سلام..کسی هست منو راهنمایی کنه...من پدرم 24 ماه تو امادگاه زنجان خدمت کرده ...6 ماه هم تو لشکر 24 ارمیه..من میتونم از کسری جبهه استفاده کنم ایا؟ ممنون میشم راهنمایی کنیننقل قول:
Printable View
سلام..کسی هست منو راهنمایی کنه...من پدرم 24 ماه تو امادگاه زنجان خدمت کرده ...6 ماه هم تو لشکر 24 ارمیه..من میتونم از کسری جبهه استفاده کنم ایا؟ ممنون میشم راهنمایی کنیننقل قول:
دوستای گلم کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟ اصلا میشه از امادگاه کسریی خدمت گرفت چون پشتیبانی جبهه بودن یا نه؟؟
باید بطور کامل داخل پادگان باشن و کارهای دیگه مثل نظافت و ... باید انجام بدننقل قول:
ولی حدود 30 درصد گفتن ستوانسومی میدن مابقی گروهباننقل قول:
پس یعنی درجه ارتش از ناجاو سپاه هم کمتر شد؟!
نه به اون شوری و نه به این بی نمکی...
اولا برایی گرفتن کسر جبهه باید متولد 72 و ماقبل بدون غیبت باشین.نقل قول:
دوما مکان های درگیر در زمان جنگ مشخص هست ،ریز اینها هم دست ما نیست که دقیقا بگیم میتونید بگیرین یانه ولی من زنجان را احتمال نمیدم شاید ارومیه را بشه گرفت که البته اون هم چیزی حدود 1 ماه شاید بدن.
پارتی من گفته که تنها کاری که میتونه برام بکنه اینه که سفارش منو به فرمانده گردانمون بکنه تا نمرات بالاتری بهم بدن ... تازه این پارتی را با هزار بدبختی پیدا کردم :n28:
حالا با این شرایط من چیکار کنم؟ اصلا نمرات پایان دوره توی تقسیمات بعد از آموزشی تاثیر داره؟
خواهشا کمک کنید
با سلام
میخواستم بدونم کسایی که کارشناسی ارشد قبول میشن و مثلا فردا تاریخه ثبت نام دانشگاست و الان مشغول خدمتن دقیقا چه کارایی برای دریافت معافیت تحصیلی و ترخیص باید انجام بدن؟
ممنون میشم دقیق توضیح بدید
با تشکر:n26:
خیر تاثیری نداره.نقل قول:
شما تشریف ببرید دانشگاه خودشون کارها رو انجام میدن ..و راهنمایتون میکنندنقل قول:
ممنون,اینطوری که خودم میدونستم جناب:n01:نقل قول:
من یه جا خوندم که باید از محل خدمت گواهی اشتغال به خدمت ببری که این خودش 2 روز زمان میبره حداقل, میخواستم بدونم که آماده باشم و اگه میخواد زودتر اقدام کنم و ...
اگه کسی اینکارو کرده ممنون میشم یه راهنمایی کنه
دوست من حالا اگر دوستان اطلاع دقیق تر داشتند اعلام میکنند اما ...نقل قول:
خیر .. اگر مثل سال قبل باشد و قانون تغییر نکرده باشه نیازی به گواهی اشتغال به خدمت نیست
شما تشریف میبرید دانشگاه با مدارک شناسایی مثل کارت ملی و شناسنامه ..قسمت امور نظام وظیفه
بهشون میگید که سربازید و یک نامه ترخیص براتون مینویسند به نظام وظیفه.. نظام وظیفه نامه میزنه به یگانتون که شما رو ترخیص کنه و نامه رو تحویل یگان خدمتی میدین و ترخیص..
مراحل اینجوری هست مراجعه به دانشگاه >> نامه به نظام وظیفه >> نامه به یگان = ترخیص
نقل قول:
دو روز که سهله باید روی یک هفته حساب باز کنی....
شما از محل خدمتت یه نامه اشتغال به خدمت میگیری میری دانشگاه اونو تحویل میدی یه نامه بهت میدن برای نظام وظیفه شهری که اعزام شدید به خدمت شما اون نامه رو میبرید نظام وظیفه جایی که ازش اعزام شدید سپس اونا یه نامه بهت میدن برای محل خدمتت که شما باید برای ادامه تحصیل از خدمت ترخیص بشین حالا اون نامه رو میبرین محل خدمتتون کلی کار داره و یه 50 60 تا امضا میگیرین و ترخیص میشین نامه ترخیصتون میبرین همون نظام وظیفه شهر اعزامی یه نامه میده بهت که شمارو تو دانشگاه ثبت نام کنن.........
واقعا راسته ؟نقل قول:
چطوری وقتی کسی که لیسانسه گروهبان یک میدن و به کسی که فوق لیسانسه ستوانسوم ! درجه استواری پس به کی میدن تو ارتش نداریم ؟!
ارتش تا امروز که استواری نمیداد، احتمالا بعد این هم نده.نقل قول:
دوستان من فردا میخوام دفترچه را پست کنم
مدرکم هم فوق لیسانسه و تک پسر هستم
میخوام حتما ارتش بیفتم راهی هست که بشه ارتش بیفتم
خواهشا اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه
با تشکر
برادرکوچکترم اول مهر 92 دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام کرد،دیپلم تجربی داشت،الان ترم دو کاردانی تربیت بدنی هست
میخواستم بدونم اگه ترم سوم چهارم مشروط نشه ولی واحد های کمی رو پاس کنه تکلیف چیه
ایا بخاطر پنج شیش واحد درسی که نتونسته توی چهار ترم پاس کنه باید بره خدمت
ایا نظام وظیفه اجازه میده برادرم دو ترم اضافی دانشگاه بمونه تا واحد های موندش رو پاس کنه
نقل قول:
متاسفانه راهی نیست... خیلی از افراد تحصیل کرده تمایل دارند ارتش باشند
شانسی هست
یعنی ارتش بهترین گزینه برای تحصیل کرده هاست؟ با وجود کسر درجه که جدیدا اجرا شده باز هم خوبه؟نقل قول:
در هر صورت بشخصه ارتش رو برای تحصیل کرده ها بهترین جا میدونم ..نقل قول:
با فوق لیسانس در ناجا احتمال زیاد جایی بهتر از سر چهار راه در انتظار دوستان نیست ....سپاه هم که پذیرش چندانی با این مدرک نداره و احتمالش خیلی ضعیفه ..
تو دانشگاه آزاد تا زمانی که شهریه پرداخت میشه خبری از اخراج نیست! با خیال راحت به درسش ادامه بده!نقل قول:
مورد داشتیم سال 87 ترم 13 کاردانی رشته مکانیک بود!
سلام
واسه این معاف موقت 6 ماهه برگه ای نامه ای چیزی هم میدن ؟؟؟ یا فقط میگن 6 ماه معافی !!!
اگه کسی از این معاف موقت ها گرفته لطفا اطلاع بده من چند تا سوال دارم ، ممنون
یادمه توی برگه ی معافیت به تحصیل نوشته بود فقط تا دوسال اعتبار دارهنقل قول:
هر دانشگاه بخش به نام نظام وظیفه داره که به این مسایل رسیدگی میکنه.نقل قول:
اول شما باید سقف سنوات را بپرسین که چه مدت سنوات برای تحصیل داه شده.
در ضمن میشه از ترم تابستان و معرفی به استاد هم استفاده کرد به شرطی که دروس عملی و پروژه و... را نگه نداره.
سقف سنوات تحصیلی مهمه، کسی که ادامه داده شاید اون زمان پاره وقت قبول شده که 8 سال سقف سنوات داشت و یا اصلا مشکل نظام وظیفه ندارهنقل قول:
بهترین راه همونی هست که از نظام وظیفه دانشگاه مربوطه بپرسن.
سلام
دوستان کسی اطلاع داره سابقه خدمت فرهنگیان در منطقه جنگی که طبق لینک زیر در حال پیگیریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه ازش برای کسر خدمت استفاده کرد؟؟
سابقه ایثارگری حساب می شه
انقدر این موضوع رو تو دانشگاه آزاد دیدم که حد و حساب نداشت! طرف خدمت نرفته بود و تمام وقت بعدش ترم 13 بود!!!!!نقل قول:
سقف سنوات اصولش اصلا تو دانشگاه آزاد رعایت نمیشه . امور مشمولین دانشگاه آزاد به این راحتیا لغو معافیت نمیکنه
دوستان بعد از 10 روز کارت معافیت کفالت من اومد
هورررااااا
بعد از ده روز؟ مبارکهنقل قول:
ما که دوسال علاف شدیم 3 ماهٍ کارت نیومده :n27:
لطفا از خودتون حرف درنیارید !!!نقل قول:
کشورهایی که خدمت وظیفه عمومی ندارند:
- آرژانتین
- آفریقای جنوبی
- آنتیگو و باربودا
- آنتیل هلند
- اتیوپی
- اردن
- اسپاینا
- استرالیا
- اسلواکی
- اسلونی
- افغانستان
- آلمان
- امارات متحد عربی
- ایالات متحده آمریکا
- ایتالیا
- ایرلند
- باربادوس
- باهاماس
- بحرین
- برمه
- برونئی
- بریتانیا
- بلژیک
- بلغارستان
- بنگلادش
- بوتان
- بوتسوانا
- بوسنی و هرزگوین
- پاکستان
- پرتغال
- پرو
- تانزانیا
- ترینیداد و توباگو
- تونگا
- تیمور شرقی
- جیبوتی
- چک (جمهوری)
- دومینیکن (جمهوری)
- رواندا
- رومانی
- زامبیا
- زلاند نو
- ژاپن
- سریلانکا
- سنت کیتس و نویس
- سوازیلند
- سورینام
- سیرالئون
- سیشل
- شیلی
- عراق
- عربستان سعودی
- عمان
- غنا
- فرانسه
- فیجی
- قطر
- کامرون
- کانادا
- کرواسی
- کنیا
- کونگو
- گامبیا
- گینه نو پاپوا
- لبنان
- لسوتو
- لوکزامبورگ
- لهستان (لغو در ۲۰۰۸)
- لیبریا
- لیتوانی
- مالاوی
- مالتا
- مالدیو
- مجارستان
- مراکش
- مقدونیه
- مونتنگرو
- نامیبیا
- نپال
- نیجریه
- نیکاراگوا
- هائیتی
- هلند
- هند
- هندوراس
- یمن
در این کشور ها چگونه هستنقل قول:
یعنی هرکی بخاد میره
نقل قول:
در کشور های بالا خدمت سربازی اجباری نیست و جوانان میتوانند به صورت داوطلبانه به استخدام ارتش حرفهای کشورشان در آیند. فراخوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در شرایط عادی غالباً در این کشورها وجود ندارد ولی حاکمان این کشورها احتمال این فراخوان در شرایط اضطراری را به هیچ وجه رد نمیکنند.
اطلاعات کامل تر تو این صفحه :
+ منبع دانشنامه ویکی پدیای فارسی
یه سوال از دوستانی که سربازی رفتن :
من الان تاریخ رفتنم به سربازی مشخص شده 1-6-93 (مدرک کاردانی دارم) و پلیس بلاوه ده گفت ده روز قبلش محلش مشخص میشه که باید برم از پلیس بعلاوه ده جویا شم(دیگه خبری از پست و مست نیست همش الکترونیک شده ماشالاه).
حالا سوالم اینه که تو تاریخ 1-6 که باید برم پادگان :
1 - چه چیزهای باید با خودم ببرم (لازم)؟
2 - لباس و چکمه و ساک سربازی رو که خودشون میدن ؟ اگه اره بر فرض که لباس اندازم نبود کی و از کجا میتونم بدوزمشون ؟
3 - اگه بخوام کمپوت میوه با خودم ببرم:n09: بنظرتون خراب نمیشه ؟ و بقه چیزها مثل خرما و کشمش (که میگن تو سربازی حکم دپینگ داره) تو کیف خراب نمیشن ؟
4 - تو سرباز بهمون کمد میدن ؟چجور قفلی ببرم که کسی نتونه بازش کنه ؟:n10:
میدونم شاید سوال ها تکراری باشه و خیلی ها که سرباز رفتن حوسله جواب دادن به این سوال ها رو ندارن ولی لطفا جواب بدید :n28:جوابشون خیلی برام مهمه !
سپاس از اینکه این تاپیک رو ایجاد کردید :n16:
نقل قول:
الان فقط تا اونجایی که من میدونم تو آمریکا خدمت سربازی اجباری نیست و به داوطلبان خدمت در ارتش مث یه کارمند عادی حقوق میدن. ولی تو خیلی از کشورهای دیگه (من جمله کشورهای اروپایی) خدمت سربازی اجباریه.
نقل قول:
لطفا از خودتون حرف درنیارید !!!
کشورهایی که خدمت وظیفه عمومی ندارند:
نقل قول:
در کشور های بالا خدمت سربازی اجباری نیست و جوانان میتوانند به صورت داوطلبانه به استخدام ارتش حرفهای کشورشان در آیند. فراخوان [/COLOR]خدمت وظیفه عمومی در شرایط عادی غالباً در این کشورها وجود ندارد ولی حاکمان این کشورها احتمال این فراخوان در شرایط اضطراری را به هیچ وجه رد نمیکنند.
دوستان این نقل قول و این بحث مال صفحه 5 تاپیک هست ، حالا چرا این زیر خاکی رو بیرون کشیدین نمیدونمنقل قول:
الان فقط تا اونجایی که من میدونم تو آمریکا خدمت سربازی اجباری نیست و به داوطلبان خدمت در ارتش مث یه کارمند عادی حقوق میدن. ولی تو خیلی از کشورهای دیگه (من جمله کشورهای اروپایی) خدمت سربازی اجباریه.
ویکی پدیا اطلاعات خوبی نوشته :
کشورهای مختلف در مورد سربازی یکی از وضعیتهای زیر رو دارن:
۱.۱ کشورهای بدون نیروی دفاعی
۱.۲ کشورهای فاقدخدمت اجباری
۱.۳ کشورهایی با خدمت اجباری در شرایط خاص
۱.۴ کشورهایی با خدمت یکساله یا کمتر
۱.۵ کشورهایی با ۱۸ ماه خدمت وظیفه
۱.۶ کشورهایی با خدمت غیر رزمی یا بدون سلاح
۱.۷ کشورهایی با خدمت انتخابی
۱.۸ کشورهایی با ترکیب خدمت وظیفه و داوطلبانه
۱.۹ کشورهایی با بیش از ۱۸ ماه خدمت وظیفه، بدون انتخابهای غیررزمی
۱.۱۰ کشورهایی که به زودی خدمت وظیفه عمومی را لغو میکنند
------------------------------
فقط بیست و چهار تا کشور از جمله ایران هست که بیشتر از 18 ماه خدمت وظیفه و بدون انتخاب های غیر رزمی دارن:
ارمنستان ، اسرائیل ، ایران ، بورکینافاسو ، تاجیکستان ، تایلند، ترکمنستان ، سائوتوم و پرنسیپ ، سنگاپور (به جز نیروی دفاع میهنی که بخشی از وزارت کشور است) ، سودان،سوریه،سومالی،قرقیزس تان،قزاقستان ،کره جنوبی،کره شمالی،کنگو (جمهوری دموکراتیک)،کوبا گینه،گینه استوایی ،لیبی ،مصر،موزامبیک ،ویتنام
1- چیزایی که صفحه اول نوشته معمولا کفایت میکنه ، تازه خیلی هاش مثل تاید و صابون و زیرپوش و شرت و حوله اینا هم اضافه است ، بعضی جاها خودشون همه رو میدن ولی شما محض احتیاط همینا رو ببر ولی دیگه لباس شخصی و اینا نبر که میمونه رو دستت ، یه مقدار پول نقد (بیشتر توی عابر بانک ببر) و بیشتر خشکبار و گردو و مغزیجات و قرص ویتامین ث ببرنقل قول:
یه سوال از دوستانی که سربازی رفتن :
من الان تاریخ رفتنم به سربازی مشخص شده 1-6-93 (مدرک کاردانی دارم) و پلیس بلاوه ده گفت ده روز قبلش محلش مشخص میشه که باید برم از پلیس بعلاوه ده جویا شم(دیگه خبری از پست و مست نیست همش الکترونیک شده ماشالاه).
1 - چه چیزهای باید با خودم ببرم (لازم)؟
2 - لباس و چکمه و ساک سربازی رو که خودشون میدن ؟ اگه اره بر فرض که لباس اندازم نبود کی و از کجا میتونم بدوزمشون ؟
3 - اگه بخوام کمپوت میوه با خودم ببرم بنظرتون خراب نمیشه ؟ و بقه چیزها مثل خرما و کشمش (که میگن تو سربازی حکم دپینگ داره) تو کیف خراب نمیشن ؟
4 - تو سرباز بهمون کمد میدن ؟چجور قفلی ببرم که کسی نتونه بازش کنه ؟
میدونم شاید سوال ها تکراری باشه و خیلی ها که سرباز رفتن حوسله جواب دادن به این سوال ها رو ندارن ولی لطفا جواب بدید جوابشون خیلی برام مهمه !
سپاس از اینکه این تاپیک رو ایجاد کردید
2-ما که رفتیم به اندازه یه ادم دو متری با 120 کیلو وزن هم لباس داشت ، پوتین 47 هم داشت ، احتمالا لباس اندازه ات هست ، اگه هم نبود و خواستی تنگ کنی ، توی اموزشی نه میزارن تنگ کنی و نه به نفع اته ، چون هرچی گشادتر باشه تو بشین پاشو و رژه و اینا راحتتری ، بعداز آموزشی میتونی ببری یه خیاطی درستش کنه واست
3-کمپوت و کنسرو رو خیلی جاها نمیزارن ببری تو(میگن احتمال داره توش چیزی جاساز کرده باشی) ، ولی خرما (اگه خرما خشک باشه) و آجیل و خشکبار نه خراب نمیشه
4-کمد میدن ولی کمدش خیلی جا نداره ، وسایل اضافی اگه ببری توش جا نمیشه ، قفل هم یه قفل متوسط کفایت میکنه
سلام
کسر خدمت مشمول متولدیت 73 هم میشه؟
گفته بودن فقط تا 72 از طریق پدر کسر خدمت میشن
پدرم 24 ماه خدمت جبهه داشته بعلاوه 6 ماه حضور در جبهه خارج از خدمت
حالا میخوایم ببینیم برادرم کسر خدمت میخوره؟
از کجا پدرم باید اقدام کنه؟
ممنون
یکماه مونده میاد رو سیستم پلیس +10نقل قول:
در مورد پوتین (نه چکمه) من شخصا توصیه میکنم دوستان یه پوتین خوب بگیرن و حدود یک هفته واکس بزنن (هر روز) بزارن جلو آفتاب و یه 20 روزی هم بپوشن که هم پاشون عادت کنه و هم پوتین نرم بشه تا پاشون را در خدمت زخم نکنه.
پوتین هایی را که در حین خدمت میدن را هم بعدا بفروشین.
کسایی هم که عضو بسیج و گردان و... هستن حتما پوتین دارن.
خیر دوست عزیز کسر جبهه برای متولدین 72 و ما قبل هست.نقل قول:
سلام دوستان
بچه ها الان اگه غیبت داشته باشی 6 ماه اضاف میخوری؟!!!!!!!!
قبلا که 3 ماه بود الان زده 180 روز چرا؟!!!!
بعنی با خود خدمت میشه 27 ماه !!!! خیلی خدایی :n04:
از این 180 روز (6 ماه ) چند ماه میبخشن ؟ کلش میره اگه ببخشش بخوره نصفش میره؟ یا چطور داستانش؟
بعد این که شنیدم اگه غیبت داشته باشی نمیتونی کسری خدمت بگیری راه چاری ای جیزی نداره بشه کسری بگیریم برا ایثارگیری ؟؟؟؟؟
--------
چند بار میتونی اعتراض بزنی؟ من دیدم یکی مگفت تا 3 بار میشه اعتراض زد
اعصاب روان دوستان کیا معافیت گرفتن؟ برا افسردگی و این چیزیا ؟ بری داخلی چی بگی که باور کنن (طرف واقعا این مشکل رو داره) چون دیدم اگه ساده باشی بری بگی فلان و از این جور حرف ها اعزامت میکنن اصلا دکتر توجه نمیکنه
من بالاخره دفترچه رو پست کردم و چون قلبم و چشام مشکل داره ارجاع به کمیسیون پزشکی شدم گفتن از اونجا بهت زنگ میزنن میگن کی بیای ولی الان یه هفته اس خبری نیس
پدر من سابقه جبهه به مدت 10 ماه داره منم متولد 70 هستم چجوری باید ازش استفاده کنم؟
بابام سرباز کمیته بوده ولی یه نامه گرفته که تایید میکنه 10 ماه خدمت داشته و تاریخ اعزامش رو مشخص کرده
حالا حتما باید کارت ایثارگری بگیره؟
این 10 ماه چقدر کسیر داره؟
ممنون از اینکه پاسخ میدین
نبود 25 روز دیگه تا اتمام آمورشی ....................
من همین الان مدارکمو ثبت کردم و برگ آماده به خدمت را همان لحظه بهم داد و تاریخ اعزام اول آبان خورده
امیدوارم ارتش بیفتم :n02:
ای بابا چرا اینقدر فوری؟:n03:نقل قول:
نمیدونم خودمم تعجب کردمنقل قول:
امیدوارم ارتش اونم تهران همو ببینیم هنوز نامه از دانشگاه برام نیومده اما احتمالا ابان اعزامم:n01:نقل قول: