با تشکر از توضیحاتتون مجبورم خودم سیستم و نصب کنم خروجی امپ انتخابی از وات کامپ ها بیشتره چجوری قدرت خروجی امپ برای هر کامپ رو با حداکثر قدرت کامپ تنظیم کنم که اسیبی به کامپها نرسه ممنون
با تشکر از توضیحاتتون مجبورم خودم سیستم و نصب کنم خروجی امپ انتخابی از وات کامپ ها بیشتره چجوری قدرت خروجی امپ برای هر کامپ رو با حداکثر قدرت کامپ تنظیم کنم که اسیبی به کامپها نرسه ممنون
درود بر شمانقل قول:
والا کابل AUX خوب اگر مقداری هزینه ی بیشتر کنید، کوردیال عالیه. Cordial.
تو نت جستجو کنید پیدا می کنید، حتی خرید آنلاین داره.
منظورتون رو از خط متوجه نمیشم.
کابل AUX سه تا سیم داره. یه چپ یه راست و یه منفی.
ببین کابلی که الان دارم استفاده میکنم از این ریمکس ارزوناس سریش اینطوریه مث این عکس(خط منظورم اون سفیداس نمیدونم چیه اسمش :n02::n02:)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این 4 تا باندم کار میکنه ولی قبلی که سریش 2 خط بود 3 تا باندم کار میکرد.نمیدونم اون کابل خراب بود یا کلا aux همینطوره.پخشمم 7016 هست
اون مارک هم دیدم چند تا سایت زدن 30-35 تومن Cordial CFS 1.5 WW ولی موجود نبود.یه سایت snow white این مدل رو داشت 55 تومن.
Cordial CFS 1.5 WW این اگه بود 35 بود.مارک دیگه ای مد نظر نیست ؟
درود
اون خط ها که می فرمائید دندانه هستند تا احتمال اتصال درگاه و شانس تماس رو بالا ببرند.
مثل اینکه در نمونه های 2 دندانه اتصال خوبی با درگاه AUX شما برقرار نمیشه.
چیزی که کاربران استفاده کردند و راضی بودند کوردیال بود، متاسفانه مورد دیگه ای مدنظر ندارم که خدمتتون عرض کنم.
مرسینقل قول:
گزینه قیمت مناسب تر هم پیشنهاد میدین لطفا
مرسینقل قول:
گزینه قیمت مناسب تر هم پیشنهاد میدین لطفا
و اینکه اگر فابریکی با باکس باشه بهتره
سلام دوستان ... چند بار سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداد خواهشا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
من یه جفت میدرنج 8 اینچ گرندزیرو گرفتم که هرکدوم 200 وات ار ام اس توی 4 اهم قدرتشه ... میخوام یه جفت هورن هم بگیرم که اونم هر کدومش 50 وات ار ام اس تو 4 اهم قدرتشه
الان یه امپیلی 4 کانال دارم با این مشخصات : (واتها بر اساس ار ام اس هست)
Output Power @ 4 Ohm (CEA*)
4x 70 W
Output Power @ 2 Ohm (CEA*)
4x 115 W
Output Power @ 1 Ohm (CEA*)
-
Bridge mode @ 4 Ohm (CEA* / 10% THD)
2x 250 W
خب الان سوالم اینه امپ جواب میده هم برای هورن هم برا میدرنج؟ بعد نمیفهمم پل بزنی 2 اهم میشه یا 4 اهم میشه توضیح بدید...
بعد سوال بعدیم اینه ساب کیفیتی چی پیشنهاد میدید برای این سیستم؟ چون امپ و هورن و میدرنجم گرند زیروئه میخواستم سابمم گرند بگیرم ولی میگن ساباش بیشتر قدرتیه تا کیفیتی...
یه ساب خوب معرفی کنید که قدرتش به این سیستم بخوره (بیشتر تمرکزم رو کیفیت بیس زدن سابه)
درودنقل قول:
ساب زیر 400-500 تومن، کیفیت ساخت و بیس خوبی نداره.
RS سابی هست که طنینش شبیه ساب های 1.5 میلیونی هست.
تو خریدش شک نکنید.
ولی رفتار ساب به مدار و سیم و باکس و برق شما بستگی داره. اگر در موارد ذکر شده ایراد داشته باشید، یه ساب های اند هم صدای دبه میده.
درودنقل قول:
بچه ها اکثراً تمایلات کیفیتی دارند، بخاطر همین شما مغفول واقع شدید. من عذرخواهی می کنم.
این آمپ که فرمودید، هورن های شما رو فول درایو می کنه.
اما اگر دنبال وات بالا باشید، احتمالاً از پس میدرنج هاتون بر نمیاد.
قابلیت پل زنی هم فقط به درد سابووفر می خوره. که مثبت یه کانال رو با منفی کانال دیگه می گیرید.
البته با 75 وات، میدرنج تون زنده میشه و صداش خوب میشه.
به شرطی که برق خوبی داشته باشید و سیم های تغذیه کننده ی دینام و باتری و همچنین سیم های مسیر آمپ مس خالص باشند و از قطر مناسبی برخوردار باشند.
اتصالات محکم باشند و سطح مقطع خوبی داشته باشید.
منفی های بدنه خیلی عالی باشند.
سرباتری خوبی داشته باشید.
سیستم صوتی خودرو، بدون انجام BIG3 یا BIG4 مردود هست.
شارش الکترون خیلی مهمه.
نقل قول:
برای برقراری توازن بین میزان وات مصرفی درایورهای بلندگو و توان تولید شده توسط آمپلیفایر(علمی ترش میشه همطراز شدن ولتاژ پخش با آمپلیفایر) ما از تنظیم Gain آمپلیفایر استفاده می کنیم، برای تنظیم Gain ، راهنمای آماده شده توسط آقا حمید عزیز(hamidR15) رو توی همین انجمن سرچ کنید و به همون عمل کنین.
مرسی از راهنماییت...نقل قول:
اگه فقط میدرنجا رو به صورت بریج بهش وصل کنم چه اتفاقی میوفته که میگی بریج فقط به درد ساب میخوره؟
در اینصورت کانال یک و دو بریج میشن برای یه میدرنج و کانال سه و چهار برای میدرنج دیگه.نقل قول:
پس هورن هاتون بدون آمپ می مونند و باید براشون آمپ تهیه کنید.
بنابراین بهتره که یه آمپ چهارکانال قوی برای میدرنج ها تون تهیه کنید. (پیشنهادم کلاس D های SoundDigital هست)
و آمپ چهار کانال فعلی تون رو به هورن ها اختصاص بدید.
ساب کیفیتی متناسب با این سیستم چی پیشنهاد میدید؟نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام یه جفت باند برای عقب ۲۰۶ بگیرم
به نظرتون تا ۶۰۰ تومن چی میشه گرفت
چه با امپیلی چه بدون امپیلی لطفا اگه میشه یه راهنمایی کنید
پخشم مدل pioneer DEH-S1053UB هستش
پخشمم نمیدونم خوبه یا نه در این موردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
اگر میخواهید هم دقتش قابل قبول باشه، هم قدرتش.نقل قول:
این دوگزینه.
Image Dynamics IDQ12V4
Gladen SQX Extreme
ولی هر دو احتیاج به مونو خوب یا بریج قدرتمند دارند.
راجع بهشون تحقیق کنید.
سلام به همگی
یه سوال دوستان عزیز
چرا کواک Alpha609 ظهرها و هنگام گرم شدن هوا خیلی بهتر بیس میزنه نسبت به صبح ها؟
به تجربه این موضوع خیلی برام مشهود شده.
به نظرتون علتش مربوط به گرم شدن ووفر میتونه باشه یا از فیزیولوژی گوش هاست؟
ممنونم از همگی.
درود مسلم جاننقل قول:
گوش شما درست تشخیص میده :n06:و این موضوع نشأت گرفته از تاثیرات دما بر ماده هست. در پست های قبلی بهش اشاره کردم که اگر فرصت پیش بیاد راجع بهش توضیح میدم. که در علم فیزیک صاحب عنوان هست.
در گرما، اسپایدر و سوراند ووفر و سابووفر به دلیل اتساع بیشتر، دامنه ی حرکت بیشتری دارند و در Xmax شاهد افزایش نرخ هستیم.
چون گرما فاصله ی مولکولی ماده رو بیشتر می کنه و صفحه ی سابووفر و یا ووفر با آزادی بیشتری حرکت می کنند و جلوتر میان. بنابراین حجم هوای بیشتری رو حرکت میدن.
حجم هوای بیشتر = بیس بیشتر. بخاطر همین هست که در گرما، لوبیس بهتر میشه
هر چقدر هم فرکانس ها پایین تر باشند، حجم هوای بیشتری برای ثبت دسی بل های بالاتر نیاز هست.
و برای کسب لوبیس بهتر، نیاز به باکس بزرگ هست.
نکته ی بعدی اینه که متاسفانه، در گرما ممکن هست های رنج و میدرنج مقداری کثیف بشه.
زیرا مقاومت سیم با گرما رابطه ی مستقیم داره.
هر چقدر یک سیم رسانا گرمتر بشه، هدایت پذیری الکترون سخت تر میشه. پس شارش الکترون کاهش پیدا می کنه.
این موضوع در صدا به صورت تغییر هویت از Darkness به Lightness و در موارد شدیدتر کثیف شدن های رنج و میدرنج بروز پیدا می کنه.
البته سیم تمام ماجرا نیست...
بلکه Voice Coil و سیم پیچ یک اسپیکر در هوای گرم، زودتر داغ میشه
و این راندمان اسپیکر رو کاهش میده.
یعنی در ویس کویل هم افزایش مقاومت ناشی از گرما، باعث بروز آسیب صوتی میشه.
در انتها هم باید خدمتتون عرض کنم.
کسی میتونه در Hi-Fi ادعا کنه که نصف راه رو رفته، که تاثیر سیم و دما رو بر صوت تشخیص بده.
این گوش ها باید تربیت بشه...:n06:
با احترام
سلام دکترنقل قول:
توضیحات شما خیلی زیبا وشیواست. امیر جان خیلی خوب به نکات اشاره میکنید.
حقیقتا ظهرها لوبیس بهتری دارم. عمیق و پر . البته تفاوت وکال رو خوب روش دقت نکردم.
راستش این رو دیگه اصلا نمیدونستم. جالب بود برام.نقل قول:
نکته ی بعدی اینه که متاسفانه، در گرما ممکن هست های رنج و میدرنج مقداری کثیف بشه.
زیرا مقاومت سیم با گرما رابطه ی مستقیم داره.
هر چقدر یک سیم رسانا گرمتر بشه، هدایت پذیری الکترون سخت تر میشه. پس شارش الکترون کاهش پیدا می کنه.
این موضوع در صدا به صورت تغییر هویت از Darkness به Lightness و در موارد شدیدتر کثیف شدن های رنج و میدرنج بروز پیدا می کنه.
از اینکه وقت میذارید واقعا ممنونم.نقل قول:
البته سیم تمام ماجرا نیست...
بلکه Voice Coil و سیم پیچ یک اسپیکر در هوای گرم، زودتر داغ میشه
و این راندمان اسپیکر رو کاش میده.
یعنی در ویس کویل هم افزایش مقاومت ناشی از گرما، باعث بروز آسیب صوتی میشه.
در انتها هم باید خدمتتون عرض کنم.
کسی میتونه در Hi-Fi ادعا کنه که نصف راه رو رفته، که تاثیر سیم و دما رو بر صوت تشخیص بده.
پیشنهادات شما راهگشای فرومه.
OKنقل قول:
این گوش ها باید تربیت بشه... :n06:
با احترام
سلام و درود، دوستان ضبط تا روشن میشه یه صدای سوتی بلندگو ها میدن که با افزایش ولوم صدای سوت بیشتر هم میشه٬ حتی اگه چیزی play نشه صدای سوت هست (اگر ضبط روشن باشه) مشکل از کجاست؟
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
درودنقل قول:
آیا این مشکل هنگام روشن بودن موتور وجود داره؟ یا خاموش بودن؟ یا هردو؟
اگر این صدای سوت فرکانسی خیلی بالا باشه، مثلاً 13 یا 15 کیلوهرتز...
میتونه به دلایل مختلفی باشه.
منفی نامناسب
ایراد در آمپ یا پخش
ایراد در RCA
فکر کنم در حالت روشن بودن موتور صدای سوت هست.نقل قول:
منتهی امکانش هست اگر صدای سوت در هر دو حالت روشن یا خاموش موتور بود رونیز بگید چه دلایلی میتونه داشته باشه؟
کیفیت rca ها خیلی خوبه، کابل مثبت رو نیز رو ماشین قبلی که نصب داشتم همین بود و چنین مشکلی نداشتم، فقط هدیونیت کابل مثبتش رو یه کابل نازکتر از پیشنهادی خودش استفاده کردم، میتونه از اون باشه؟ sony xb100
و اینکه این صدای سوت نویز که نیست؟ برای مقال اگه rca از کنار کابل مثبت رد شده باشه.
سوال اخر نیز فرکانس سوت رو چجوری بسنجم؟
پیشاپیش ممنون بابت پاسخ به سوالات
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
سلام مجددنقل قول:
اگر در حالت روشن بودن هست، پس یکی از قویترین احتمال ها احتمال عدم اتصال درست منفی به بدنه است. شما ضعف در منفی دارید.
وقتی دینام کار می کنه، شارش الکترون بخاطر شارژ باتری بیشتره، اما به دلیل اینکه منفی ها قوی نیستند، یه فیدبک منفی روی صداتون میذاره.
این نویز به نویز تراتل معروف هست. Throttle Noise که به هنگام گاز دادن بیشتر هم میشه. چون دور دینام بالاتر میره.
فعلاً منفی رو بررسی کنید.
برای فرکانس شناسی هم کافیه چند بار فرکانس ها رو بشنوید و در سایت ها جستجو کنید. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم نگاه کنید و گوش کنید.
معمولاً اگر RCA از کنار کابل مثبتی که آمپر بالایی داره عبور کنه، بخاطر تاثیر اکترومغناطیسی سیم مثبت، دچار Peak در میدرنج و های رنج میشه. نه این نویزی که شما فرمودید.
شاید هم ایراد از بخش پاور یا پری آمپ آمپلی تون باشه. باید با رد گزینه به نتیجه برسید.
این اتصال منفی رو ببینید :n24:
واقعاً برای نصابش متاسفم. :n35:
برای اتصال صحیح منفی به بدنه، باید از کابلشو با سطح مقطع کافی استفاده کنید.
محل مناسبی رو انتخاب کنید، حدالامکان منفی رو کوتاه بگیرید تا افت ولتاژتون کم بشه. پیچ محکم با واشر رو آماده کنید. موضع رو با دریل و مته ی سنگی بتراشید. یکم گریس بزنید که فقط چرب بشه و جلوگیری کنه از اکسید بدنه. کابلشو رو محکم کنید.
اتصال شل و ضعیف منفی، صداتون رو خراب می کنه.
البته این تصاویر مربوط میشه به Big4 که روی ماشین زدم، ولی کاملاً راهگشای شماست.
موفق باشید
دارا بودن از اکسسوری با کیفیت بسیار مهم هست.
بسیاری از تقسیم ها و فیوز هلدر های موجود در بازار از جنس مس نیستند.
از آلیاژ های بسیار ارزان و با رسانایی کم در ساختشون استفاده شده. مثل نیکل و آلومینیوم.
تقسیم زیر رو تهیه کردم.
سه تا گیج صفر ورودی، سه تا گیج صفر خروجی...
کاربرد: در Big4 و سیستم های SPL و باتری دوم و به طور کلی موارد خاص و نصب های منحصر به فرد.
مس... :V29:
با افتخار ساخت ایران...
بعضی از اکسسوری های گرانقیمت خارجی رو تست کردیم، اسم نمی برم. ولی مس نبودند. پول گزاف پای برند نپردازید.
با سلام در ادامه پست های قبلیم برای جمع کردن یه سیستم کیفیتی قطعات زیر خریدم ونصب کردم
هدیونیت : کنوود 210
کامپوننت در های جلو : کنوود 180xr
آمپلی فایر : کنوود 704ex
سیم برق هم گیج صفر یزد گرفتم کابل بلندگو هم 2*2.5 مسی رشته ای ، برای در های جلو هم دمپینگ دست ساز و فوم آکوستیک نصب کردم
حالا دنبال یه ساب کیفیتی ارزان هستم و با دقت که با 2 تا کانال های آمپم که تو حالت بریج 200 وات میده استفاده کنم
2 تا گزینه دارم
کنوود 3010 و ارت کوییک db12 هر دو 220 تومن
تو این رنج گزینه ای دیگه ای وجود داره معرفی کنید ؟ البته نظر خودم رو ارت کوییکه با باکس البته
باتشکر
سلام
بین کامپوننتهای Image Dynamics XS-65 و Gladen ZERO PRO 165.2 PP کدوم بهتره منظورم مقایسه هم از نظر کیفیت صدا و هم از نظر تناسب قیمت به کیفیت؟
ممنون
درودنقل قول:
مبارکتون باشه
به نظر من با همچین هزینه ای ساب نخرید.
چیزی جز دیستورشن و صدای دبه دریافت نمی کنید.
حداقل سری پرسیژن هلیکس یا RS گلیدن.
سلامنقل قول:
این دو کامپوننت از دو رده ی مختلف با قیمت های متفاوت اند.
ایمیج داینامیکی که فرمودید، یه کامپوننت خیلی معمولی از رده ی متوسط هست.
گلیدن زیرو پی پی یه کامپوننت های اند هست، صدا گرفتن ازش کار خیلی سختیه. دک و آمپ و سیم گرونی میخواد.
اگر به کراس اور زیرو پی پی نگاه کنید، نیازی به مقایسه نیست. پاسخ سؤالتون مشخصه.
کیفیت ساخت، متریال به کار رفته، پاسخ فرکانسی و ظرافت در طراحی این کامپ در سطح بالایی قرار داره.
اما هر چقدر های اند تر، صدا گرفتن سخت تر.
باید با Zero PP زندگی کنید تا درکش کنید.
سلام..امیر جان یک سوال برایم پیش امده جهت اطلاعات عمومی خودم..
کدام ساب توی بازار از نظر برند...
صفحه دیافراگمش سبکترین صفحه و بالاترین حساسیت(sensibity) را دارد؟؟
برای درب جلوی سمند LX دنبال یک باند کیفیتی هستم - باند عقب اینفینیتی 6913i هست و پخش هم سونی GS820
حالا چند سوال :
1- درب جلوی سمند اسپیکر 10 سانتیمتری که میدونم راحت جا میشه اما بنظرتون با برش اون قسمتی که زیر توری فلزی هست میتونم اسپیکر 13 سانتی هم توی جای خود فابریکی درب جلوی سمند جا بدم بطوریکه کیفیت صدا هم افت نداشته باشه یا برم سراغ همون اسپیکر 10 سانتی بهتره ؟( خودم قطعا دوست دارم 13 اینچی بزارم چون از این ایپیکر 10 سانتی نمیشه انتظاری داشت )
2- بهترین انتخابم نسبت به قیمت همین Helix Esprit E4X.2 هست یا بهتر از این هم میتونید پیشنهاد بدید ؟ اگر 13 سانتی بخوام ببندم چی پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم پاسخم رو سریعتر بفرمایید تا تهیه کنم
سلام به همه دوستان
من یک ضبط پایونیر DEH-3250UB دارم، الان میخوام یک جفت باند بخرم، بودجه ام هم ۲۰۰ تا ۲۵۰ هست، ممنون میشم راهنماییم کنید که چی بخرم.
من اصلا از ضبط و باند و این مسایل سر در نمیارم این ضبط رو هم با راهنمایی یکی از دوستانم خریدم، ماشینم هم پراید هست.
سلامنقل قول:
اگه قصد ارتقا در اینده رو نداری میتونی یه جفت 6976 بگیری قیمتش حدودا 230 هستش( لامصب 180 بود دلار گرون شد اینم قیمتش رفت بالا خدا باعث و بانیشو لعنت کنه:n34:)
ولی اگه قصد ارتقا در اینده رو داری میتونی 6965 و 6996 بگیری که قیمتشون بالا هست
موفق باشید
دوستان نظرتون چیه باند جلوی سمند رو کلا قطع کنم و 4 تا باند 9613i و 6012i اینفینیتی دارم این ها رو روی تاقچه MDF ببندم و با آمپ G4 هلیکس و هدیونیت GS820 راه اندازی کنم ؟
یا همون 9613i برای عقب و یک هلیکس E5X2 برای درب جلو بدون آمپ و با هدیونیت GS820 راه اندازی کنم ؟
کدوم رو پیشنهاد میدید
ممنون
درود مرتضی جاننقل قول:
ساب خوب با داشتن ویژگی هایی که فرمودید هست.
ولی قیمت شون فضایی هست.
چون اکثراً دست ساز هستند.
مثلاً گرندزیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رده ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گلیدن
داین آئودیو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همگی ساب های های اند و با دقت بی نظیر هستند.
ولی قیمتشون از 2/300/000 شروع میشه، با این وضع دلار بیشتر هم حساب کنید.
ویژگی مهم ساب های کیفیتی و دقیق، استفاده از ساندویچ PFP در صفحه شون هست.
جالب هست بدونید که Kevlar علی رغم اینکه یکی از سبک ترین متریال ها هست، اما در ساب های High-End کیفیتی جایی نداره. چون کرکتر صوتی Kevlar به کاغذ و فوم نمیرسه.
ما متاسفانه از سابووفر درست استفاده نمی کنیم. فرکانسی هایی رو به سابووفر میدیم که تخصص اصلی اون نیست.
همون طور که از اسم سابووفر معلومه، Sub یعنی فرکانس های خیلی پایین.
تخصص سابووفر های حرفه ای در لوبیس هست و لوبیس عمیق بیش از اینکه وابسته به خود سابووفر باشه، وابسته به DAC و آمپ و سیم و باکس هست.
در نصب های حرفه ای و مسابقات معروف دنیا مثل EMMA، سابووفر نباید بالای 50 هرتز رو اجرا کنه. در بدترین حالت، آخرین فرکانس اجرایی سابووفر 63 هرتز هست. (در سطح SQ)
اما در ایران شاهد این هستیم که کاربران فرکانس های زیر 100 هرتز رو به ساب میدن. دلیل این موضوع چیه؟
بخاطر ضعف ووفر ها در اجرای 50 تا 100 هرتز.
به عبارتی، چون ووفر رو درست درایو نمی کنیم و نمیتونیم میدبیس خوبی ازش بگیریم، جور ووفر رو سابووفر میکشه. (این باعث میشه که به یه سابووفر چابک، برچسب تنبلی بزنیم)
معمولاً ووفر های 18 سانتی در بازه ی 50 تا 100 هرتز، بسیار بهتر عمل می کنند و به این ترتیب میتونیم با اطمینان خاطر، به سابووفر از 50 هرتز LPF بدیم.
داستان لوبیس، سخت ترین و طاقت فرسا ترین بخش سیستم صوتی هست. هر کسی بخواد لوبیس های اند بگیره، باید علم بالایی کسب کنه و صد البته...
پول بسیار...
درودنقل قول:
به نظر من ووفر 13 قابل قبول هست.
اما اگر آمپ ندارید، پیشنهاد می کنم همون اسپیکر 10 سانتی رو استفاده کنید.
ووفر 13 سانتی با 16 سانتی، یه کهکشان تفاوت صدا دارند.
اگر قرار به برشکاری در باشه پس 16 سانتی نصب کنید. ووفر 16 سانتی درون درب سمند با کمی اذیت جا میشه.
ولی به نظرم همون 10 سانتی رو استفاده کنید.
مورد هلیکسی هم که فرمودید تست کردم، خیلی معمولیه. خودم کامپ 10 سانتیش رو روی سمند نصب کردم.
ممنون آقا امیر بابت کمک هاتوننقل قول:
والا این GS820 بدون آمپ هم تا 42 وات RMS رو درایو میکنه
مشکل من با 10 سانتی اینه که حس میکنم بود و نبودش فرق خاصی نمیکنه چون من باند عقب ماشین 100 وات RMS هست و جلو 40 وات از اونجایی که آمپلی فایر هم ندارم که گین جلو و عقب رو دقیق تنظیم کنه حس میکنم کلا صدای باند جلو محو میشه
از طرف دیگه این سمند رو کلا نمیشه ازش صدای درست و حسابی در آورد این رو همه میگن
در مورد برشکاری درب هم بگم اگر روزی بخوام ماشین رو بفروشم رودری سمند یک جفتش فکر نکنم بیشتر از 200 تومن باشه درسته ؟
وقتی هم رودری رو عوض کنی دیگه معلوم نیست چه پدری از پشت درب در اومده :n02: یا نهایت یک باند 16 بی کیفیت و ارزون روش میبندم تا پول همون 200 تومن رودری رو هم ندم
اما مشکل بزرگی که دارم اینه که نصاب کاربلد و منصف که حاضر باشه وقت بزاره و با دقت در رو برش بده یا از سر باتری سیم مثبت بکشه تا داخل کابین سراغ ندارم که ممنون میشم اگر شما یا کسی همچین کسی رو میشناسه در پیغام خصوصی بهم معرفی کنه
نکته بعدی اینه که اسپیکر 16 سانتی رو دقیقا کجای درب می خواد بزاره !!! چون یک قسمت عمده ی درب رو اون کلید های شیشه و جای دستمالی و ... گرفته و قسمت دیگه ی درب هم از پشت میله ی باز و بسته کردن قفل در ماشین قرار داره
تنها عکس هایی که راجب به نصب اسپیکر 16 سانتی دیدم هم نصب باند 16 جای اسپیکر 11 سانتی خودش بود که خیلی کار مسخره و ضایعی بود چون هم صدای باند خفه میشه هم کیفیت کلی صدای درون اتاق بشدت فاجعه میشه
با بالا پایین کردن داستان ها فهمیدم با دردسر بسیار میشه باند 13 روی درب جلوش بست اونم نظرم روی فوکال 130AC بود که بازم ارزش 520 هزار تومن رو بنظرم نداره با توجه به اینکه بازم اون صدایی که باید ازش در بیاد نمیشنوی مگر اینکه کیک پنل درست کنی
بعد اون بنظرم باز هلیکس E5X2 میمونه که اونم یک چیز کاملا منوسط هست که بیس اش نسبت به فوکال خیلی کمتره ولی صداش گرمتره
کلا یک ماه درگیر این یاند جلو هستم و دارم تحقیق میکنم ولی به نتیجه درستی نرسیدم
ییخشید زیاد نوشتم ولی دیگه خسته شدم می خوام سریعتر سیستم نصب بشه
ممنون از لطفتون
درودنقل قول:
به نظر من برشکاری نکنید.
چون زاویه ی ووفر به سمت صورت نیست. (زاویه خیلی مهمه)
اگر میخواهید خرج حسابی کنید، حرفه ای کار کنید، کیک پنل بسازید.
با زاویه ی دقیق رو به صورت راننده. هر دو سمت.
شما همون 10 سانتی رو نصب کنید، بعداً هم که آمپ خریدید بهش HPF بدید. از 250 هرتز به بالا.
از جلو وکال و های رنج بگیرید.
نظرتون راجب به این مورد چیه ؟نقل قول:
چون نمی خوام هزینه برای درست کردن کیک پنل و ... بکنم کلا دنبال کار تمیز و بی دردسر هستم
سلام امیر جان خیلی خوب توضیح دادید وجالب در مورد فرکانس ..این برای من خیلی اموزنده بود حالا یک سوال دارم..نقل قول:
من برای ساب ووفر از روی امپ سابسونیک را روی 25 تنظیم کردم که زیر 25 نزنه وبعد از روی پخش تنظیم می کنم تا 60 هزتر ساب بزنه..یعنی ساب از 25 تا 60 بزنه همین محدوده باشه...اما در مورد hpf این جوری نیست در اکثر پخشها.من با این سونی xb100bt فرکانس اولیه ووفر کامپ را روی 60 می گذارم اما نمی توانم فرکانس انتهایی را تعیین کنم که مثلا تا 5کیلو هرتز پخش بکنه یعنی میدبیس ومیدرنج فقط بزنه ؟؟؟؟و تویتر هم از 5کیلو تا 20 را بزنه....
چون شما گفتید ووفرهای 18 سانتی از 50 تا 100 خوب میدبیس می زنند اما این رنج فرکانس چطوری تنظیم کنیم..فرکانس 100 تا اخر چطوری تنظیم کنیم..این خودش می شود کامپ 3 وی....
ببین کار کراس اور همینه. مثلا کراس فوکال من از 3.5 کیلو هرتز به بالا رو میده به توییتر و کمتر از اونو میده به ووفر . این کار رو با دو شیب 6 و 12 انجام میده. پس شما وقتی از پخش hpf میدی به کامپ عپلا فرکانس رو از مثلا 80 تا 3.5 کیلو محدود کردی.
امیر خان میگه ووفر 18 سانتی فرکانسای بین 50 و 100 رو حوب میزنه . لازم نیست کامپو در این محدوده کات کنی. مثلا hpf بدی از 50 توان اجرای این فرکانسا رو هم داره. در همون حالت 2 وی.
دوستان من می خواستم فوکال 130AC بگیرم ولی الان یک مورد بهتر پیدا کردم
کامپوننت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بنظرم انتخاب بهتر و معقول تری هست با قیمت 300 تومن
اولا این انتخاب رو برای سیستم کیفیتی درب جلوی سمند تایید می کنید ؟ ( باند عقب هم اینفینیتی 6913i هست )
دوما این توییتر کامپوننت رو کجای درب باید بزارم تا بهترین صدا رو ازش بگیرم ؟ ( چون باید فاصله میدرنج و توییتر کمتر از 10 سانتی متر باشه و هرچی فاصله کمتر بهتر)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
درودنقل قول:
در هلیکس، زیر سری اسپیریت نخرید. صداش خوب نیست.
توئیتر رو میتونید با یه ترفندی روی در نصب کنید، روی چوب رودری سمند.
ولی زاویه بهش بدید.
ممنوننقل قول:
الان برای درب جلوی سمند LX بین کواک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کامپوننت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته اگر واقعا می ارزه کواک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چون قیمت این بالا هست )
شما نظرتون رو کدوم هست ؟
و مورد دیگه اینکه این آمپ هلیکس G4 بنظرتون بیشتر ارزش خرید داره یا کنوود 9400 ( مهم کیفیت و تفکیک صدا و جزئیات و گرمی صدا هست برام ) یا اینکه همین آمپ پخش خودم که سونی GS820 هست تا 42 وات RMS جواب میده کافیه ؟ ( باند عقب 100 وات RMS و جلو 50 وات RMS هست ولی من هیچ وقت بیشتز از 50 یا 60 درصد ولوم پخش رو نمیبرم )
ممنون میشم راهنمایی کنید امروز می خوام بخرم منتظر جواب شما و دوستان اهل صدا هستم