امروز چیزمیز شکن ها داغون شده واسم برای بقیه هم خراب شده؟
Printable View
امروز چیزمیز شکن ها داغون شده واسم برای بقیه هم خراب شده؟
دوستان وضعیت خط من چطوره : اگه جشنواره یا طرح شهاب رو بگیرم تو ساعات رایگان سرعت دانلودش چقدر خواهد بود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از 20speed گرفتم و الانم مشکلی ندارم...نقل قول:
خط شما خوبه و تا 12 مگو میکشه.نقل قول:
اگه شهاب بگیری ، در تایم رایگان سرعتت از سرور خارجی حدود 250 اینا خواهد بود و از سایت هایی که دیتاسنترشون آسیاتکه ، 1300 تا 1400 کیلوبایت خواهد بود. ( البته این مورد رو مثه اینکه همه ندارن!! )
در نهایت اینکه ، کیفیت سرویست ، بستگی به مرکزت و شلوغی کاربران آسیاتکی در اون مرکز داره!
wow:n38: وضعیت خطت شما عالیهههه و توضحیات لازم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دادن. تو همین انجمن هم اکانت حذف محدودیت دانلود از سرورهای خارجی رو میفروشن و میتونید از اون هم استفاده کنید.نقل قول:
- - - Updated - - -
wow:n38: وضعیت خطت شما عالیهههه و توضحیات لازم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دادن. تو همین انجمن هم اکانت حذف محدودیت دانلود از سرورهای خارجی رو میفروشن و میتونید از اون هم استفاده کنید.نقل قول:
من اینو دارم چقدر میخوای ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام خوبی
چندتا موجودی داری داداشی
فقط یکی موجودهنقل قول:
دوستان وضعیت خط من چطوره؟
خوب نیست ؛ rate خطت الان رو 2545 کیلوبیت بسته شده که دیگه بالاتر از این با مشکل پرش لینک مواجه میشی!!نقل قول:
modulation مودمت رو adsl2+ ست شده؟!! اگه نه ، بذارش رو adsl2+ و ببین وضعیتت چه طور میشه...
اینترنت پر سرعت آسیا تک ارائه دهنده سرویس ADSL با کیفیت و بدون افت سرعت یکساله با 72% تخفیف
- - - Updated - - -
اینترنت پر سرعت آسیا تک ارائه دهنده سرویس ADSL با کیفیت و بدون افت سرعت یکساله با 72% تخفیف
http://www.shadyab.com/offers/asiatech-oneyear-adsl#
اسیاتک(شهاب) - تست با اکانت افزایش سرعت دانلود
سرور هلند
-----------------------------------
سرور فرانکفورت المان:
===============
پینگ:
محتوای مخفی: ping
قبلا سرعت شما چند بوده در ساعت غیر رایگان؟دانلود شبانه چند شده با اکانت؟نقل قول:
نوسانی هست سرور خارجیم در تایم غیر رایگان.نقل قول:
هر چقدر که سرور داخلی در تایم شبانه سرعت بده با اکانت هم به همین میزان میتونم سرعت بگیرم تقریبا.
پس فایده اکانت چیه؟ راستی داستان این برگه های 100 اسیاتک چیه؟به من دادن میگن 100 هزارتومانه کسی نمیخواد؟نقل قول:
فایدش اینه که سرعتتون از سرور خارجی تو شب مثل روز میشه.(اگه داخلیتون محدود نباشه!)نقل قول:
کدوم برگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- - - Updated - - -
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209329&p=8692730&viewfull=1#post8 692730نقل قول:
پینگ آسیاتک ؛ بدون استفاده از هیچ اکانتی
4.2.2.4 :
محتوای مخفی: پینگ 4.2.2.4
8.8.8.8 :
محتوای مخفی: پینگ 8.8.8.8
برای ثبت نام مشترکین جدید هست.نقل قول:
این پینگ ثبات نداره! دیشب برا منم اینطور شد با تغییر ip مسیر عوض شد و پینگ رفت بالای 250-300:n02:نقل قول:
+
یه trace بگیرید و اسکرین شاتشو قرار بدید:n16:
رفیق تو این 2 ماه ، به جز شاید یه هفته ، بقیه روزا پینگم همین قدر بوده و کاملا با ثبات...نقل قول:
اینم trace که فک نکنی با اکانتت رفتم پینگ گرفتم :
محتوای مخفی: trace 4.2.2.4
محتوای مخفی: trace 8.8.8.8
این 8.8.8.8 سرور کدوم کشور هست ؟ اگه چند باشه به این معنی هست که پینگ خوبه ؟
این قضیه روز های منفی آسیاتک که هرچقدر روز منفی بخوری از سرویس ماه بعدت کم میکنه خیلی مسخرست من یدفعه میبینی دو ماه اینترنتمو شارژ نمیکنم بعدش باید پول 2ماه بدم تا تازه روز هاش صفر بشن:n09:
الان من رو مخابرات 61روز منفی شده ولی اگه یک ماه تمدید کنم روز هاش میشن+30 روز ولی این آسیاتک خیلی قانون مسخره ای داره
- - - Updated - - -
این قضیه روز های منفی آسیاتک که هرچقدر روز منفی بخوری از سرویس ماه بعدت کم میکنه خیلی مسخرست من یدفعه میبینی دو ماه اینترنتمو شارژ نمیکنم بعدش باید پول 2ماه بدم تا تازه روز هاش صفر بشن:n09:
الان من رو مخابرات 61روز منفی شده ولی اگه یک ماه تمدید کنم روز هاش میشن+30 روز ولی این آسیاتک خیلی قانون مسخره ای داره
"آمریکا - گوگل"نقل قول:
زیر 150 باشه یعنی پینگت خوبه ( البته واسه ایران )
دوستان کسی اسیاتکی بخواد بشه من از این کارت های 100 هزارتومانی دارم .تا 31 مرداد وقت داره اگر کسی خواست پیام بده .بازش نکردم
دوستان سه روزه اینترنت من بدون هیچ دلیلی از حالت رانژه خارج شده و هیچ کس هم پاسخگو نیست !! دیگه دارم به مرض روانی شدن میرسم بس که پیگیری کردم ولی همش بی فایده. چندروز پیش اس ام اس اومد که مشترک گرامی سرویس شما بخاطر بهینه سازی شبکه در فلان تاریخ که فرداش میشد به مدت یک ساعت 12 ظهر احتمال اختلال دارد از اون روز کلا خطم از رانژه در اومد 1544 که میگه سیم کشی رو چک کن و .. میگم بابا از دم در هم چک میکنم لینک ندارم نماینده رفتم میگه مشکل از مخابراته اونا باید پورتتو چک کنن مخابرات رفتم میگن به ما مربوط نیست شرکت خودش باید بیاد چک کنه خلاصه همش شوت شدم این ور و اون ور اونا اشتباهی خط منو زدن تخلیه کردن حالا حاظر هم نیستن حتی پورت رو چک کنن الکی میگن همه چی اینجا سالمه!! این نماینده هم جلوی خودم زنگ زد به مخابرات من شنیدم طرف تو ام دی اف میگه اینجا کلی سیم هست من حال ندارم چک کنم !!! ترو خدا ببین تو چه مصیبتی گیر افتادیم. از شنبه به بعد اگه وصل نشه مجبورم شکایت کنم بلانسبت یه مشت بی سواد تنبل ریخته تو مخابرات
همین الان شکایت کننقل قول:
یه شکایت تند و تیز بنویس ( فقط فحش ندیا )
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تو سایت بازرسی مخابرات شکایت کن معمولا پیگیر هستندنقل قول:
bazresi.telecom.ir
در ضمن به بازرسی مخابرات شهرتون هم زنگ بزن معمولا شمارشون 2021 هست
تایید میشهنقل قول:
منم نویز خطم رو از همین سایت پیگیری کردم
- - - Updated - - -
تایید میشهنقل قول:
منم نویز خطم رو از همین سایت پیگیری کردم
اسم isp شما لایزر میزنه؟نقل قول:
+
من سه ماهه اسیاتک دارم. هیچ وقت ندیدم پینگ 4.2.2.4 زیر 160 بیاد!
در حالت عادی وضعیت پینگم همیشه اینطوریه:
محتوای مخفی: 1
+
دو روزه که مسیر سوپرانلاین ترکیه تو بعضی ip ها هست که پینگ بهتر میشه(اما خیلی کم این مسیر برام میاد!):
محتوای مخفی: 2
isp آسیاتکه ، منتها گویا لایزر تامینش میکنه!نقل قول:
جریان این کد تخیف چیه ؟نقل قول:
یک سرویس صد هزارتومانی میشه باهاش بخریم ؟
فکر کنم برای مشترکین جدیده .دقیقا نمیدونم باید بپرسی توی سایتش نوشتهنقل قول:
- - - Updated - - -
فکر کنم برای مشترکین جدیده .دقیقا نمیدونم باید بپرسی توی سایتش نوشتهنقل قول:
دوستان راهی برای دور زدن محدودیت سرعت در دانلود شبانه هست؟
سرعت اپلودو اگه در خواست بدم میتونن برام ۱ مگ کنن به جاش سرعت دانلودمو از ۱۰ مگ بیارن رو ۶ مگ؟؟
اگر سرعتت از سرور داخل زیاد باشه می شه کاری کرد ولی در غیر این صورت راهی نیستنقل قول:
دانلود رو روی هرچی بخوای میزارن ولی دقیق نمیدونم آپلود رو تا چه مقدار زیاد می کنن .... به 1544 زنگ بزننقل قول:
سلام دوست عزیزمنقل قول:
یعنی اگه ما 512 بخریم، یک ساله، و بعد بگیم تا جایی که خطمون کشش داره دانلود رو باز بزارن، انجام میدن؟ یعنی میشه؟ مگه داریم؟ مگه میشه؟!!
اگه واقعا اینطوری باشه که عالیه، میدونید چقد مشتری براشون جور میشه!
سلام دوست عزیزمنقل قول:
یعنی اگه ما 512 بخریم، یک ساله، و بعد بگیم تا جایی که خطمون کشش داره دانلود رو باز بزارن، انجام میدن؟ یعنی میشه؟ مگه داریم؟ مگه میشه؟!!
اگه واقعا اینطوری باشه که عالیه، میدونید چقد مشتری براشون جور میشه!
ببین دان استریمت اگه 10مگ باشه 2مگ کم میکنن در عوض 256کیلوبیت به آپلود اضافه میکنننقل قول:
و اگه 4مگ از دان استریم کم کنن 512کیلوبیت باید به آپ استریم اضاف کنن
- - - Updated - - -
ببین دان استریمت اگه 10مگ باشه 2مگ کم میکنن در عوض 256کیلوبیت به آپلود اضافه میکنننقل قول:
و اگه 4مگ از دان استریم کم کنن 512کیلوبیت باید به آپ استریم اضاف کنن
گویا وقتی آپلودو میزارن رو 1 مگ که دان استریم رو بیارن رو 6 مگ ؛ من که 12 مگم ، آپلودم روی 511 کیلوبیته ، هرچیم بهشون گفتم که آپلودو ببرین بالا ، گفتن که تو سیستم ما این جوری تعریف شده که "دان استریم 6 مگ و آپ استریم 1 " و " دان استریم 8 مگ و آپ استریم 767 کیلوبیت" !!!!!!نقل قول:
اینا الکی میگن هر چی بخوان میتونن بزارننقل قول:
اول خط من روی 8 بود ولی خطم نمیکشید و همش قطع میشد بهشون گفتم روی 5 بزارین
اونا هم روی 5 گذاشتن ولی اپلودم از 512 شد 320 ! دوباره بهشون زنگ زدم گفتم چرا اپلود رو کم کردین اونا هم دوباره گذاشتنش روی همون 512 !