ای خدا... پس کی کریو آزاد میشه.. کریو خونم کم شده :n02: مال من که اعتبارم تموم شده.. اگه درست شده تا تمدید کنیم... تونل که هنوز مشکل داره...وای چقد وقته 4 تا سایت درست حسابی نرفتم... همش IR ... خسته شدیم...:n21:نقل قول:
ای خدا... پس کی کریو آزاد میشه.. کریو خونم کم شده :n02: مال من که اعتبارم تموم شده.. اگه درست شده تا تمدید کنیم... تونل که هنوز مشکل داره...وای چقد وقته 4 تا سایت درست حسابی نرفتم... همش IR ... خسته شدیم...:n21:نقل قول:
برای تست اینو گرفتم....:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل واسه من که درست شده تازه با سرعتی بیشتر از قبل:n02:نقل قول:
تو فروم مخصوص همین وی پی ان ها هم یکی گفته همیارنت شیراز مشکلی نداره
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووو...نقل قول:
مشخصات سرویستم بنویس
این چند تا شرکته؟نقل قول:
همه رو خودتون تست گرفتید؟!!!!!!
این تست ها مربوط به کجاست؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان عزيزم
بله . خودم همه رو طي يه هفته اي كه راه انداختم تست گرفتم .
پارس آنلاين 1مگ
آسياتك و مخابرات و شاتل 2مگ
فقط متاسفانه همه سرويس ها محدود هستن . ميشه نامحمدود هم بست ولي هزنه سر به فلك ميكشه . ولي شبانه رايگان سرعت مياد روي 800-900 كه خيلي عالي ميشه همه چي دانلود كرد .
اين سرعتي هم كه توي تست هاي بالا ميبينيد براي تك لينكه مجمع چندين لينك همزمان، سرعت به 3مگ در ثانيه هم ميرسه . (پهناي باند 28 مگ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من به همین محدود راضی ام
چکار کنم که سرعتم مثل شما فضایی بشه وشبانش همین 800 900 تا باشه؟:n02:
یعنی چی؟نقل قول:
اين سرعتي هم كه توي تست هاي بالا ميبينيد براي تك لينكه مجمع چندين لينك همزمان، سرعت به 3مگ در ثانيه هم ميرسه . (پهناي باند 28 مگ)
میشه بیشتر توضیح بدی:n04: