع كرد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتسال ايران در آستانه صعود به مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2008 با تساوي مقابل ايتاليا از رسيدن به اين مرحله محروم شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار حساس تيم هاي ملي فوتسال ايران و ايتاليا در سالن برزيليا برگزار شد.
نيمه اول اين مسابقه با نتيجه 3 بر 2 به سود ايتاليا به پايان رسيد.
براگا2( گل )و نورا يك گل براي ايتاليا گلزني كردند و مسعود دانش ور و مسعودي نيز در اين نيمه براي ايران گلزني كردند.
در نيمه دوم هاشم زاده، طاهري و دانش ور براي ايران گلزني كردند و ايتاليا به وسيله فابيانو و برتولي به گل رسيدند تا اين مسابقه با تساوي 5 بر 5 به پايان برسد.
تيم ايران تا 50 ثانيه به پايان بازي با نتيجه 5 بر 4 از نايب قهرمان جهان پيش بود ولي در نهايت با به ثمر رسيدن گل پنجم حريف، ملي پوشان ايران از كسب پيروزي و صعود به مرحله بعد محروم شدند.
ايتاليا به دليل تفاضل گل بهتر همراه با تيم ملي فوتسال برزيل به مرحله نيمه نهايي صعود كرد.
انتهاي پيام/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من هم متاسف شدم و به بچه ها به خاطر بازیهای خوبشون تبریک میگم .
اما فکر میکنم باید یکم منطقی نگاه کنیم ایتالیا بهتر بازی کرد و برد شما خودتون رو بذارید جای یه تماشاگر ایتالیایی اونوقت اگه با این همه حمله ای که کردن بازی رو میباختند ناراحت نمیشدید . البته من منکر بازی خوب بچه های خوب خودمون نمیشم ولی این بازی نشون داد که ایتالیا قویتر هست .
البته ارزش کار بچه های ما زمانی مشخص میشه که بدونیم هزینه هایی که برای تیم هایی مثل ایتالیا و اسپانیا میشه ده ها برابر تیم ماست و اونها خودشون رو قدرت فوتبال و فوتسال میدونند .
خوب یه مطلب دیگه که من تو این بازیها به چشمم خورد ضعیف بودن بچه های ما از نظر قدرت بدنی بود که تو بازی با ایتالیا و در مقایسه با اونها خیلی مشهود بود شاید بچه های ما از نظر استعداد فوتسالی چیزی از ایتالیا اسپانیا و برزیل کم نداشتند ولی از نظر بدنی ضعیف بودند و این هم به نظر من برمیگرده به حرفه ای نبودن فوتسال و به طور کلی ورزش تو کشور ما . و فکر میکنم یکی از دلایل ضربه خوردن ما همین مسئله بود .در هر حال تبریک میگیم به بچه ها
در ضمن یکی از بچه ها گفته بود که بردن ایتالیا محاله که خوب جلو افتادن بچه ها تو دقایق آخر نشون داد اینطور نیست و من فکر نمیکنم محال باشه .سخت هست ولی محال نیست .
الهی کوفت ایتالیا بشه!حقشون نبود!اگه کشاورز رو داشتیم اگه اوکراین رو با اختلاف دو گل می بردیم اگه شمسایی بود اگه نیمه اول دو تا گل نمی خوردیم اگه اون شوت مسعودی تو دقیقه پایانی که ایتالیا 5 نفره حمله می کرد گل میشد و ......
پس واقعا بدشانسی اوردیم .ولی بچه ها همه خوب کار کردن و خودشون رو به فوتسال دنیا ثابت کردن فکر کنم تو رنکینگ به رتبه 5 دنیا صعود کنیم!شمس هم که مصدوم شد!امیدوارم ایتالیا له بشه و برزیل و اسپانیا برن فینال و برزیل قهرمان بشه که حقشه!
فقط 50 ثانیه مونده بود.......
خیلی حالم گرفته شد.......