خيلي بازيش جالبه.....
داداش كوچيكم تموم كردش ولي من هنوز نه!!!مرحله دومم:دي
آسونه....سخت نيستش حتي بالاترين درجش......فكر كنم delta باشه...درست ميگم؟؟
Printable View
خيلي بازيش جالبه.....
داداش كوچيكم تموم كردش ولي من هنوز نه!!!مرحله دومم:دي
آسونه....سخت نيستش حتي بالاترين درجش......فكر كنم delta باشه...درست ميگم؟؟
خوب آره روي EASY بازي كردن آسونه يه روزه تموم ميشه اما روي دلتا بخواي بري لوله مي كنن آدم رو. من كه روي قبليه خواستم برم نتونستم ديگه امتحان نكردم روي اين يكينقل قول:
اين سوالت رو يادم رفته بود جواب بدم ؛ بازيهاي كراي تك هميناست فعلا :نقل قول:
يه سوال فني از كريسيس بازها دارم محصولات كراي تك رو كسي ميتونه به ترتيب نام ببره؟ لطفا نوع بازي هم ذكر بشه متشكرم من بازيهاي كريسيس و فار كراي رو ميدونم محصول ديگه اي هم داره؟
1. فاركراي ( 2004 )
2. كرايسيس ( 2007 )
3. كرايسيس وارهد ( 2008 )
يه بازي هم قبل از فاركراي قرار بود بسازه با نام Engalus كه كنسل شد .
دو تا هم موتور پايه بازي به نام CryEngine و CryEngine 2 ساخته .
خب Crysis يه Trilogy يا سه گانه بود كه البته Warhead جز اين سه گانه محسوب نميشد . سه گانه ي اول همون كرايسيس اصل بود اون دوتاش هم طبق گفته ي سازندگان بازي بايد بسازن ، مگر اينكه خالي بندي بوده باشه و يا انگيزشون رو از دست بدن !!نقل قول:
منظورت كدوم كرايسيس هاست انگار واردي عزيز اسماشون چيه حالا؟
البته به غير از درجه هاي هارد و دلتا ، تو اين درجه ها بايد اف رو بزنيم تا برداره .نقل قول:
بهترين ويژگي اين كرايسيس نسبت به نسخه قبليش اينه كه مهمات رو اتوماتيك بر ميداره يعني فقط كافيه روشون راه بريم ديگه لازم نيست براي برداشتن مهمات هي كليد f رو بزنيم.
این بازی پچی نداره که دانلود کنی . مرحله به بازی اضافه کنه؟؟؟؟
توي پرتال دانلود EA يه پچ پر حجم بود واسه ريسيس اون مرحله اضافه ميكنه؟نقل قول:
میشه لینکش رو بذاری...!!!!نقل قول:
ممنون
راهنمای قدم به قدم بازی crysis warhead شامل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1_ راهنمای قدم به قدم مراحل بازی 2_ راهنمای کلیدهای مورد استفاده در بازی
3_ نکاتی که در رابطه با بازی باید بدانیم. 4_.........
راهنمایی را ازلینک زیر دانلود کنید. یادتان نرود برای دیدن این راهنمایی باید از نرم افزار adobe reader استفاده نمایید
دوستان ترینر بازی را نیز میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.
منبع اصلی سیمز 47
لینک هارو تصیح کن
نه اینکه اشتباه هستش یه کم درهم پرهم شده
سلام دوستان.
می گفتن که وارهد روون تر و راحت تر از کرایسس 1 اجرا می شه ، اما من واقعأ باهاش مشکل دارم.
من کرایسس رو روی سطح جزئیات high به راحتی بازی کردم. اما وارهد رو روی سطح جزئیات گیمر نمی تونم بازی کنم چون بعضی وقت ها افت فریم بسیار شدیدی پیدا می کنه که اعصابم رو خورد می کنه. شما هم مشکل من رو داشتید یا مشکل از سیستم منه؟
سلام
گیم زیبایی بود ... اکشن هاش جالب تر از قبل بود ... و سریع !
روانتر و بهتر از قبلی اجرا میشد ! از نظر گرافیک هم پیشرفت هایی داشت ...
من روی با جزییات گیمر 30-40 رو حداقل داشتم روی 1680 * 1050 ! البته همه Gamer نبود ...
من قبلی رو یک بار روی Easy و 4 بار روی Delta رفتم ولی این رو از همین اول Delta رفتم ...Delta که بری خیلی جالب میشه ! مخصوصا وقتی Blood رو از Options فعال کرده باشی ...
کلا قشنگ بود ولی من نفهمیدم اون Four Years Later ها برای چی بود ؟ ممکنه پیش زمینه ای برای نسخه ی بعد باشه ؟