سلامنقل قول:
دوست عزيز اين قبض مربوط ميشه به دو ماه پيش ( تا اواسط مرداد )
شما در اين مدت از ينترنت هوشمند استفاده نكرده بوديد ؟
و اينكه در اين مدت هم از اي دي اس ال استفاده نكرده بوديد ؟
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزيز اين قبض مربوط ميشه به دو ماه پيش ( تا اواسط مرداد )
شما در اين مدت از ينترنت هوشمند استفاده نكرده بوديد ؟
و اينكه در اين مدت هم از اي دي اس ال استفاده نكرده بوديد ؟
اينكه طبيعيه . من وقتي adslگرفتم تا 4 ماه وقتي قبض برام ميومد هزينه هوشمند هم توش نوشته بود.نقل قول:
ابونمان adsl هم فكر كنم 3000 تومان هر دو ماه بياد.
شما انگار كمي كج متوجه شديد! منظور من اينه كه من از هوشمند 4 ماه و شايد هم بيشتره كه استفاده نكردم و آبونمان هم بايد 3 تومن بياد نه 4 تومن! :13:نقل قول:
نرفتي شكايتي چيزي بكني به مخابرات منطقه؟ من مي خوام برم ببينم اين هوشمند و اين هزار تومن اضافه اي كه روي آبونمان كشيده واسه چيهنقل قول:
نه بابا. قبض اولي سي هزار تومان هزينه هوشمند اومد. قبض دوم 6000 تومان هزينه هوشمند اومد. ديدم 6 تومان ارزش شكايت نداره.نقل قول:
البته در مورد ابونمان شايد هزينش از اين ماه بالا رفته باشه . يعني از 3000 به 4000 تومان.
دوستان امروز زنگ زدم نمایندگی صبانت مشهد گفتم قصد شارژ 64 رو دارم. یارو گفت کدوم مرکزین ؟ من گفتم په ربطی داره ؟ گفت 64 رو بعضی مرکزها ساپورت نمی کنه :18: اقا ما هم یکدفعه حنده ام گرفت گفتم یعنی چی :31: پرسیدم این از طرف مخابرات یا شرکت یارو یک کم سکوت کرد بعد گفت از بالا دستور رسیده یعتی همون تهران
بالاخره سرتون رو درد نیارم . خدابیامرزه 64 رو از این به بعد باید 128 بگیرین.
D:
من فکر می کردم اجازه ی 128 ندن و فقط مجبور بشیم 64 بگیریم! (با توجه به بیانات کاملاً ارزشمند وزیر محترم!!!!!!!!!!!!!)
آقا من که اینترنتم وصل شد... کمتر از یه هفته و هیچکدوم از ایراد هایی که شما گفتید رو هم نداره... شاید من خوش شانسم؟
بله نمایندگی سابین وقتی دفترچه ی محصولاتش رو میاره رو 64 اصلا خط کشیدن !!نقل قول:
فکر کنم براشون صرف نمی کنه !
امروز قبض مخابرات برام اومد. هزينه ابونمان6000adsl تومان. خدا لعنتشون كنه.
متاسفانه چند شب سرعت صبانت خيلي افتضاح شده < دیگه از 60-70 کیلو بایت خبری نیست :41:
شايد بخاطر زياد شدن دانلودهاي شبانه باشه ...
دوستان ديگه وضعيت سرعتتون چطوريه ؟
مشهد - مرکز تلفن آزادي - سرويس 128 شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]