سرعت 70
پینگ 35
Printable View
سرعت 70
پینگ 35
سرعتش که خوبه مثه همین 512 میمونه...نقل قول:
جدی میگی 35؟؟؟؟؟ یا منظورت 350 هست؟؟؟؟
اگه تا آخر شهریور ask سرعت رو درست نکنه اولین نفری که جمع آوری کنه خود منم
از صبح تا الان 700mb هم نتونستم دانلود کنم
ای خداااا!!!
چرا اندیشه اینجوری شد آخه؟!!!:41:
من از اول تابستون 128 نامحدود دارم خط 5، چه لذتی داشت سرعت رو 120 بود حداقل روزی 2 تا 3 گیگ دانلود میکردم شبا هم که سرعت کم میشد دیگه بیخیال میشدم چون دیگه هرچی میخواستم روزا دانلود می کردم دیگه هاردم پر شده!
نامردا از دیروز گند زدن تو سرعت همش سرعت هست رو 30! :41::41:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
مثل اینکه اندیشه راست گفته به شما، چون منم خط 5 دارم امروز اصلا اینترنت قطع نبود!نقل قول:
توجه داشته باشید اندیشه سبز وظیفه نداره به شما سرعتی بیشتر از 16کیلوبایت درثانیه بده شما ازشون 128 کیلوبیت خریدید نه بیشتر اگر الانم 20 هست واقعا باید خداروشکر کنیدنقل قول:
ببین وقتی من با پشتیبانی حرف میزنم و جوری جوابمو میده که انگار تنها isp کل کشوره و اصلا براش مهم نیست کاربراش کم بشن همینطور داره سرعتهارو کم میکنه و باز منت میزاره که 128 باید 16 باشه با اینکه میدونه isp های دیگه ای هم هستن که سرعت بیشتری میدن این دیگه رقابت نیست بهش میگن شکم سیری رقابت وقتیه که شرکتها برای بدست اورن مشتری و یا نگه داشتن اونها سرویس بهتری بدن نه بدترنقل قول:
باشه قبول یک سری مشکلات هست اما راهکارش این نیست نکته دومی که گفتی رو قبول دارم و احساس میکنم سیاست اندیشه دقیقا همین باشه
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
:13::13::13::13::13::13:نقل قول:
می تونی خودت از داخل مودم چک بکنی. مارک و مدل رو بگو بگم چیکار کنی.نقل قول:
آخه این چه سیاست مزخرفیه که سرعت مارو کردن 30 !
تا همین 2روز پیش که سرعت رو 120 بود هم به ما خوش میگذشت هم کاربرای اندیشه روز به روز زیادتر میشدن! مطمئنا اندیشه هم ضرر نمیکرد!
اینکه میخوان واسه هر پهنای باندی یه سقف تعیین کنن واقعا عادلانست ولی نه دیگه اینجوری!
مثلا واسه 128 سرعت باشه 120، واسه 256 سرعت باشه 180 و واسه 512 سرعت رو 230 !
خیلای عادلانست نه؟ همه هم راضی و خوشحال!:31:
اینکه میگن 128 باید سرعتش رو 16 باشه همینم از سرمون زیادیه واقا مسخرست!
حالا که مارو به این سرعتای بالا معتاد کردن دیگه نمیشه یهو گند بزنن به سرعت! طبیعیه که ما اعتراض کنیم!
چطوره فردا همه جمع شیم جلوی شرکت اعتصاب کنیم؟! :31:
شما 2 3 هفته دایل اپ کار کننقل قول:
به 30 قانع میشی
منم وقتی تو پارس نامحدود داشتم اینجوری بود
حدود 70 80 گیگ که دانلود کردم سرعتم شد 25!!
اعتصاب چی کنیم؟غذا اب برقنقل قول:
منظورت اعتراضه؟
اینو راس میگینقل قول: