خب موضوعش چی باشه ؟ (در مورد گرامر - زبان شناسی - بررسی محتوایی - ...) ... در چه سطحی باشه ؟ ...
Printable View
خب موضوعش چی باشه ؟ (در مورد گرامر - زبان شناسی - بررسی محتوایی - ...) ... در چه سطحی باشه ؟ ...
واسه دانشگاه میخوام
کلا در مورد زبان انگلیسی
هر بخشیش باشه مهم نیست
خیلی ممنون
Hi dear friends. looking for some videos about learning English. any suggestion please
خب من آخرین مقاله هایی که خودم خوندم رو میگم :
مثلا این یه مقاله خوب در مورد واژه برتر سال هستش که انجمن گوبش امریکا منتشر می کنه :
کد:http://www.americandialect.org/Word-of-the-Year_2007.pdf
language use and english speaking ability هم بود :
کد:http://www.census.gov/prod/2003pubs/c2kbr-29.pdf
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونید لطف کنید و حدود 1 صفحه و یا چند خط در مورد این مقاله توضیح بدید به زبان فارسی ( خیلی ضروریه:11: )
ممنونم
می تونم همون نیم خطی که توی پستی قبلی توضیح دادم رو بکنم 2 خط ، ولی نه 15 خط ... شرمنده ؛ وقت بیشتری ندارم ...
Hello
I want sound files for Steps to Understanding Book by L.A. Hill for 4 Level.
Introductory
Elementary
Intermediate
and
Advanced
I have this book, but I haven,t sound files it
Thank you very much
hello to every one i need a lesson plan for one of the lessons of new interchange2,it is not important which lesson.
please i need it as soon as possible
کتاب student شامل مکالمه ، آموزش گرامر ، لیسنینگ ، .... هستند.نقل قول:
کتاب هایwork شامل یه سری تمرین در رابطه با قسمت های مختلف هر کدوم از درس های student book هستند. (که البته خیلی هم جالب نیستن!)
سلام
من نمي تونم انگليسي بنويسم و از اين كه فارسي تايپ مي كنم معذرت خواهي مي كنم
من چند وقته كه به دنيال خريدي سي دي اموز ش انگليس درخواب هستم وچند تا سوال داشتم:
1-ايا واقعيت داره كه مي خوابي وبيدارمي شي وبعدش سطح انگليسيت مي ره بالا حتي اگه شده 5%
2-ايا ضرر خاصي نداره؟؟
3-يه فروشگاه معتبر اينترنتي كه اون رو داشته باشه رو ميشه معرفي كنيد.
4-راهي براي يادگيري زبان انگليسي درحد فهميدن دستورات وايرادات كامپيوتر وجود داره كه سريع باشه
من سي دي اموزش زبان نصرت رو دارم وتاحدودي تونستم مكالمه مو بهتر كنم
مرسي وبازهم معذرت كه فارسي تايپ كردم