وضعیت خرابه. هم پکت لاست هم سرعت پایین. ۸ مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from iPhone ~ Tapatalk
Printable View
وضعیت خرابه. هم پکت لاست هم سرعت پایین. ۸ مگ:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
دوستان فشفشه 15 گیگی قیمتش چنده الان ؟ آیا محدودیتی تو خرید فشفشه هست ؟ میشه در طول ماه کلا فشفشه خرید و استفاده کرد ؟
چالوس جون ما به اندازه شوما شانس نداریم:n02: که شاتل محدمون نکنه.نقل قول:
شاتلو هنوزم دارم:n07:
عجب.نقل قول:
امیر جان عصر تلکام تو مرکزتون اگر سرویس میده بگیر.اونم سرعتش خوبه تو تهران.شبانشم با داخلی به نظر محدود نمیکنن.
سلام دوستان. لطفا منو راهنمایی کنید:
درحال حاضر از وایمکس مبین نت استفاده میکنم اما چون سرعت 1مگ برای من کمه میخوام برم سراغ Adsl
حالا سوالم اینجاس که کدوم شرکت تو اهواز بهتر جواب میده؟
شاتل؟ پارس آنلاین؟ و یا hiweb؟
راستی، محله ی ما پادادشهره. اگه از بچه های پادادشهر کسی اینجا هست لطف میکنه اگه جواب بده.
درضمن اگه درمورد خرید مودم Adsl هم بتونید راهنماییم کنید منت میذارید. چون احتمالا مودمهایی که خودشون میدن خوب نیستن!
با سپاس از همگی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
چرا نمیشه تو سایت hiweb برای Adsl ثبت نام کنیم؟!
لطفا شما هم امتحان کنید ببینید صفحه ی ثبت نام باز میشه؟
اگه شد لطفا آدرسشو بگید.
مرسی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
این صفحه مربوط به ثبت نام هست که واسه من باز شد و میشد ثبت نام کرد.:n16:نقل قول:
کسی افت سرعت با سرور های داخل داره امشب؟
مهدی جون شاتل که مشکلی نداره امشب ولی دوستم که های وب داره اینجا اونم افت سرعت داره..اخه های وبم شد شرکت!!!!!!!هیچی به شاتل نمیرسه :n09:نقل قول:
ابوالفضل جان وقتی گزینه دیگه ای نباشه چکار بکنم؟!نقل قول:
شاتل قم هم مثل چی گرفته رو سرویس های نامحدود و شبانه دارش محدودیت گذاشته!!!
اکثر isp ها رو تست کردم و بهترینش های وب بوده ...عصر تلکام هم پهنای باندش در مرکز ما 3مگ بود و ارزش نداشت.
==========
تنها امیدم پس از های وب به پارس انلاین هست که گفتن قراره اول هفته بعد پهنای باند شهر ما رو افزایش بدن.......
نقل قول:
من امشب سرویس آرتم تموم میشه و ساعت 12 شب سرویس اکو 128 همراه با شبانم فعال میشه که خطمم رو 3 مگ بسته میشه که ایشالا امشب ساعات رایگان براتون تست میزارم:n16:فکر کنم یه 8 گیگی بزنم گوش شاتل امشب :n09:راستی چرا از های وب گرفتی الان تو که میدوستی کمبود پهنای باند دارن ...این از تستای کاربرا معلومه...فعلا الان تنها شرکتی که به نظر من کمبود پهنای باند نداره شاتله که سرعت داخل و خارج یکیه...راستی قم فن اوا نداره یا صبانت یا پیشگامان ؟ خبری از اونا نداشتی؟
راستی پینگ تو هم خراب شده؟؟ با این که سرویس گیمم فعال شده ولی حسابی پینگ خرابه