الووووووووووووووووووووووو وو
Printable View
الووووووووووووووووووووووو وو
سلام دوستان.
برای دفتر بیمه نیاز به دوربین دارم.از طرفی چون گوشی درست درمون ندارم گفتم با خرید یک گوشی با دوربین خوب هردو نیازم رو برطرف کنم.
بنظرتون با 300 تومن میتونم یک گوشی مناسب داشته باشم؟؟
اگر نه حداقل بودجه پیشنهادی و مدلای متناسب با بودجه پیشنهادیتون رو معرفی کنید.
با تشکر از همه:n16:
سلام بر همه من مدت یک ماهی هست میخوام یه گوشی تا رنج یک میلیون بخرم مونتها انقدر گیج شدم که اصلا نمیدونم دیگه چی بخرم یکی میگه فلان بده بیصار خوبه خلاصه تا حدی که دیگه اصلا خواستم نخرم ..میخواستم بدونم نظر شما راجب این برند ها و انتخاب ها چیه...xiaomi redmi pro...xiaomi note 3 pro...honor7...samsung j72016..j7prime...p9lite...g8...gt3....ناگفت نماند اولین فاکتور برام قدرت و دوربین گوشیه بدون لگ یا هنگ :n13:سپس موارد دیگه ...:n28::n28::n28:
سلام بادعنایت به اینکه شما احتیاج به جزییات در عکس ها دارید به نظر من باید کمی افزایش پرداخت داشته باشید حدود ۵۰۰ تا موبایلی با دوربینی معقول بیابید .
نظر من
سامسونگ j5
شیامی ردمی ۳ اس و یا ۳ و یا ۳ ایکس
دوست عزیز سلام ، نیم نگاهی هم به mi5با ظرفیت ۳۲ گیگ و یاmi4با ظرفیت ۶۴ بندازید .نقل قول:
دارای پروسسور قوی ، میزان رم کافی ، دوربین فوق العاده و ظاهری زیبا هستند.
نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ممنون از جوابت امیر جان.
من خیلی وقته از بازار گوشی دور بودم.این شیامی چیه؟مال چه شرکتیه؟کجایی هست؟نشنیده بودم؟
بنظرت تا همون 300 یا نهایتا 400 تو برند های دیگه مثل هواوی که معمولا گوشی های ارزونتری میزنه چیزی گیر نمیاد؟؟؟
البته از تعمیرکاری شنیدمکه گوشی هواوی نگیر که اگر خراب بشه سختتعمیر میشه و قطعه نداریم و ...
نظر شما چیه؟؟؟
سلام
شیامی در حال حاضر بهترین برند چین هست و محصولاتش از کیفیت قابل قبولی برخوردار هست.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام دوستان
ی سوالی داشتم
برای کسی که داره برنامه نویسی اندروید کار میکنه و یاد میگیره مهمه که چه گوشی موبایلی با چه مارک پردازنده ای یا میزان رمی داشته باشه؟؟؟
یا اینکه نه میشه تمام نیاز هارو با شبیه سازها رفع کرد؟؟؟
نقل قول:
از هواوی بهتره؟؟؟
در مورد هواوی و توضیحی که دادم نظرتون رو نگفتید؟؟؟
و همچنین در مورد قیمت پایینتر؟؟مثلا نهایت 400؟
اوضاع قمر در عقربه!!!:n02:
ممکنه رابط های کاربری مختلف کار را با قدری پیچیدگی روبرو سازد. اما اکثر برنامه نویس ها گوشی های Nexus و هم چنین محبوب مانند سری S گلکسی را در اولویت قرار میدهند.نقل قول:
موندم میون خرید این چند گوشی:
Note 5
S7 Edge
V20
Zenfon 3 Delux
از اونجایی که کیفیت صدا برام مهمه یه خورده چرخیدم رو به V20. اما note 5 هم گویا کیفیت صدای هدفونش خوبه. S7 Edge و Zenfone نمیدونم. بدی نوت 5 پشتیبانی نکردن از کارت حافظه ست. 64 گیگش هم که 2300 2400 با گارانتی رسمی آب میخوره.
دوستان چه راهنمایی دارند؟