به نظرتون بین 5110 دل i5 با asus x42jy i5 کدوم رو انتخاب کنم دل مزیتش سندی بریج بودن ولی قیافش انصافی خیلی زشته ولی اسوس خوشگل تر در عوض قدیمی و ضعیف تر!؟ من برای نرم افزار های عمران می خوام
به نظرتون بین 5110 دل i5 با asus x42jy i5 کدوم رو انتخاب کنم دل مزیتش سندی بریج بودن ولی قیافش انصافی خیلی زشته ولی اسوس خوشگل تر در عوض قدیمی و ضعیف تر!؟ من برای نرم افزار های عمران می خوام
N43jmنقل قول:
khoshgel!
jadid
ghavi!
multimedia
كمككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككنقل قول:
یک U30jc Asus خریدم امروز...
خیلی خوشکله:46:
هنوز ویندوز نریختم تا ازش کار بکشم...
خریدم به مبلغ 960 با گارانتی دوساله امرئات
دوستان من هم ی مشکلی دارم که به اینجا مربوط نمیشه ولی می نویسم ببخشید بعد پاکش کنید
ویندوز فعلی لپتاپم اورجینال و الان نزدیک 3 ساله که عو ض نشده خیلی باهاش راحتم . ولی مال یکی از دوستام که روش سون کرک شده هست خیلی اذیت می کنه و هر چیزی روش نصب نمی شه و کلی ایراد می گیره
منم چون الان قصد خرید لپتاپ بدون ویندوز دارم می خوام بدونم این مشکلات حل شده یا هنوز ویندوز های کرکی با مشکل رو به رو هستن؟؟؟؟
ممنون
سلام دوستان
خسته نباشید :D
دوستان من تا قیمت 870 تومان یه لبتاپ صورتی یا سفید رنگ بم معرفی کنید.
برای یک خانم میخوام و کار زیاد یا خاصی نمیخوام.
در حد Cori3 جواب گوست
با تشکر (صدرا)
تایید میشه منم N43jm گرفتم واقعا زیباس و قویه:8:نقل قول:
نقل قول:
خوب از لنوو و خانواده ی ideapad سری Z هست که در چند رنگ عرضه میشه اما من تو ایران فقط ابی شو دیدم! باید سفید و قرمز هم داشته باشه
از دل هم سری inspiron هست که اون هم مدل های 5010 و 4030 اون با گارانتی زیگورات در چند رنگ عرضه میشه
دوستان این پسوند های مدل های اسوس یعنی چی؟
هرکدوم مربوط به یک سری است دیگهنقل قول:
مثلا سری n که مالتی مدیاست
یا سری یو که سبک و با عمر باتری زیاد هست
و...