بعد از موفقیت بی نظیر ب ام و x6 در بازار اصلیش یعنی آمریکای شمالی ب ام و سری5 gt هم با استقبال بی نظیری مواجه شده و تمامی مدل هاش پیش فروش شده و احتمالا صف انتظار چند ماهه در انتظار مشتریان آینده این سری خواهد بود
منبع leftlannews
Printable View
بعد از موفقیت بی نظیر ب ام و x6 در بازار اصلیش یعنی آمریکای شمالی ب ام و سری5 gt هم با استقبال بی نظیری مواجه شده و تمامی مدل هاش پیش فروش شده و احتمالا صف انتظار چند ماهه در انتظار مشتریان آینده این سری خواهد بود
منبع leftlannews
سلام
اطلاعاتی از بی ام و 325i رو میخوام هم فنی و آپشن هاش و اینا و همینطور عکسهای بیرون و داخلش.....
اطلاعات فنی
کد:http://www.bmw-iran.com/me_dl/ir_en/newvehicles/3series/sedan/2008/allfacts/engines/engine_data.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل 2009 هستش؟ چقدر پشتش قشنگ شده! چند وقت پیش تو آگهی ب ام و تو همشهری عکس جلوش رو انداخته بود! اما عقبش رو نه!نقل قول:
دو تا سوال درباره رولزرویس:
قیمت Rolls Royce Phantom چند هست و چه سیستم های امنیتی داره؟
مدل 200ٍEx چه زمانی عرضه می شه؟
قیمتش در حدود 400 هزار دلاره! منظورت از سیستم امنیتی چیه؟ دزدگیر و ایموبیلایزر؟:31:نقل قول:
مدل 200EX هم که فکر میکنم کانسپت باشه و به تولید انبوه نرسه حالا اگه اشتباه میکنم یکی بگه!
در ادامه جواب پوریا
رولزرویس فانتوم اتومبیل گارد و ضدگلوله نیست
قیمتش هم که پوریا گفت ولی مدل های کوپه و دراپ هد گوپه بالای نیم ملیون دلار قیمت دارن
من هم به همین 400هزار شک کردم آخه 200EX یا گوست (روح) با قیمت حدود 200 هزار دلار عرضه می شه !!!نقل قول:
منظورم از سیستم های ایمنی ایربگ ، سیستم های کمکی رانندگی و ... بود؟
200ex که تو ژنو معرفی شد هنوز ازش خبری نیست
ولی به زودی با مونور 12 سیلندر جدید ب ام و کلی اصلاحات جدید تولید میشه
ماشینی با این قیمت همه این امکانات دارهنقل قول:
منظورم از سیستم های ایمنی ایربگ ، سیستم های کمکی رانندگی و ... بود؟
نقل قول:ظاهرا مشخصات و قیمت اعلام شدهکد:http://www.machinemag.com/ViewNews.aspx?viewid=469