شمارت رو به همراه مدل گوشی و شماره سریال گوشی از زیره باطری برام دوباره میل کن.نقل قول:
نقل قول:
شمارت یادم نیست. شمارت رو دوباره بده.
شمارت رو به همراه مدل گوشی و شماره سریال گوشی از زیره باطری برام دوباره میل کن.نقل قول:
نقل قول:
شمارت یادم نیست. شمارت رو دوباره بده.
باسلام به همه mtnirancell من چيزائي كه ميخواستي رو فرستادم
نه.اینجوری نمیشه.نقل قول:
ولی برای ایمیل اگه سرور ایمیلت pop3 رو ساپورت میکنه(مثل gmail) میتونی بخش ایمیل گوشی رو تنظیم کنی تا هر 5 دقیقه یا مثلا هر 12 ساعت ایمیلت رو چک کنه ولی خیلی گرون در میاد....لطفا ازم نپرس چجوری تنظیمش کنم که حوصله اینهمه تایپ رو ندارم چون بعدش هم احتمالا مکافات وصل نشدن و ... رو داریم.
اگه علاقه داری توی گوگل یا همین فروم یه سرچ کن
دیشب دوباره شبکه مشکل پیدا کرده بود...
کسی نمیتونست بهم زنگ بزنه....
اعتباری هستم
و در تهران!!
آقا شاهین من تا حالا چند بار ایمیل زدم و پیام خصوصی گزاشتم.این شماره منه تو رو خدا پیگیری کنید.
09353383843
من که دیگه از خیر ایرانسل با اون توسعه پر شتابش تو شیراز گذشتم
دیگه خودمونو گول زدن بسه...
بچه هایی که توی تهران و مشهد هستن میتونن بهم بگن که ایرانسل دائمی کارکرده اونجاها چند خرید و فروش میشه؟
توی شیراز که اصلا نمی ارزه ، شاید اونجاها بتونم بفروشمش تا بعد از این 8 ماه خلاص بشم...
نقل قول:
يعني مي خواهي بيايي تهران بفروشي؟
اگه بياري تهران من ميخرم:31:
جدي ميگم
ای بابا...نقل قول:
می خوای دولتی بخری؟
منم اگه میتونستم میکردم.نه پولشو دارم نه حوصلشو.بعدم باید به همه شماره جدیدمو بدم!
باید بسوزم و بسازم با این مسخره بازی ایرانسل
وقتی میخواستم بخرم میگفت 5000 تومن شارژ عیدی...sms و gprs رایگان و یه مشت شیره مالیدند سر ما...
دقت کردید که چرا توی تبلیغ های ایرانی که توی ماهاره پخش میشه شماره تلفن دبی و تهران و شیراز رو میده؟
برای اینکه شیراز پل ارتباطی دبی و تهرانه.از دبی میان شیراز و از اینجا میرن تهران.
دیگه از این شهر مهم تر هم توی واردات داریم؟
دیگه از نظر اقتصادی و فرهنگی و گردشگری و همه چی مهمه!اونوقت ایرانسل میره توی دهات استان ایلام شبکه راه میندازه!
خودتون بگین...ازنا و هرسین و تایباد و ... مهم ترند یا شیراز؟
مشهدی که پوشش شبکش دیگه کامله مهم تره یا شیراز که 40 درصد شهرم نمیشه؟
درس عبرتی شد برای من تا دیگه از این غلطا نکنم.
تازه دارید به حرف من می رسید که گفتم ایرانسل به درد نخور هست . تو اصفهان که تا اسم ایرانسل میاد همه خندشون می گیره . اینجا ایرانسل به درد این می خوره که بدی به یک بچه کودکستانی که دلش خوش باشه مثلا موبایل داره .
احتمالا تا آذرماه که محدودیت زمانی سیم کارت های اعتباری همراه اول حذف بشه به تدریج و با این وضعیت ایرانسل شاهد ضرر بسیار بزرگ این شرکت کلاه بردار دزد خواهیم بود .
کاش اپراتور دوم را دست تالیا می دادند چون خیلی بهتر از این ایرانسل هست .
امیدوارم دوستانی که ایرانسل دارند از نوشته های من ناراحت نشوند چون هر چیزی حدی داره و واقعا حق ایرانسل هست که اینطور باهاش برخورد بشه .
بلدم خودم رفيقنقل قول: