موافقمنقل قول:
دوستان محترم تاپیک به شدت منحرف شده
اگه ادامه بدید امکان رفتن به متفرقه وجود داره
از من گقتن بود!
آقا فقط در مورد درس حرف بزنيم
Printable View
موافقمنقل قول:
دوستان محترم تاپیک به شدت منحرف شده
اگه ادامه بدید امکان رفتن به متفرقه وجود داره
از من گقتن بود!
آقا فقط در مورد درس حرف بزنيم
یه خبری البته در حد شایعه تازگی های شنیدم که میگن سوال آخر فیزیکو حذف کردن و نمرشو پخش کردن به سوالای دیگه کسی چیزی در این باره میدونه؟
اگه می خواین اعتراضتون نتیجه بده تنها راهش اینه که مدیر مدرستون یه نامه بنویسه همه ی بچه ها امضاش کنن
بفرستید اداره هیچ کس به sms و ایمیل منو شما توجه نمیکنه ...
می خواستم ببینم بهترین دانش آموزای هر مدرسه چه نمره هایی گرفت
ما که شاگرد اول کلاسمون که معدلش 19.94 شده بود الان هیچکدوم از امتحان نهایی رو 20 نگرفته البته اکثرا به خاطر بیدقتی(منم چیزایی که بلدمو هی اشتباه مینویسم فکر کنم به خاطر استرس باشه اصلا نمیدونم چرا حتی سوال آسونم که میبینم بدتر خراب می کنم)
3، 4 نفر 3تا 20دارن. 10 نفری هم که 2 تا بیست دارن140 ،15 نفرم یک 20 دارند تازه بچه های مدرسه ما تو شهر همیشه بهترین رتبه های رو تو کنکور دارن .:41:
بقیه هم لطفا حدودی نمرات مدرسشون رو بذارن.:11:
یعنی واقعا سال دیگه هم نهاییه ؟ :2:نقل قول:
چه جالب .. منم دقیقا همین اشتباهو کردم :13:نقل قول:
آره ميگن اين و يه سوال از ديني حذف شدننقل قول:
یه خبری البته در حد شایعه تازگی های شنیدم که میگن سوال آخر فیزیکو حذف کردن و نمرشو پخش کردن به سوالای دیگه کسی چیزی در این باره میدونه؟
پس درسته ولی اصلاحیه ای در این باره تو هیچ کدوم از سایتها پخش نشدهنقل قول:
به نظر من کل سوالای دینی رو باید حذف میکردن نامردا یه سوال مهم نداده بودن همش چرندیات بود:13:
تو این سایت اخرین پاسخ نامه با اخرین تغییرات رو میگذارند مال اموزش پرورشه
مثلا تا الان این ها جواباشون نسبت به پاسخ نامه ی اولی که بعد از امتحان ها دادند فرق کردهکد:http://aee.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=99&rcid=30
اصلاحیه راهنمای تصحیح تاریخ اطلاعیه : 05/03/87
پاسخ سوال 17 ، درس فیزیک (3) و آزمایشگاه رشته ریاضی فیزیک و پاسخ سوال 11و12 درس فیزیک (3) و آزمایشگاه رشته علوم تجربی و پاسخ سوال 21 تعلیمات دینی و قرآن (3) "دین و زندگی " شیعیان تغییر یافته است که اصلاح شده آن در سایت موجود است
کسی جواب منو نمیده میگم نمره های مدرستون رو حدودی بگین.
نقل قول:
ایول سایت خیلی خوبیه