کسی نظری نداره؟؟؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
کسی نظری نداره؟؟؟نقل قول:
سلام.یک سوال دارم.بنده بنا بر نقشه رفتم یک مودم gp2101 خریدم و یک سمیکارت lte بعدش مودم رو که وصل کردم دیدم همش قطع میشه یعنی به زور کانکت میشه بعدش هم قطعی داره.صحبت کردم با برخی که گفتند شما باید بری مودم فضای باز بخری.همین که میخواستم بخرم یکی از دوستان گفت که من توی همون فضا مودم 4g بردم و عین موشک جواب میده.من هم شخصا خودم تستش رو دیدم و برخلاف مودم lteمودم 4جی خیلی راحت جواب میداد.بعد از همون دوستان به بنده گفتند که برو یه سیمکارت 4g بگیر و روی مودم lte امتحان کن که در کمال تعجب دیدم که کانکت شد با سیم 4جی.حالا ایا سیم 4جی جواب میده روی مودم lte یا بازم قطعی پیش میاد با توجه به اینکه اون فضا انتن دهی 4جی خوبه اما lte ضعیفه؟؟؟ در کل اون موقع مودم lte خریدم چون میخواستم کابل lan داشته باشه تا نت رو بدم به سوییچ چونتا چنتا سیستم هست علاوه بر اون 1 پوز اینترنتی!
آره دیگه، سیمکارت فورجی تو مودمهای td-lte هم جواب میده به شرطی که اون منطقه تحت پوشش فورجی باشه که ظاهرا منطقه شما همینطوره و طبق تستی که انجام دادید در منطقتون پوشش td-lte ضعیفهنقل قول:
پس با توجه به اینکه برای مودم td-lte هزینه کردید به صرفه ترین کار اینه که سیمکارت فورجی بزارید توش و ازش استفاده کنید تا شاید در آینده منطقتون تحت پوشش td-lte هم قرار بگیره
اصلا سمت نامحدود ایرانسل نرونقل قول:
- بسته تا 512 کیلوبیت بر ثانیه ماهیانه 10 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 15 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 20 گیگابایت
- بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 30 گیگابایت
اوایل 2مگ داشتم 120 تومن دادم بعد 100 گیگ سرعت لیمیت شد روی32 ، الان که اوضاع خرابتره
دیگه هم ازشون سرویس نگرفتم
16 مگ نامحدود ADSL گرفتم هر دو روز 100 گیگ دانلود میکنم اونم با نصف قیمت:n02:
Adsl قطعا ارزون تر و بهتره ولی مشکل من اینه که خطم خرابه و سرعت ۱ مگ بیشتر نمیکشه، برای همین اومدم رو ایرانسل، ۴ مگ بگیرم بعد چه حجمی لیمیت میشم ؟؟؟نقل قول:
نت ۳ هست و بازی بشدت ازار دهندستنقل قول:
ارزون؟ ۲۱۰۱
سلام دوستان. من تازه قیمت بسته های نامحدود رو دیدم. بسته با سرعت 4 مگ خیلی مناسبه. تا سی گیگ هم محدود نمیشه. سی هزار تومان. در صورتی که من هر ماه یه بسته 7 گیگی 24 تومن میگیرم و اخرهای ماه مجبورم دوباره بگیرم. چندین ماهه که مودمم خاموشه و بسته فورجی میگیرم. امروز که نامحدود رو دیدم تصمیم گرفتم نامحدود 4 مگ بگیرم. استفادم به سی گیگ هم نخواهد رسید و میدونم لیمیت نمیشم تا اخر ماه. اما خیلی برام میصرفه. فقط میخوام بدونم کسی گرفته سرعت دانلودش تا چقدر؟ و لایو اینستاگرام باهاش ببینی قطع نمیشه؟
نسبت به قیمتهای نجومی ایرانسل بله باصرفه هست .اما همین بسته روشاتل داره میده 40هزارتومن 160 گیگ کلی بین الملل 80 گیگ
adslشاتل یا شاتل موبایلنقل قول:
اگر adslهست که اصلا نباید مقایسه کرد چون هیچ زمان نت وایرلس یا موبایل رو نباید با dslمقایسه کرد
سلام
کسی با گوگل مشکل نداره؟ اصلا سایتش بالا نمیاد ، ظاهرا سایت گوگل هم فیلی شد