اگر مشمول باشید دانشگاه فرم پیوست ب رو میده که ببرید پلیس +10 و برگه معافیت صادر شده رو از اونا بگیرید و برای دانشگاه ببرید. 10 دقیقه هم تو پلیس +10 بیشتر زمان نمیبره و معافیت براتون صادر میشه.نقل قول:
اگر مشمول باشید دانشگاه فرم پیوست ب رو میده که ببرید پلیس +10 و برگه معافیت صادر شده رو از اونا بگیرید و برای دانشگاه ببرید. 10 دقیقه هم تو پلیس +10 بیشتر زمان نمیبره و معافیت براتون صادر میشه.نقل قول:
معافيت تحصيلي رو كه پليس+10 نميده اونجا فقط يه برگه ميده كه توش نوشته شده معافيت تحصيلي از طريق پست از نظام وظيفه به دانشگاه ارسال ميشهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من از كارداني فارغ تحصيل شدم بعد الان واسه كارشناسي ثبت نام كردم دانشگاه كه رفتن 2تا نامه بهم دادن يكي واسه لغو معافيت كارداني يكي هم درخواست معافيت جديد واسه كارشناسي .بعد خيلي جالبه اين كاغذارو دادن دستم بعد خودشون نميدونستن با اين نامه ها بايد چيكار كنم منم شانسي برداشتم بردم پليس +10 كه اون كاغذارو ازم گرفتن و يدونه كاغد بهم دادن كه گفتن اينو بده دانشگاه كه توش نوشته بود معافيت تحصيلي از طريق نظام وظيفه به دانشگاه ارسال ميشه.
الان اين كارايي كه انجام دادم درسته؟كار ديگه اي لازم نيست انجام بدم؟يه موقع غيبت نخورم
سلام
دوستان بنده نامه فارغ التحصیلی (لغو معافیت کاردانی) رو گرفتم بردم پلیس+10 گفتن باید نامه درخواست معافیت برای مقطع کارشناسی رو بیاری یا اعزام بشی تا ما کاراشو انجام بدیم ! سوالم اینجاست روند لغو معافیت همینه؟ مگه اول لغو نمیکنن ؟ شاید خواستم از فرصت یکساله استفاده کنم و نرم خدمت ، نیابد اول لغو معافیت کاردانی کنن ؟!!!
از اینور دانشگاه فرم لغو معافیت تحصیلی میخواد برای ثبت نام کارشناسی ! نامه دانشگاه به نظام وظیفه که داده برای لغو معافیت رو باید بدم؟
ممنون میشم سریع جواب بدید :n12:
حالا كه ما اومديم يه سوال پرسيديم اينجا كلا تعطيل شد
روال كار همين هست دوست عزيزنقل قول:
براي شما نامه ي جديد با توجه به مقطع جديدتون صادر شده و مدت زمان اون هم بر اساس مقطعي كه قبول شديد مشخص شده هست. اون نامه اي كه پليس +١٠ داد رو به دانشگاه ارائه بديد و مشغول تحصيل بشيد.
سلامنقل قول:
روندش همینه بله شما معافیت اول رو لغو می کنید بعدش اگه خواستید دانشگاه ثبت نام کنید یه نامه درخواست معافیت میگیرین و می برین دانشگاه اگه نخواستین ثبت نام کنید که کاری لازم نیست انجام بدید یکسال مهلت دارید
نامه ی دانشگاه رو بدین پلیس+10 و نامه معافیت کارشناسی رو ببرین دانشگاه
ممنون عزيزنقل قول:
فقط پليس +١٠ نبايد واسه لغو معافيت به من يه نامه اي چيزي ميداد؟به من فقط يه نامه داد كه اونم واسه معافيت مقطع جديد بود
الان از كجا بدونم معافيت مقطع قبليم لغو شده و واسم مشكلي پيش نمياد؟
تاریخ فارغ التحصیلی ترم فرد در دانشگاههای دولتی برای کی زده میشه برای ارائه به پلیس +10
تو مدرک شما ، تاریخ فارغ التحصیلی ، تاریخی هستش که نمره آخرین واحد شما ثبت شده باشه.