اول باید این رو در نظر داشته باشید که همه ی محصولات باگ دارند ، از کمودو بگیرید تا نود32 ،
خب اون باگی که اون دوست عزیز اعلام کردند میشه گفت یا وجود نداره یا اگر داره فقط در ویندوز ایشون یا خیلی محدود اتفاق افتاده ، چون هم من هم هزاران کاربر دیگه که ویندوز 64 بیتی داریم این مشکل رو نداریم ، در ضمن شما ویندوز 32 بیتی دارید پس اصلا لازم نیست بهش فکر کنین درصورتی که 64 بیتی هم داشتین میدید که این اتفاق نمی افته.
باگ بعدی سلف دیفنس کمودو هست که به خودی خود ایرادی رو ایجاد نمیکنه و من و بقیه خیلی واسش فیلم و سریال گذاشتیم ، و وقتی باگ سوم رو توضیح بدم و روش مقابله باهاش رو بگم این باگ هم رفع میشه !
باگ سوم دور زدن سندباکس در درجات مختلف هست ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
،
به اضافه این فایل برای تست خودتون: (اینجا تست کنید)
همونطور که دیدید سندباکس در 3 درجه قابل دور زدن هست ، (البته در اونجا 2 درجه توضیح داده شده)
برای رفع این مشکل:
این عکس رو اینجا نمیذارم چون سنگینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب به همون مسیر که توی شکل نمایش دادم برید و روی اون Executable دبل کلیک کنید ، خب حالا روی لیستی که داده ، از زیر گزینه های Executable کلیک راست کنید ، add بزنید و بالا پنجره جدید به اسم add new item این گزینه که من اضافه کردم رو بزنید:
کد:
تایید کنید ، در آخر باید مثل عکس من اون فایل زیر رده executable بشه حالا با همون شبه ویروسی که من ساخته بودم تست کنید ببینید اگر فایل ها این بار آسیب ندیدن یعنی باگ دوم و سوم رفع شدن و ویروسی نمیتونه به فایلی آسیب بزنه.
موفق باشید.