کاهش گشتاور و قدرت به قیمت کاهش مصرف باز یه چیزی، اما اگه قدرت و گشتاور کم و مصرف بیشتر میشه چرا از این ECU استفاده میکنند.نقل قول:
کاهش گشتاور و قدرت به قیمت کاهش مصرف باز یه چیزی، اما اگه قدرت و گشتاور کم و مصرف بیشتر میشه چرا از این ECU استفاده میکنند.نقل قول:
با سلام لطفا قیمت 206 زیر رو بگین
پژو 206 تیپ 5 مدل 85 رنگ خاکستری
63000 کارکرد بدون رنگ و فرورفتگی
1 ماه هست بیمه شده
2 ماهه لاستیکاش عوض شده
موتور و گیربکس و تعلیق تقویت
اینا گفته های فروشنده هست چند میارزه و به نظرتون خوبه
لطفا سوالتونو اینجا مطرح کنید::10:نقل قول:
و یک سوال رو تو چنجا تکرار نفرمائید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431485&page=34
سلام دوستان
من قصد خرید تیبا صفر داشنم اما 2دل هستم
به نظر شما با 12 تومن 206 صندوقدار1600 تمیز گیرم میاد؟
نقل قول:
پژو 206 تیپ 5 مدل 85 قیمت 12000000 تومان
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
نقل قول:
با این بودجه میتونید 206 SD V8 مدل 85 خرید کنید باید دقت کنید تمیز و سالم باشه از هر نظر.
پژو 206 SD V8 مدل 85 قیمت 12000000 تومان
پژو 206 SD V1 مدل 87 قیمت 12200000 تومان
سلام آقا محمد
من تقریبا 1 ماه پیش یه اس دی وی 8 ثبت نام کردم میخوام ببینم الان تو چه وضعیتی قرار داره ، کجا باید برم و باید چیکارکنم ؟(خرید اینترنتی کرده بودم و کل پول رو هم طی 2 مرحله پرداخت کردم و الان یک ماه از پرداخت مابه التفاوت میگذره)
نقل قول:
بهترین کار تماس با نمایندگیهای ایران خودرو هست چون گاهی اوقات ثبت نام اینترنتی با مشکلاتی مواجه میشه.
اینجا شاید هر کسی نظری بده و یا درست یا غلط باشه که شما دچار گمراهی میشید.
موارد پیگیری خرید رو خودتون از طریق شرکت پیگیری کنید.
موفق باشید
مرسی ، یعنی با همون نمایندگی که قراره خودرو رو ازون جا تحویل بگیرم تماس بگیرم ؟نقل قول:
بله درسته.این موارد رو خودتون پیگیری کنید تا جواب درست و قطعی بگیرید.نقل قول:
با هرجا که مربوط به خرید اینترنتی خودرو میشه تماس بگیر.
با نمایندگی با سازمان فروش شرکت.
موفق باشید
بعد از کش قوس های فراوان و بالارفتن قیمت نتونستم ماشین خارجی دلچسب بخرم . تصمیم گرفتم تا حدود 20 تومن یه ماشین صفر بگیرمو یکی دو سال دیگه یه درست و درمون بگیرم .شاسی بلندی چیزی .
حالا به نظر شما چی بگیرم که هم افت کمتری داشته و تو بورس باشه هم اذیتم نکنه و به خرج نیفته .اکثرا تو شهرم سالی یکی دو مسافرت میرم
بیشتر نظرم 206 تیپ 5 و 6 یا 207 هست . اگه از نظر بودجه تا 20 مشکلی نباشه کدومو بگیرم . اصلا قیاف 207 برام بد نیست .بیشتر نرمی و مخصوصا امنیت و محکم بودن مهمه برام بین اینهایی که گفتم .
ممنون