در ساعت 2 یا بعد از آن یک بار Disconnect شده و مجددا connect شوید.نقل قول:
Printable View
در ساعت 2 یا بعد از آن یک بار Disconnect شده و مجددا connect شوید.نقل قول:
شیراز به این صورت نیست!نقل قول:
سلام اقا بهنامنقل قول:
اره اخر نام کاربری حرف n اضافه کنی!
اگه از وایرلس مودم استفاده نمیکنی مودم را به صورت bridge کانفیگ کن و شبها از کانکشنی که اخر نام کاربری حرف n قرار داره استفاده کن.
تا اونجایی که من میدونم هیچ تغییری نیاز نیست بدید.
کلا شب خودش اتوماتیک تبدیل به رایگان میشه و ساعت 8 هم 1 دقیقه قطع میشه و اتومات تبدیل به سرویس حجمی میشه و از حجمتون کم میشه
از روزی که گرفتم اصلا تغییری ندادم و البته حجمم هم بطزور مداوم چک می کنم ،دقیقا ساعت 2 تا ساعت 8:10 هیچ حجمی کم نمیکنه
از این صفحه می تونید چک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال من که همونطور که میبینید سرویسم کلا 5 گیگی بوده و با اینکه 5285 مگ تو این چند روز دانلود داشتم ولی فقط 438 مگ از سرویس حجمیم کم شده.
بله درست میفرمایید ولی شیراز اینجوری نیست و پنلش هم جدا هست و نمیشه از سایت اسیاتک چک کردنقل قول:
بله ممکنه بعضی جاها فرق کنه.
یه تصویری به پست قبلیم اضافه کردم
لطفا ملاحظه کنید.
یه موضوعی الان پیش اومد
تو تصویری که که تو پست قبلی گذاشتم حجم استفاده شده من 438 مگ بود ساعت 7 هم من مودم رو خاموش کردم البته قبلش از سایت بررسی کردم و حدودا حجم استفاده 20 مگ اضافه شده بود
همون موقع هم من مودم رو خاموش کردم تا الان که روشن کردم و دوباره از سایت چک کردم دیدم حجم استفاده رو زده 1020 مگ
تماس گرفتم کارشناسشون میگه شما تا ساعت 7 آنلاین بودی.
من مودم رو خاموش کرده بودم جریان چیه به نظرتون؟ ممکنه مشکل از سیستم هاشون باشه؟
چون پارس آنلاین که اینجوری بود و هر چند وقت یبار باید تماس میگرفتیم و اعلام میکردیم که حجم رو برگردونن.
این هم تصویر ریز استفاده توسط برنامه BWMeter
که همونطور که میبینید از ساعت 12 تا زمان خاموشی مودم حدود 60 مگه.
سلام
چرا2.3روزه پینگ افتضاح شده؟
سلام دوستان.
من میخوام یه سرویس بگیرم که شبانه باهاش بتونم هر شب 3-4 گیگ رایگان دانلود کنم. روزانه هم سرعتش خوب باشه.
به نظرتون فرق میکنه که 128 بگیرم یا 1024 یا 2048؟ شنیدم سرعت همشون یکی هست. سرعت شبانه ی 128 هم مثل روزانش هست یا نه؟! سرعت شبانه ی 128 با شبانه ی دومگ فرق داره؟
پينگ داغون تاييد ميشه خفن ! چه وضعشه آخه ؟ يه بازی نميشه كرد :41:نقل قول: