قیمتهایی که امروز از بازار رضا تهران گرفتم، هارد 1 ترابایت WD My Passport با گارانتی سازگار 240 هزار تومان - هارد 2 ترابایت WD My Book با گارانتی سازگار 270 هزار تومان.
Printable View
قیمتهایی که امروز از بازار رضا تهران گرفتم، هارد 1 ترابایت WD My Passport با گارانتی سازگار 240 هزار تومان - هارد 2 ترابایت WD My Book با گارانتی سازگار 270 هزار تومان.
سلام
دوستان سایتی هست که من بتونم کیف محافظ هارد پیدا کنم؟
۱ ترابایت سیگیت از این portable ها و کوچیک ها:n02:
سلام از اینا کدومشو بخرم سرعت مهمه و داغ هم نکنه و کیفیت و عمر طولانی
Seagate backup plus 1tb
External H.D - SONY 1tb
wd my passport 1tb
Silicon Power Armor A15
سلام .نقل قول:
فکر نمیکنم هیچکدام از این مدلها از لحاظ سرعت برتری مطلق نسبت به سایر مدلها داشته باشند . مثلاً تا اونجايي كه ميدونم Seagate backup plus از لحاظ write سرعت بیشتری داره ولي در مدل WD my passport سرعت read کمی بهتر هست . در مورد مدلهایی مثل Armor A15 و یا Sony تا زمانيكه نوع و مدل هارد اينترنال بكار رفته و مشخصات آنها معلوم نباشه و همچنین بر روی یک سیستم تست نشه در مورد سرعت نميتوان اظهار نظر دقیق كرد .
میزان عمر هارد اکسترنال بیشتر از همه بستگي به نحوه نگهداري و استفاده از آن داره . بدیهی هست که در صورت عدم رعایت نکات احتیاطی (مثل ضربه زدن و حتی جابجا کردن هارد روشن) عمر چندانی نخواهد داشت .
من چندتا تا هارد اکسترنال wd my passport دارم، تو ویندوز ۷ وقتی safe remove میزنم درایو رو unmount میکنه ولی هاردها خاموش نمیشن
ولی تو ویندوز ۸ یا اوبونتو وقتی safe remove میکنم هاردها خاموش میشن
چرا؟
برای safely remove کردن در win7 توصیه میکنم برنامه WD apps که در پارتیشن این هارد موجود هست را نصب کنید . پس از نصب روی آیکون WD Quick View که در system tray هست راست کلیک و safely remove کنید .نقل قول:
به خدا میرم بازار نمیدونم چی بخرم یه هاردی گرونه یکی ارزون هر کی واسه خودش یه چیزی میگه نمیدونم چی رو بخرم راستی به این هارد برخوردم واسم جالبه
کسی میدونه کارش چطوره و قیمتش میگن شارژ میکنه و باطری داره و یو اس اپی میخوره و وایرلس هم داره اسم هارد
ADATA Dash Drive AE400
کسی نبود یه راهنمایی بکنه؟ : (:n22:نقل قول:
این هاردهای اکسترنال با استفاده از WiFi به سیستم ، تبلت ، اسمارتفون و دیوایسهای مشابه که مجهز به WiFi هستند متصل میشوند که با نصب آپلیکیشن بر روی این دیوایسها میتونید فیلم ، آهنگ و ... را روی این دیوایسها پخش کنید . ضمن اینکه میتونید با استفاده از اینترفیس usb3 هم بطور مستقیم به سیستم هم متصل کنید . بغیر از ADATA AE400 سیگیت مدل Backup wireless هم چنین امکاناتی دارد .نقل قول:
تجربه خرید اینترنتی ندارم . به هر حال توصیه میکنم سایز کیف به حدی باشه که خارج کردن هارد و یا قراردادن هارد در آن بسادگی انجام بشه در نتیجه با توجه به اندازه متفاوت کیفها فکر کنم بهترین راه خرید حضوری باشه .نقل قول:
یک کلیپ از این کیف .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرید اینترنتی که نه!نقل قول:
توی نت سرچ کرد مدل پیدا کرد بعدش بره آدم مستقیم همون رو بخره!:n02:
+یه دونه کیف دیدم که روی هارد بود حالت ٰژله ای داشت و جای port ها هم باز بود
نیازی نبود که محافظ رو هی در بیاری و بزاری سر جاش
شما اطلاعی نداری از این مدل؟
تاحالا ندیدی؟