سلام
موردى که باعث شد به واشر سر سيلندر شک کنم اين بود که چرا بالاي رادياتور روغن و جرم ديده ميشه اگه واشر سالم باشه نبايد اين شکلى بشه شما به نظر من اگه بعد از تميز کردن دوباره اون حالت قبلى را مشاهده کرديد بايد اونوقت دوباره شکتون بره به واشر .
چند مورد از علاءم سوختن واشر سر سيلندر بگم و شما هم چک کنيد .
1- شما وقتى ماشين گرمه بزاريد سر بشه وقتى درب رادياتور را باز کرديد نبايد صداى فس بده اگه اين صدا را بده ماشين داره از جاى هوا ميکشه و هوا وارد رادياتور ميشه بازم ناکيد مى کنم وقتى ماشين کاملا سرد بود . مثل شب تاصبح
2- وقتى ماشين گرمه و امپر اب ا مد بالا جنت خروجى ترموستات به رادياتور را فشار بديد نبايد خيلى سفت باشه حدود نيم الى يک سانت بايد فشرده بشه
اگه زياد سفت بود يا باد کرده بود هوا داره حالا يا از جايي داره هوامى کشه يا سر سيلندر مشکل داره
3- خامه شکل و شيرى رنگ شد روغن درب روغن . که با باز کردن درب روغدان اگه شيرى يا خامه اين شکل شده بود از سر سيلندر هست .
4- هوا گرفتن پى در پى و بى دليل رادياتور بخارى که معمولا وقتى ماشين سرده روشن که مى کنيد از پشن داشبور با گاز دادن صداى شر شر اب شنيده ميشه که اگه با هوا گيرى رفع نشد ايراد يا از نشتى که هوا مى گيره يا سر سيلندر
با چک کردن اين موارد ميشه تا حدودى پى به سالم يا ايراد داشتن واشر سر سيلندر برد
-----------------------
در مورد شيم گيرى بله ماشين هاى دو گانه احتياج به شيم گيرى دارند و دليلشم اينکه دماى بالاى احتراق گاز شيم را سفت مى کنه
احتمالا دياگ که زديد فشار مانيفولد بالا بوده و گفته بايد شيم گيرى بشه
معمولا ماشين هايي که احتياج به شيم گيرى دارند که
1- افت شتاب و کششش زيادى تو حالت گاز دارند
2- زيادى موتور چه رو بنزين يا گاز زياده
3- از اگزوز ماشين وقتى موتور داره کار مى کنه صداى پرت پرت مياد يا گاهى ماشين ريپ ميزنه
و موتور ماشين مرتب کار نمى کنه .
به نظر کن شکا ببين ماشينتون کدوم يک از اين موارد را داره