چرا تو بعضی از 8گیگ ها تو منو، آیکن nGAGE پس زمینه نارنجی داره و تو بعضی ها پس زمینه نداره؟
Printable View
چرا تو بعضی از 8گیگ ها تو منو، آیکن nGAGE پس زمینه نارنجی داره و تو بعضی ها پس زمینه نداره؟
دیروز نرم افزار movingball رو واسه 95 معمولی نصب کردم.این برنامه توسط خود نوکیا نوشته شده و نشون دهنده قابلیت چرخش اتوماتیک صفحه تو 95 است!
با یه سرچ کوچیک تو گوگل می تونید دانلودش کنید
دیروز نرم افزار movingball رو واسه 95 معمولی نصب کردم.این برنامه توسط خود نوکیا نوشته شده و نشون دهنده قابلیت چرخش اتوماتیک صفحه تو 95 است!
با یه سرچ کوچیک تو گوگل می تونید دانلودش کنید
اینم آدرس download:کد:http://mosh.nokia.com/content/3EACA41FE21B4B7EE040050AEE042804/downloadToPc
این برنامه روی N95-8GB هم کار کرد همین الان Install کردم.نقل قول:
یک توپه که با تکئن دادن گوشی به بالا پایین چپ راست میره حتی ارتفاع هم داره یعنی اگه گوشی رو ببری بالا و بیاری پایین توپ میخوره زمین و میره هوا !!!!
یعنی در واقع 6 جهت داره. xx yy zz
خیلی جالب بود ممنون اصلان.
اره واقعا جالبهنقل قول:
یکی از کمبود های 8گیگ مرتفع شد
ولی موندم چرا نوکیا با وجود این حسگر
برنامه اش رو این گوشی نصب نکرده ؟؟؟:13:
نوشته شده توسط sparts [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انو جواب نداین که دو مدل از نظر کارایی با هم فرق دارن؟یا فقط هضافه شدن فیلم هستش؟
lcd 0.2 اینچ بزرگتر شده
Ngage ساپرت شده
باطریش بهتر شده
کاور لنز برداشته شده
رنگ پشت صفحه کلید عوض شده
اینترفیسشم یه خورده بهتر شده
رمشم شده یه هارده 8
شرمنده دوباره میپرسم . اینایی که نوشتین فرق 8گیگ ساده و اسپایدرمن هستش؟من سوالم این بود
من فرق 8گیگ اسپایدرمن و 8گیگ سهده رو می خواستم؟فرقش همون قیلم هستش؟
من فرق 8گیگ اسپایدرمن و 8گیگ ساده رو می خواستم؟فرقش همون قیلم هستش؟
هارد نه، یه ماژول فلش!نقل قول:
رمشم شده یه هارده 8
خیر. فرق n95 معمولی و 8 گیگ هست.نقل قول:
شرمنده دوباره میپرسم . اینایی که نوشتین فرق 8گیگ ساده و اسپایدرمن هستش؟من سوالم این بود
من که فکر می کنم از دوربین به عنوان سنسور استفاده می کنه... یکی از 8 گیگ داران، اگه میشه زمانی این نرم افزار رو اجرا کنه که دوربین هاش رو پوشونده...(هم اصلی و هم جلویی)نقل قول:
موندم چرا نوکیا با وجود این حسگر
برنامه اش رو این گوشی نصب نکرده ؟؟؟
بهتره ینویسی: x,-x y,-y z,-zنقل قول:
xx yy zz
(ببخشی ها!)