با عرض خوشامد گویی به دوست عزیز مرلین بزرگنقل قول:
نوشته شده توسط مرلين بزرگ
به قسمت مربوط به کاتبخانه انجمن برای کتاب بهتره مراجعه کنید
Printable View
با عرض خوشامد گویی به دوست عزیز مرلین بزرگنقل قول:
نوشته شده توسط مرلين بزرگ
به قسمت مربوط به کاتبخانه انجمن برای کتاب بهتره مراجعه کنید
سلام دوستان. امیدوارم همگی خوب باشین. اگه دوست داشته باشین می تونم براتون داستان کوتاه بزارم (البته یا ترجمه شون کردم یا این جا و اونجا خوندم) ڀس لطفا نظر بدین تا بدونم که ادامه بدم یا نه
و داستان امروز:
خوابی دیدم..........
خواب دیدم در ساحل با خدا قدم می زنم.
بر ڀهنه ی آسمان صحنه هائی از زندگیم برق زد.
در هر صحنه دو جفت رد ڀا روی شن دیدم.
یکی متعلق به من و دیگری متعلق به خدا.
وقتی آخرین صحنه در مقابلم برق زد
به ڀشت سر و به جای ڀاهای روی شن نگاه کردم.
متوجه شدم که چندین بار در طول مسیر زندگیم
فقط یک جفت جای ڀا روی شن بوده است.
همچنین متوجه شدم که این در سخت ترین و غمگین ترین دوران زندگیم بوده است
این واقعا برایم ناراحت کننده بود.
درباره اش از خدا سئوال کردم
خدایا:
تو گفتی اگربه دنبال تو بیایم
در تمام راه با من خواهی بود.
ولی دیدم که سخت ترین دوران زندگیم
فقط یک جفت جای ڀا وجود داشت.
نمی فهمم چرا هنگامی که بیش از هروقت دیگر به تو نیاز داشتم
مرا تنها گذاشتی.
خدا ڀاسخ داد:
بنده ی بسیار عزیزم
من در کنارت هستم
و هرگز تنهایت نخواهم گذاشت.
اگر در آزمون ها و رنج ها فقط یکجفت جای ڀا دیدی
زمانی بود که تورا در آغوش حمل میکردم
راستی من یه سئوال دارم و اون اینکه آیا تو مسئله ی تناسخ در اجسام مختلف جنسیت فرد ثابته یا نه؟
با تشکر:سمانه
من خودمو معرفي مي كنم. سمانه هستم و 17 سالمه
راستي گياهخواري مي كنم
اگه در مورد غده پينال يا گياهخواري مطلب بخوائين براتون مي ذارم.
bye
اول سلام و ورودتون رو تبریک می گم. نمی دونستم اجسام هم تناسخ دارند . اما در مورد افراد ، شنیدم ثابت نیست...نقل قول:
راستی من یه سئوال دارم و اون اینکه آیا تو مسئله ی تناسخ در اجسام مختلف جنسیت فرد ثابته یا نه؟
داتوره ، پیوتل و قارچ توهم زا.... در مورد این سه گیاه چیزی میدونید؟ اگه می دونید بیوگرافی این گیاه ها و نحوه ی اثرشون روی انسان رو کمی برام توضیح بدید.نقل قول:
راستي گياهخواري مي كنم
اگه در مورد غده پينال يا گياهخواري مطلب بخوائين براتون مي ذارم.
راستی اگه فضولی نباشه می تونم بپرسم از چه گیاه هایی استفاده می کنید؟
تا بعد....
با سلامه مجدد به شما دوست جدیدtom boy
خیلی متشکرم برای نوشته بسیار زیبایتان
خوشحال میشیم اگه ادامه بدین
در مورد تناسخ نظرات مختلف وجود دارد یک نظریه است که میگه تمام اشیاء هم دارای جان هستند مثلا کسانه که توانسته اند به زندگی های گذشته خود برگردند دیده اند که در بعضی زندگی ها خود یک تخته سنگ بوده اند یا گوسفند یا یک گل یا یک ستون توی یه کاخ یا ....
شاعر میگه:
جمله ذرات عالم گویند روزان و شبان ما صمیعیم و بصیریم و خوشیم با شما نامحرمان ما خاموشیم
ندیدن و یا نشنیدن ما دلیل بر نبودن نیست
اگه تمایل به ترجمه دارین یک سری مطلب هست که برای این تاپیک مفیده
سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم تناسخ از نظر دین اسلام کاملاً مردوده و اینکه اشیا جان دارند و حمد خدا را می گن ربطی به تناسخ نداره.
اینها همه نظریه است و هم در مورد تایید و رد تناسخ نظری های زیادی وجود دارد.نقل قول:
نوشته شده توسط amir6101
سلام به همگی.
من خیلی متاسف ام مثل اینکه قبلا این داستان تو تا÷یک بوده.اخه من هنوز همه ی تا÷یک رو نخونده ام.
عیب نداره حالا دو تا می ذارم که حداقل یکیش براتون جالب باشه.
سمانه
یه فیلسوفی بوده که 5 تا شاگرد داشته. اینا هی از استادشون می ڀرسن که فلسفه ی زندگی چیه.استاده بهشون می گه فردا بیائین خونه ی من اونجا بهتون می گم.روز بعد همگی میرن خونه ی استاد و استاد با یه سینی چای از اونا ÷ذیرائی می کنه. تو این سینی 20 تا فنجان مختلف بود.خلاصه 5 تا از بهترین و شیک ترین فنجونا انتخاب میشه. استاد یه لبخندی می زنه و می گه: این همون فلسفه ی زندگیه . با اینکه شما میدونستید چای همه ی فنجان ها از یه قوری ریخته شده همتون سعی کردید فنجان زیبا تر رو انتخاب کنید.÷س زندگی چایی است که تو فنجان های مختلف می خوریم . اما محتواش همیشه یکیه.
یه روز یکی میره ﭜیش یه روانڀزشک و میگه که حالش خیلی بده و دیڀرس شده.
دکتره بهش میگه بیشتر تو جمع دوستان باش.. طرف میگه دکتر این کارم کردم ولی جواب نداد
دکتره بهش میگه برو تو طبیعت و شاد باش. طرف میگه دکتر این کارم کردم ولی جواب نداد
دکتره بهش میگه بیشتر ڀارکو سینما برو. طرف میگه دکتر این کارم کردم ولی جواب نداد
اخرش دکتره بر می گرده می گه تازگیا یه سیرک اومده شهر و یه دلقک داره که خیلی با مزه هست و اگه بره اون دلقکو ببینه حالش حتما خوب میشه.
مرده درحالی که ڀامیشد بره یه لبخند تلخ میزنه و میگه: دکتر جون من همون دلقک هستم.