نوشته شده توسط mhadih
نازت شم ، نمي دوني يزيا اهل اين حرفا نيسن. په الكي خودتا الاف نكن
نقل قول:
ببخشیدا ولی من برام فرقی نمکنه هر که هر چی میخواد بگه .من قرار رو پیوند میدم. حال چه یک نفر چه 30نفر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اگه میخوای نیای میتونی مثل آدم بگی نه اینکه ذوق بقیه رو هم کور کنی.(تا حال 3 نفر موافقت کرند.وای به حال بقیش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی بام بد حرف بزنه کاری ندارم کیه جوابش رو میدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس لطفا بیش از این دخالت نکرده و مزاحم کار منم نشید . لطفا.:47:
نقل قول:نقل قول:
خوب میتونن مثل بچه آدم بگن آقا من نمیام.دخالتهای نا به جا نکنن.:13:
با پوزش فراوان از دوستان یزدی.