بله دوست عزیز دیتا بیس sql داره اما من فقط سی شارپ و باز کردم دست به sql نزدم آیا باید اونم در sql بازش کنم؟؟
Printable View
بله دوست عزیز دیتا بیس sql داره اما من فقط سی شارپ و باز کردم دست به sql نزدم آیا باید اونم در sql بازش کنم؟؟
شما هرکجا که میخواهید از دیتابیس اس کیو ال استفاده کنید باید ان را به سرور ( اس کیو ال ) اتچ کنیدنقل قول:
با اتچ کردن فایل به سرور ( اس کیو ال ) است که معنای دیتابیس پیدا میکند در غیر این صورت فایلی بیش نیست
بله ممنونم-اما نمی دونم چرا موقع attach خطا می ده!!
پسوند فایلی که میخواهید اتچ کنید و تصویر یا متن خطا رو اینجا قرار دهیدنقل قول:
سلام میخوام چند تا فرم رو در c#با هم ارتباط بدم چیکا کنم؟
البته اونور یه چی دیگه پرسیده بودین ولی خوب....نقل قول:
سلام میخوام چند تا فرم رو در c#با هم ارتباط بدم چیکا کنم؟
فرض کنین که میخوایم دادههایی رو از توی فرم 2 بگیریم و داخل تکستباکسی از فرم اول قرار بدیم....(مثلا متنی رو در فرم 2 وارد کنیم و در تکست باکس فرم 1 ببینیمش!):
در فرم دوم مینویسیم:
Frm1.txt_textbox.text= txt_Helloworld.text;
در مفرم دوم، ما اومدیم در مرحلهی اول گفتیم که میخوایم به txt_Textbox که کنترلی در فرم frm1 هست، مقداری بدیم.... حالا اون مقدار از کجا میاد؟! txt_Helloworld.text یعنی همون تکست باکس مورد نظر خودمون در فرم دوم....
سلام خسته نباشيد
چرا در برنامه اي كه با بانك sql نوشته شده در visual studio با زبان c# كلمه هاي فارسي را به صورت ؟؟؟؟ميشناسد و به بانك اضافه و ذخيره ميكند؟
سلام به دوستان:n03:
من اس کیو ال اکسپرس 2012 رو دانلود کردم و روی سیستم نصب کردم اما یه مشکلی که دارم اینه که به هیچ وچه نمیتونم به اس کیو ال وارد بشم بصورت محلی با گذاشتن یک نقطه و یا بصورت localهم امتحان کردم ولی نشد.در قسمت manageمای کامپیوترسرویسی که روی سیستم نصبه رو هم چک کردم.
خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم.
سلام دوست عزیز متاسفانه خیلی ها برای ورود به اسکیوال مشکل پیدا میکنن . اگر سرچ کنی آموزش های زیاید برای نصب و رفع اشکال وجود داره. با توضیحاتی که دادی نمیشه تشخیص داد مشکل از کجاست. کلا خیلی حالات ممکنه که این مشکل پیش بیاد حتی فایروال هم میتونه موثر باشه. یا بحث نیم اینستنس و ... خلاصه یا باید دقیق توضیح بدی یا اینکه سرچ کنی و ببینی آیا درست نصب کردی، ایا یوزر و پس رو درست وارد میکنی و ..نقل قول:
سلام دوستان ... ممنون میشم مشکل بنده رو که تاپیک روبرو هستش حل کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]