-
والا من ندیدم با نرمافزار خاصی یاهو هک کنن اگرم بشه به زودی دیگه کار نخواهد کرد !!! ولی روش تروجان که خیلی تابلو ست
روش های زیادی هست که بستگی به موقعیت داره که چه روشی هک کنیم
این نرمافزار رو نتونستم پیدا کنم !!!
در مورد اون طرف که ای دی یاهو پاک میکنه فکر کنم خلاصه یه بلایی سرش میاره و یاهو پاکش میکنه
-
بابا تو رو خدا یه نرم افزار درست سرمونی بزاری که بشه روی یاهو جدید هم کار کرد..این قدیمی ها لینک دانلودشون هم خرابه چه برسه خودشون
من میخوام این ایدی ها رو که بلایی سرم اوردن رو حذف کنم....حالا یا خودم یا هر کی که بلده..تو رو خدا کمکم کنید قسمتون دادم لامروتها
-
سلام دوستان
البته ربطی به موضوع طرح شده نداره ولی میگن برای بدست آوردن آی پی از روی ایمیل یک راه قانونی وجود دارد که خود یاهو این سرویس را به کاربرانش داده:18: از روش زیر:
ایمیل خود را باز کنید گرینه Mail Options را انتخاب کنید سپس گزینه General Preferences دراین قسمت تغیراتی را میتوانید در ایمیل خود ایجاد کنید مثل from name اسم خود را در نامه هائی که میفرستید تغیر میدهد یا messegesper page تعداد نامه هائی که در یک صفحه نشان داده میشود و . . . حالا در قسمت headers با انتخاب show all میتوانید IP کسانی که به شما ایمیل فرستاده اند را ببینید و در انتها تغیرات را seve کنید وحالا هرکس که برای شما ایمیل بفرستد آی پی او را مشاهده خواهید کرد.
ولی من هرچی گشتم نتونستم قسمت headers روپیداکنم :41:دوستان نظر بدن:20:؟
-
با برنامه یاهو رو هک نمی کنن آیدی یاهو رو هک میکنن .... همون تروجان خودمون
در ضمن هک الزاما هک آیدی نیست .. کلا نفوذ تو دنیای سایبر به این اسم شناخته شده شما می خواید هکر واقعی بشید اینا رو یاد بگیرید :
شبکه
لینوکس
برنامه نویسی (یه زبونی که هم تحت ویندوز باشه هم لینوکس .... مثل Perl )
برنامه نویسی تحت شبکه (PHP SQL Asp HTML)
آشنایی با باگ های مختلف
البته اینا رو میگم بلد باشین منظورم اینه که در حد خوبی یاد بگیرید...
کاشکی ما هم بلد بودیم :(
-
هر کسی از هک و هکر یک تعریفی دارد منم در بالا گفتم برنامه معمولا برای هک Yahoo ID به کار می رود اما برای هک خود سایت یاهو باید از تکنیک های مختلف SQL Injection/PHP Injection/WebServer/XSS/OS Vulnerabilities/RouterHacking/DoS/BruteForce و .. استفاده کرد.
البته XSS نوعی از حملات روی WebApp یک سایت است که Client را مورد حمله قرار می دهد و می تواند کوکی کاربر را بدزد یا او را به یک سایت redirect کند.روش هایی که امروز برای هک آیدی به کار می رود معمولا با Update شدن سیستم های عامل و برنامه و رفع آسیب پذیری ها سخت شده است و برنامه هایی مثل Sub7 که در گذشته به خوبی کار می کردند الان دیگر کار نمی کنند و البته آنتی ویروس های و Firewall های قوی.
سایت یاهو و کلا سایت با برنامه خاضی هک نمی شوند بیلکه باید مجموعه ای از تکنیک ها را روی آن امتحان کرد زیرا این گونه سایت از IDS و فایروال ها تنظیمات بسیار عالب و اختصاصی استفاده می کنند و عملا امکان هک پایینی دارند.
پس اول باید مشخص کرد که Client می خواهد هک شود یا Server.
موفق باشید.
-
سلام دوستان...من چیزی از هک و اینچیزا حالیم نیست
فقط یه سوال دارم...آیا سرور بلاگفا قابل هک میباشد ؟
من از یکی شنیدم که خیلی قویه...ولی خب چطوری یه سری از وبلاگها رو هک میکنن ؟
-
بله درسته سرور blogfa قوي است ولي قابل هك شدن مي باشد هكر اون كسي هست نقطه ضعف هايي را پيدا كند كه ديگران به آن توجه نمي كنند.وبلاگ ها رو معمولا با استفاده از هك ايميل صاحب وبلاگ مي توان انجام داد و استفاده از يكسري از ابزارهاي ديگه.
كلا كاره بيهوده و سختي مي باشد هك وبلاگ.
-
سرورهای بلاگفا هکشون بیشتر با استفاده از XSS و اسکریپتها صورت میگیره
همونطور که گفتم ... برنامه نویسی فول بشید دیگه غم نخواهید داشت
-
blogfa هک کردنش خیلی سخته
کار هرکسی نیست
باید خیلی حرفه ای باشی :)
-
سلام دوست عزیز
جایی خوندم با نرم افزار سایت چکر میشه فهمید که یک سایت آنلاین شده بعدش اونو توی سایت ویا نرم افزارهایخاصی میذاریم تا آی پی شو بدست بیاریم در این زمینه کمکی می تونی بکنی ؟