بیدار شدم تا یه عکس براتون بذارم که کیفیت شبانه صبا خوب هست ( برای من ) ، من این شرکت اصلا عوض نمی کنم ، کاملا راضی هستم ...
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بیدار شدم تا یه عکس براتون بذارم که کیفیت شبانه صبا خوب هست ( برای من ) ، من این شرکت اصلا عوض نمی کنم ، کاملا راضی هستم ...
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
والا من هم تا دیشب راضی بودم ، ولی از امروز بعد از ظهر سرعت دانلودم از 60 اومده روی 16 همین الانم با
16 دانلود می کنم .
دوستان من می خوام شارژ 3 ماه کنم چون روزها زیاد استفاده ندارم می خوام 3ماه 2 گیگ بگیرم
یکی از دوستان تو همین انجمن گفته بود 3 ماه 2 گیگ بگیری (6 گیگ) .
4 گیگ هم خود صبانت میده میشه 10 گیگ حقیقت داره؟ یا همون 6 گیگ فقط
نقل قول:
صبانت 4 گیگ رو مجانی بده ؟ نه خیر حقیقت نداره همچین چیزی .
در رابطه با کاهش سرعت دانلود من زنگ زدم گفتن یه ارگان دولتی دست گذاشته رو شرکت گفته سرعت بیاد پایین گفت فعلا درگیرن ببینن چی میشه
مملکت باحالیه ههههه
احتمالا برای اینه که عامل اصلی تصادفات سرعت بالا بوده برای حفظ جان کاربران اینترنت هم محدودیت سرعت اعمال شده خیروصلاح خودمونو میخوان بنده خداها
دستشون درد نکنه حتما میتونن که میکنن دیگه
اینو باهات موافقمنقل قول:
من هم 3 ماهه از صبا گرفتم میخوام عوض کنم از یک شرکت دیگه بگیرم احتمالا داتک یا سپنتا بدون محدودیت حجمی
دوستان کدام شرکت بهتره به نظرتون؟
سلامنقل قول:
سپنتا بهتره اگر مرکز مخابراتی شما رو ساپورت کنه ، داتک هم خیلی ها راضی هستند
من خودم اگر صبا نت تا 2 یا 3 رو دیگه درست نشه به جمع داتک می پیوندم چون سپنتا منطقه ما رو ساپورت
نمی کنه
نقل قول:
من خودم شخصا از پارس آنلاین خوشم میاد!!!(امتحانش رو پس داده)
مرکز مخابراتی ما سید الشهداء که سپنتا , شاتل, پارس انلاین , داتک , لایزر رو پوشش داده و فن آوا هم بزودی پوشش میدهنقل قول:
راستی اینجا کسی از لایزر adsl2+ سروسی گرفته ؟ سرعتش خوبه؟