سلامنقل قول:
ممنون
دوست عزيز توي ورژن 7و 8 اين گزينه بود ولي در ورژن9 وجود نداره
Printable View
سلامنقل قول:
ممنون
دوست عزيز توي ورژن 7و 8 اين گزينه بود ولي در ورژن9 وجود نداره
اگر اطلاعي داشته باشيم حتما شما را راهنمايي ميكرديم.نقل قول:
نقل قول:
از طريق Safe Mode اقدام كنيد.هيچ دردسري و پيغامي هم نداره.
از نمايندگيهاي مجاز كاسپر در ايران استفاده كنيد.لينك مربوط به ايران را انتخاب كنيد و باهاشون تماس بگيريد:نقل قول:
کد:http://www.kaspersky.com/buyoffline?cregion=151273877&select=+OK+
من از وقتی نسخه 9.0.0463 رو نصب کردم دیگه کامپیوترم خاموش نمیشه! هر وقت به هر طریقی شات داونش میکنم ریستارت میشه... UPS ام هم غیرفعال شده.... مشکل چیه؟؟
ویندوزم XP SP3 است و قبل کسپر هم از آویرا استفاده میکردم و این اولین باره که به این مشکل برمیخورم...
اين نسخه را از سيستم خود پاك كنيد و از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.نسخه 2010 كاسپر فعلا مشكل زياد داره.نقل قول:
درسته. به علت سهولت در مورد اجرای روش هایی که باعث بالا نرفتن بیش از حد حجم آپدیت میشند این قابلیت برداشته شده تا فقط این روش ها روی یک گزینه کلی اجرا بشند.نقل قول:
ضمنا اون hotfix ها هم اصلا زود به زود منتشر نمیشند و شاید علت بالا بودن نسبی آپدیت های فعلی اشکالاتی باشه که نسخه 463 از ورژن 2010 داره و با انتشار نسخه بعد این مشکل هم رفع بشه.کد:http://support.kaspersky.com/kis2010/update?qid=208280065
آقا من ورژن 8.0.506 رو نصب دارم الان 3 سالی هست استفاده میکنم از کسپر مشکل نداشتم الان خود به خود یه سری پچ های نرم افزارها رو ویروس میشناسه پاک میکنه و نرم افزار Mirc.exe رو که هیچ وقت مشکلی نداشتم باهاش وصل میشم به سرور الان پاک میکنه حتی رفتم ادد کردم تو لیست سفید ولی بازم پاک میکنه ولی بعضی وقتها هم اجرا میشه مشکلی نداره.
الان یه نرم افزار رو چطوری باید ادد کرد تو لیست سفید و گیر نده به نرم افزار
الان چطوری تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردونم؟؟ فکر کنم تنظیمات رو از رو آموزش این تاپیک انجام دادم اینجوری شده؟!!
با سلام...من ورژن 2010 این کسپر رو دان کردم...اما نمیدونم چطوری با key فعال میشه؟با تشکر...
راستی ورژنش رو نمیدونم دقیقا:دی
با سلام خدمت دوستان.یه سوال داشتم از اساتید اهل فن! نسخه 2009 و 2010 از لحاظ قدرت شناسایی ویروس ها با هم فرق دارند؟ و اصولا فرق این 2 محصول چیه؟
نقل قول:
برای اضافه کردن نرم افزار به لیست مجاز کاسپرسکی:
Threats and Exclusions/Trusted zone
با نادیده گرفتن مشکلات اخیر ورژن 2010 میشه گفت قابلیت های جدیدی تو ورژن جدید اضافه شده و مسلما قوی تر شده.نقل قول:
فرقشون هم امکانات شون هست.