نوع پارتیشن هات یا بهتر بگم هار دیسکت به صورت dynamic تعریف شده بنابر این نمیتونی 2 تا OS داشته باشی و باید اونو به basic تغییر بدی. خبر بدش اینه که برای این کار هم کل هارد باید فرمت بشه و از نو پارتیشن بندی کنینقل قول:
Printable View
نوع پارتیشن هات یا بهتر بگم هار دیسکت به صورت dynamic تعریف شده بنابر این نمیتونی 2 تا OS داشته باشی و باید اونو به basic تغییر بدی. خبر بدش اینه که برای این کار هم کل هارد باید فرمت بشه و از نو پارتیشن بندی کنینقل قول:
سلام
من یه ویندوز پرتابل دانلود کردم(xp)فایلهاشو ریختم رو یه سی دی. بوت کننده ی اول لپتاپم رو هم به درایو نودی تغییر دادم.ولی وقتی سیستم داره بالا میاد و من delete رو میزنم فقط گزینه ی ویندوز 7 رو دارم.
چیکار کنم که ازین ویندوز پرتابل استفاده کنم؟
سلام.
من رو سیستمم ویندوز 7 نصب بود. بدجور به هم ریخته بود. بنا به دلایلی هم فعلاً نمیشه این ویندوز رو حذف کنم. حالا تو درایو D ویندوز Xp نصب کردم. فقط مشکل اینه که دیگه اثری از Win7 که تو درایو C نصب بود نیس ! یعنی موقع بوت فقط با Xp بالا میاد. حالا چی کار کنم که درست بشه؟ و در واقع موقع بوت شدن بتونم ویندوز رو انخاب کنم که سیستم با کدوم بالا بیاد !!
ممنون. :n12:
نقل قول:
نرم افزار BCD editor .
این سه تا روش پایین بترتیب برای رفع مشکل خودتون تست کنیدکه همون ناپدیدشدن منوی بوت ویندوز 7 میشه:n01:نقل قول:
روش اول
dvd ویندوز 7 داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم داخل همون کادر اول طبق شکل پایین کلیدهای Shift + F10 همزمان فشار بدین
بعد یک کادر شبیه صفحه داس برای شمار باز میشه که بترتیب دستورات پایین داخلش وارد اینتر کنید برای هر کدوم جدا از آخرم دستور exit وارد کنیدسیستم ریستارت کنید از نوع تست کنید
کد:bootrec /FixMbr
bootrec /FixBoot
bootrec /RebuildBcd
روش دوم
باز ازطریق بوت ویندوز 7 بالا بیاین اینسری گزینه next بزنید بعدشم در کادر بعدی از قسمت سمت چپ پایین گزینه repair your computer انتخاب کنید همینطوری next بزنید تا به کادر پایین برسین در این کادر گزینه startup repair انتخاب کنید بعد که کارش به اتمام رسید سیستم ریستارت از نوع تست کنید
روش سوم
برنامه Visual BCD ازپایین دانلود قبلشم برنامه NET Framework 2.0 داخل xp نصب کنید بعد که این برنامه رو دانلود کردین نصب اجرا کنید ابتدا طبق شکل پایین گزینه شماره 1 انتخاب کنیددر کادری که باز میشه گزینه شماره 2 انتخاب کنید که بصورت فلش سبزمشخص کردم بعد یک پیغام در یافت میکنید که باید تایید کنید ازآخرم سیستم ریستارت از نوع تست کنید اگر که بازم به همون صورت بود اینسری طبق گزینه های شماره 2 با 3 و مابقی پیش برین که بصورت قرمز مشخص کردم تنظیماتم هم طبق شکل انجام بدین ازآخرم تایید که کردین یک پیغام باز دریافت میکنید که باید تایید کنید ازآخرم سیستم ریستارت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bdc editor استفاده بفرمایید.repair بوت با استفاده از دیسک win7 فقط بوت win7 رو درست میکنه براتون و دیگر خبری از اون یکی ویندوز نخواهد بود
شما مطمئنی که این روشی که من از طریق dvd ویندوز 7 گفتم باعث میشه که اون یکی منوی بوت ویندوز بالا نیاد که همون xp باشه ؟ چون این روشی که من قراردادم برگرفته از سایت مایکروسافت قبلا هم داخل همین انجمن مطرح شده مشکل خیلی ها حل شده.نقل قول:
repaire خود دیسک 7 فقط بوت مربوط به خودشو درست میکنه و کار به boot letter ی ویندوز های دیگه نداره چون xp از BCD استفاده نمیکنه و مال win 7 هست . چون کلیه تنظیمات مربوط به بوت ها در درایو بدون letter که 100 MB به صورت پیش فرض ویندوز برای اعمال بوت ها میسازه قرار داره البته xp هم از همین روش استفاده مینکه ولی از طریق boot.ini ای که تو درایو خودش میسازهنقل قول:
ایشون میگن منوی بوت ویندوز 7 ندارن که با همون گزینه startup repair مشکلشون حل میشه یا که روش دیگه که قراردادم یا به وسیله اون برنامه که توضیح دادم حالا به خاطر اینکه به اطلاعاتی که داریم یکم اضافه بشه یک روش دیگه هم قرارمیدم که برگرفته از فروم پایین این دوستمون dvd ویندوز 7 داخل دستگاه باید قراربدن بصورت بوت بالا بیاین بعدشم کلیدهای shift + f10 همزمان فشار بدن در کاردی که باز میشه که بالا در روش اولم توضیح دادم این دستور پایین کافیه وارد اینتر کنید بعدشم دستور exit بزنند البته با همون روشها هم رفه مشکل میشه اینو برای اینکه به اطلاعاتی که داریم اضافه شود گفتم.نقل قول:
کد:bootrec /rebuildbcd
با خط فرمان recovery console ویندوز 7 یا XP میتونن جفت ویندوز هارو به boot menu اضافه کنن.به هر حال انشالاه که مشکلشون حل شه.سوالی هم بود در خدمتم