چه عجب یه تجربی پیدا شد. بچه های تجربی توی تاپیک کم فعالیتن . ترازت خوبه . از روی رتبه منطقت میشه فهمید منطقه 3 هستی درسته؟:10:نقل قول:
Printable View
چه عجب یه تجربی پیدا شد. بچه های تجربی توی تاپیک کم فعالیتن . ترازت خوبه . از روی رتبه منطقت میشه فهمید منطقه 3 هستی درسته؟:10:نقل قول:
!!نقل قول:
درس نمیخونی!
تا وقتی روی یه مبحث تسلط نداری نرو سراغ تست جدی میگم
وقتی نمیتونی یه سوال تشریحی رو حل کنی تستم نمیتونی
شایدم تست نمیزنی
تا تست زیاد حل نکنی دستت روون نمیشه
من هم امروز به اين نتيجه رسيدم كه نميتونم بزشكي قبول شم يه بار عمومي ها رو خوب ميزنم يه بار اختصاصي ها رو يه بار زيست رو خوب ميزنم يه بار شيمي كلا هيح وقت همه درسا رو خوب نميزنم_ تراز عمومي : 5200 تراز اختصاصي :6720 تراز كل :6377
مهلت ثبت نام آزمون اولش که 20 فروردینه، تا 20 اسفنده.نقل قول:
1: 20 اسفند
2: 17 اریبهشت
3: 7 خرداد
آزمون 1 و 2 با قلم چی تداخل داره و من سنجش رو می دم.
آزمون قبل 5800 شده بودم الان 6100 شدم.رتبه ام هم حدود 4000 تا بهتر شده.
با وجود اینکه بعضی درصدام خیلی افتضاح شده اما ادبیات پیش رو 93 زدم رتبه ام شده 27.من الان کلی ذوق کردم و اشک شوق دارم میریزم.
(من ادبیاتم خوبه و کلی ادعا دارم تو این درس اما همش رتبه ام 3 رقمی میشد.)
برای این حرف زوده . 4ماه فرصت داری سرنوشتت رو عوض کنی. از الان تسلیم شدن در اصل تعارف زدن به رقیباته که برن رشته مورد علاقت رو بخونننقل قول:
تبریک میگم هم بالا رفتن ترازت. هم درصد بالای ادبیات رو . من که توی خواب هم نمیبینم ادبیات رو بالای 80 بزنم!:13:نقل قول:
دوستان سلام !
احیانا کسی اینجا هست که کنکور زبان شرکت کرده باشه ؟ (به صورت جدی بیشتر منظورمه .)
من امسال میخوام شرکت کنم و تمرکز اصلی و هدف اصلیم واسه یکی از رشته های زبان انگلیسی هسش .(بیشتر مترجمی)
اگه کسی هست لطفا یه pm ی چیزی به من بزنه . شدیدا نیاز به راهنمایی دارم .... .
هنوز 4 ماه وقت داري ، واسه نا اميدي خيلي زوده .نقل قول:
اين مشكل شما تو دوره جمع بندي بعد از عيد حل ميشه ، الان چون واسه هر ازمون رو يه سري از درسها بيشتر كار ميكني ، طبيعيه كه درصد درسهاي ديگه يه كم مياد پايين .
به اميد موفقيت همه كنكوري ها :11:
بله دوست عزیز منطقه 3 هستم.نقل قول:
سلا بکس منم 5400 شدم
سایت بزور بالا میاد واسه همین فعلا نمیتونم کارنامه بزارم
:40: