برای دریافت تخفیف سرویس ها نامحدود در صورت انتخاب 3-6-12 ماه به صورت اتوماتیک 30% تخفیف محاسبه می شود.
- - - Updated - - -
برای دریافت تخفیف سرویس ها نامحدود در صورت انتخاب 3-6-12 ماه به صورت اتوماتیک 30% تخفیف محاسبه می شود.
Printable View
- - - Updated - - -
ممنون از دوستان
خب 22 روز از اتمام سرویسم مونده ... 1 مگابیت - 10 گیگ
الان سه ماه تمدید کنم ، تاریخ تمدید از 1 آبان محاسبه میشه و بعد از پرداخت نباید روی تمدید کلیک کنم درسته ؟ تا این که هر وقت حجمم رو تموم کردم ، تمدید سرویس جدیدم رو انجام بدم
به نظرتون خوبه 256 بزنم سه ماه ؟ محدودیت انتخابی ؟
من بهشون تیکت دادم که برای 512 و 1 مگابیت نامحدود هم ، حالت محدودیت انتخابی بذارن و گفتن ممنون از پیشنهادتون ... 1 ماه هم میگذره ولی خبری نشد
بچههای اندیشه این چند روزه مشکل تایم اوت نداشتین ؟
eftezah boode!نقل قول:
گندشو دراوردن قابل تحمل نیست اصلانقل قول:
نقل قول:دیگه حوصلم نمیشه زنگ بزنم پشتیبانی چرند تحویل بگیرمنقل قول:
مشگل از سیستمتههو با آپرات چک کنو .....
این نامرو برا همچین روزی کنار گزاشته بودم و براشون داده بودم هرکی حال داشت بفرسته که دهنشونو ببین میبندن یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیایین پارس انلاین اما باید بالا صد تومن پول بدین
بابت چه سرویسی ؟نقل قول:
دوستان من الان ۱ مگ با ۳ گیگ پهنا دارم پورتم رو ۸ مگ بستن اما روزا هم سرعتم بالای ۲۰۰ کیلو دانلود نمیکنه یعنی ۲ برابر سرعت استاندارد دارم شبها همون ۱۲۸ درحالیکه ماه تا ماه قبل با همین ۱ مگ روزا تا ۸۰۰ دانلود میکردم مثلا PES2016 رو با سرعت ۸۰۰ من تو چند ساعت دانلود کردم الان چه سرویسی بگیرم برای اینکه سرعت بره بالا بالای ۱ مگ هم که شب نیم بها هست
512 30 گیگ اما اگر دانلودتون زیاد باشه باید مثل من گیگ بخرین سرویس هاشم من رو نیم گیم نیم دانلود برام بستن شبانه حدود سرعت دانلودم 1 مگابایت رو راحت می ده البته اگر دنبال دانلود باشین نه بازی تا دو مگم احتمالا می ره ولی با این سرعت خیلی حجم مصرف می شه تایم اوتش کمه پینگم پایینه نمی دونم چی شد ولی چهار ماه پیش پارس انلاین سرعت دانلودش صدو پنجاه بود کلی تایم اوت داشت پینگم رو هزار بود یکدفعه خوب شد
سایت اندیشه برای شما باز میشه دوستان ؟
نه ذاداش حدود یکی دو هفته هست اندیشه داغون شده چه مرگش شده باز افت سرعت و قطع و وصلی دارهنقل قول:
نقل قول:و الا اینا میگن خوب شده ما که چیزی ندیدیم پشتیبانیم فقط آپارات شعرو ور و دانلودهارو میشناسه انگار ما اینترانت داریم چی بگم :نقل قول:
داشتم با آلمانیه چند دقه پیش بازی میکردم 2 بار دی سی شدم بعد بازی گفت چرا هی دی سی میشی جایی میری ؟
گفتم time out دارم
گفت چی هست ؟
براش توضیح دادم
بعد گفتم سرعت نتت چنده ؟
گفت 6000
گفتم unlimited
گفت منظورت اینه هر چی بخوام میتونم استفاده کنم ؟
گفتم آره
گفت مگه جور دیگم داریم ؟
بهش گفتم من 128 دارم 6 گیگ فک کنم باورش نشد
گفت like a hell
من گفتم hell نه like andisheh sabz khazar like....like....like
البطه تو دلم
دیگه بلد نبودم بگم برا همین نت کوفتی چقد پول میدیم چقد منت سرمون میزارن حرفم نمیشه زد اصلا خوشبختی از درو دیوار رو سرمون میباره
سرعت داخل و خارج برام یکیه نها مشکلش هزینه زیادشه رفته رو اعصابم تقریبا برشکستم کرده
فیلم سینمایی یک گیگی حدود یک ربع کمتر طول می کشه پینگم که لیگ اف لجند سرور اروپا غربی بازی میکنم حدود 120 هست تایم اوتم مثلا هر بازی چهلو پنج دقیقه ای تنها دوبار مثلا می بینم که دو سه ثانیه کلیک کردنام نمی ره بعد درست می شه
- - - Updated - - -
سرعت داخل و خارج برام یکیه نها مشکلش هزینه زیادشه رفته رو اعصابم تقریبا برشکستم کرده
فیلم سینمایی یک گیگی حدود یک ربع کمتر طول می کشه پینگم که لیگ اف لجند سرور اروپا غربی بازی میکنم حدود 120 هست تایم اوتم مثلا هر بازی چهلو پنج دقیقه ای تنها دوبار مثلا می بینم که دو سه ثانیه کلیک کردنام نمی ره بعد درست می شه
سلام دوستان شاتل هنوز دانلود رایگان شبانش محدوده یا هرچی دلمون خواست میتونیم دانلود کنیم؟بعد اینکه سرعت دانلود شبانش چنده؟میخوام اندیشرو جمع کنم.
ویرایش:الآن پرسیدم از پشتیبانیش و گفتن محدود میشه بعد از یه حجم از دانلود.:n23:
نقل قول:
یه نصف روز به من این سرویسو بدن کل نت ایرانو دانلود میکنم :n02:
سلام. دوستان اندیشه ای به یه مشکل عجیبی خوردم. الان دو سه روزه که وقتی می خوام فایلی دانلود کنم(از هر سایتی) قابلیت ادامه دانلود نداره و در نتیجه با سرعت خیلی پایین دانلود میکنه. کسی مشکل مشابه داره؟ یا اصلا میدونه چرا اینطوری میشه؟
نه دوست عزیز من مشکلی ندارم IDM آپدیت هست؟نقل قول:
بله اخرین نسخه هست . با دو تا دانلود منیجر دیگه هم امتحان کردم مشکل مشابه داشتند.نقل قول:
سلام
سرویس های اندیشه ی سبز خزر که نوشته محدودیت انتخابی یعنی چی ؟ بعضی نوشته محدودیت انتخابی و بعضی رو ننوشته
یعنی چی ؟
مثلآ در سرویس 256 با 16 گیگ حجم تضمین شده, در سرویس عادی, این 16 گیگ یا بصورت روزانه (مثلآ 200 مگ با چندین برابر سرعت و بعد از اتمام, سرعت عادی میشه) یا ماهانه (مثلآ اول و وسط ماه 8 گیگ و بعد از اتمام, سرعت عادی میشه) هستند (هیچ کنترلی روش ندارید) اما در سرویس انتخابی, این 16 گیگ به 4 "ویتامین سرعت" (4 گیگ) تقسیم شدند و هر زمان که شما مایل باشید می تونید این ویتامین های سرعت رو از طریق سایت, فعال کنید تا سرعتتون چند برابر بشه (در یک کلام, 16 گیگ باارزشتون, بیخودی صرف وب گردی و... نمیشه و هر زمان نیاز به دانلود فایلی حجیم داشتید, با خیال راحت می تونید فعالش کنید)نقل قول:
خوب متوجه نشدم داداشنقل قول:
یعنی الان انتخابی رو بگیرم مثلا میخوام یه چیزی دان کنم بزنم سرعت زیاد شه بعد میتونم بزنم سرعت برگرده به همون سرعت کم ؟
تو انتخابی (مثلآ 256) بسته های افزایش سرعت 4 گیگی هستند (وقتی فعالشون میکنید تا دانلود 4 گیگ سرعتتون چند برابر میشه و بعد از اون, خود به خود به حالت عادی برمیگرده)درسته که 4 گیگ 4 گیگ باید فعالشون کنی ولی بازم خیلی بهتر از اینه که سرعتت وقتی که فایل حجیمی برای دانلود نداری, برای خودش بره بالا و وقتی که میخوای فایل حجیمی دانلود کنی سرعتت معمولی شده باشه. کلآ انتخابی, گزینه خیلی بهتری نسبت به حالت عادی هستنقل قول:
دوستان کسی از اندیشه همچین مشکلی نداره؟
الان یکی دو هفته ست که یه وقتایی مودم خود به خود ری استارت میشه. همیشه نیست ولی مثلا وقتی به سرور خارجی وصل میشم اینجوری میشه. یه بار مثلا تا یکی دوساعت هی قطع و وصل میکنه ولی یه بار چند ساعت بدون مشکل کار میکنه و به محض اتصال به سرور خارجی قطع میشه!!
پشتیبانی میگه شاید خط مشکل داره ولی خطم بوق آزاد داره بدهی هم ندارم!
- - - Updated - - -
دوستان کسی از اندیشه همچین مشکلی نداره؟
الان یکی دو هفته ست که یه وقتایی مودم خود به خود ری استارت میشه. همیشه نیست ولی مثلا وقتی به سرور خارجی وصل میشم اینجوری میشه. یه بار مثلا تا یکی دوساعت هی قطع و وصل میکنه ولی یه بار چند ساعت بدون مشکل کار میکنه و به محض اتصال به سرور خارجی قطع میشه!!
پشتیبانی میگه شاید خط مشکل داره ولی خطم بوق آزاد داره بدهی هم ندارم!
دقیق مشکل شما را بنده دارم از 2 هفته پیش برای خودم هم جای تعجب داره.نقل قول:
در ضمن مشکل در باز کردن صفحات وب دارم از 2 هفته پیش.
- - - Updated - - -
دقیق مشکل شما را بنده دارم از 2 هفته پیش برای خودم هم جای تعجب داره.نقل قول:
در ضمن مشکل در باز کردن صفحات وب دارم از 2 هفته پیش.
سرویس پاییزه آسیاتک
آ مثل آسیاتک
12 ماه
بالاترین سرعت
ترافیک 60 گیگ
ساعات 2 تا 8 صبح : 80 % تخفیف در استفاده
قیمت : 60 هزار تومان
ویژه ثبت نام اول
خرید آنلاین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس دفاتر فروش گیلان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های اندیشه, کسی مشکل کاهش سرعت نداره؟ برای من از 30 اومده روی 10-15
واقعآ مسخره هست, هی قیمت ها میره بالا و هی کیفیت میاد پائین :n21: مسئولین هم که هیچ کاری نمیکنند فقط بلدند حرف بزنند. مشکلات داخلی رو نمی تونند حل کنند بعد صحبت از شکستن انحصار اينترنت دنیا می کنند :n15:
منم چندروزه این داستانو دارم امروز شدیدتر شدهنقل قول:
- - - Updated - - -
منم چندروزه این داستانو دارم امروز شدیدتر شدهنقل قول:
محدودیت داخل شبکه چیه ؟نقل قول:
مثلا سایت x سرورش مال آسیاتک باشه ما بخوایم ازش دانلود کنیم سرعتمون مثلا رو 8 تا 9 مگه
رو بقیه هاستا همون سرعت استاندارد هست ؟
بینهایتم دارین ؟
دوستانه اندیشه ای
128 نامحدود و 256 نامحدود چند تا سرعت داناود میده بهتون ؟؟؟؟؟
256 نامحدود تا 16گیگ سرعت دانلودش 120 کیلو هستش و بعد اون به حدو 20 تا 30 کیلو میرسه و 128 هم تا 8 گیک و.................نقل قول:
سلام من یه مشکلی دارم در رابطه با سرویس 256 نامحدوده اندیشه سبز خزر
اینه بعد از تموم شدن 16 گیگ وقتی سرعت به 20 یا 30 میرسه پاکت لاسه عجیبی پیدا می کنه که توی بازیه آنلاین اذیت می کنه مثل کانتر که این پاکت لاس تا 30% هم میره راه حلی داره یا باید isp تغییر بدم؟:n37::n13:
sharmande babat finglishنقل قول:
in moshkel ro man hata ghabl as 6gig ham daram 128 namahdood!! andisheh ye modatiye kheyli daghoone
128 نامحدود هم سرعت 120 تا میده ؟؟؟
جالب اینه که زنگ میزنی میگی همچین مشکلیو خیلی با زبون درشتی جواب میدنو میگن نههه کی میگه مشکل از شماست:n27:
دوستان کسی صبانت منطقه 7 رشت داره؟ اگه دارین خوبه بده؟!! منظورم پینگ پایین و نداشتن پاکت لاس!
:n03:
من صبانت دارم. تا حدود 1 ماه پیش که تازه اومده بودم خیلی عالی بود. الان یکم نوسان داره، وسط بازی ممکنه یهو شروع کنه time out دادن و یهو مسیر gateway رو عوض کنه، که خیلی رو اعصابه. ولی زیاد پیش نمیاد. البته واسه سرورهای داخلی مشکلی نداره.نقل قول:
با اینهمه از 3تا شرکت دیگه ای که داشتم یعنی مخابرات ، اندیشه، شاتل (به ترتیب از افتضاحترین به بهترین) بهتره. مقایسه فقط درباره ی کیفیت پینگ بود
na aziz 128 sorat 60 mide vali online game tatile!نقل قول:
من فقط مشکلم اینه که بعد پایان حجم محدودیتی 16گیگ که تو صبانت 20 گیگه بعد پایین آوردن سرعت نتم دچار پاکت لاس نشه! در این باره نمیدونید ؟!