دوستان گرامی با توجه به اینکه من خودم شخصا این آموزشکده در گیلان را از نزدیک ندیده ام اما اطلاعاتی مختصر در مورد این مرکز آموزش عالی دارم که به اطلاع شما می رسانم.
اطلاعاتی مختصر در مورد آموزشکده امام صادق آستانه اشرفیه :
آموزشکده امام صادق آستانه اشرفیه از سال 1381 تاسیس شده و از 2 رشته کامپیوتر و حسابداری رشته هایش را تا به امروز ارتقای خوبی بخشیده است ، تا جاییکه هم اکنون رشته های زیادی را پذیرش می کند...
بصورت کلی آموزشکده های دولتی ای که رشته کامپیوتر پسران را در سطح گیلان پذیرش می کنند از نطر سطح علمی و امکانات بصورت زیر طبقه بندی می شوند :
1.آموزشکده فنی مهندسی شهید چمران رشت
2.آموزشکده شهید رجایی لاهیجان
3.دانشکده تربیت دبیر صومعه سرا
4.آموزشکده امام صادق آستانه اشرفیه
باید توجه داشته باشید که این اولویت بندی به موارد مختلفی مثل سطح علمی ، امکانات و... مربوط می شود ، معمولا بومی های استان هم این ترتیب را برای انتخاب شهر هایشان انتخاب می کنند ، البته این به معنای ضعیف نشان دادن آموزشکده آستانه نیست ، علل مختلفی مانند مسافت ، زیاد بودن مراکز سما دانشگاه آزاد در سطح شهر ها ، امکانات ، سطح علمی و خصوصا مرکزیت دارد ، مثلا خیلی از دوست های من که به راحتی می توانستند در شهر خودشان به دانشکده تربیت دبیر صومعه سرا که خیلی هم از شهید چمران بزرگ تر بود بروند ولی به شهید چمران رشت آمدند چون به چیز دیگری اعتقاد داشتند ، یا همین طور برای آستانه ، به همین سادگی نمی توان هیچ چیزی را قضاوت کرد...
و اما اساتید : تا جاییکه من اطلاع دارم تعدادی از اساتید این آموزشکده وابسته به آموزش و پرورش از هنرستان های سطح استان به این مرکز آمده و درس می دهند که بعضی هایی که من می شناسم مثل مهندس کالوخ و آقا محمدی استاد های خوبی هستند. البته استاد های آموزشکده های استان گیلان معمولا در همه این آموزشکده ها در رفت و آمد هستند. از رشت به صومعه سرا ، از رشت به لاهیجان و... در هر صورت تا جاییکه من اطلاع دارم سخت گیر ترین استاد های آموزشکده های استان گیلان مربوط به آموزشکده های شهید چمران و لاهیجان است. یک نکته دیگر هم این است که معمولا سطح دانشگاه نیز تاثیر زیادی در روش های تدریس و برخورد اساتید دارد.
آستانه اشرفیه که در شرق گیلان واقع شده تا مرکز استان (رشت) فاصله ای حدود 30 دقیقه و تا بندرانزلی (غرب گیلان) فاصله 60 دقیقه ای دارد که مطمئنا این شهر دارای طبیعتی مناسب و آب و هوای دلپذیر می باشد ، این شهر به عنوان یکی از شهرهای زیارتی استان گیلان با بناهای دیدنی شناخته می شود ، سوغات های معروف این شهر بادام زمینی ، سوهان و سفال (گمج) می باشد.
سایت رسمی این مرکز آموزش عالی :
کد:
http://www.astantc.com
توجه : اطلاعات فوق صرفا بصورت کلی بوده و معیار خوبی برای شناخت آموزشکده امام صادق آستانه نیست ، برای آشنایی هر چه بیشتر توصیه می شود در گام اول اقدام به ارتباط و کسب اطلاعات بیشتر با این آموزشکده از طریق سایت رسمی فوق و یا امکانات ارتباطی دیگر نموده و در گام دوم در صورت امکان شخصا از آموزشکده بازدید نمایید.