سلام دوستان :n16:
از شرکت پارس آنلاین اینترنت دارم.. الان باس خاطر دانلود شبانه میخوام بیام مخابرات .سرعتش شبا چطوره؟اگه سرویس 512 بگیریم توی ساعات رایگان سرعت حدود چند میشه؟
Printable View
سلام دوستان :n16:
از شرکت پارس آنلاین اینترنت دارم.. الان باس خاطر دانلود شبانه میخوام بیام مخابرات .سرعتش شبا چطوره؟اگه سرویس 512 بگیریم توی ساعات رایگان سرعت حدود چند میشه؟
دانلود شبانه فقط باید سرویس 2 مگ بگیری ک راحت باشینقل قول:
سرعت هم اسمیه
اگر توی گروه خوبی بیفتی سرویس 512 250کیلوبایتو میده شبانه 2مگ هم 530کیلوبایت میده 1مگ هم 370-400کیلوبایتنقل قول:
سلام اینجا تایپک اینترنت مخابرات خوزستان الان سرعت من 3 کیلوبایته :n21:
I LOVE PMC
عجب!!!!!
امشب ساعت 03:05 اتوماتیک ipمن پرید و سرعت اسمی شد 250کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشبو نادیده میگیرم ولی فردا شب اگه این اتفاق افتاد....:n24:
با Dispatch تونستم 7 مگابیت بگیرم :n10:
شانس من قبل از ساعت 2 حواسم نبوده، آی پی اون خط رفت روی 37.221، بعد از 2 عوض کردم آی پی رو، اومد رو 2.185 ولی سرعت محدود شد روی 2.5مگ
سرعت دانلود به 800-850 رسید، فردا اگر آی پی عوض نشه، میخوام به بالای 1MBps برسونم :n02:
خوب اگر اتفاق افتاد چی؟ کاری میتونی بکنی؟:n41:نقل قول:
آره با بی رس درستش میکنیم احتمالا بشه:n39:نقل قول:
اینی که میگی توی مودم های ایسوس هم هست؟نقل قول:
نه فقط توی پشتیبانی هستنقل قول:
والا من ر بار زنگ زدم خواستم بحث تخصصی کنم باهاشون خنگی میزنن مدولاسیون نمیدونن چیه...نقل قول:
اپراتور داریم تا اپراتور بیشتراشون فقط برا رد کردن کاربران:n39:نقل قول:
پینگ الان :
سروش برا تو هم ساعت 3 ipپرید؟
برا من ساعت 3 آی پی پرید و سرعت صفحه باز کردن و پینگ و سرعت تک کانکشن عالی شد یعنی برا بازی آنلاین فکر کنم عالی باشه فقط برا دانلود خوب نیست چون اسمی میشه
فرشاد الان ای پیت چیه؟
نه هر دو همون هستن، عوض نشدن.نقل قول:
اتفاقا بعد از ساعت 3 پینگ خوب شد... ولی خوب من همون مشکل قطعی که گفتم رو دارم.
احتمالا دلیل خراب شدن نت من بعد از 2 تو هستی :n24: IPـت پرید همه چی صلح و صفا شد :n02:
الان 2.189نقل قول:
37.221 هم میاد واسم ولی 2.185 نمیاد
فامیلمون تو یه گروهی افتاده هم 2.185.0 و 2.185.1 و 2.185.2 و 2.185.3 و 2.185.4 تا ...... 2.185.9 و37.221.0 و 37.221.1 تا....... 37.221.30 و 5.233 واسش میاد ipهم شبا نمیپره اون گروهش واقعا عالیه مخصوصا اون آی پی های 2.185 تک رقمیش که من تا حالا اصلا ندیدم من قبلا که ipها آزاد بودن فقط 2.185.8 و 2.185.9 میومد واسم
اینطور که من متوجه شدم، این گروها به مرکز مخابراتی ربط داره.نقل قول:
خیلی احتمالش کم هست که یه مرکز مخابراتی، دو گروه داشته باشه :n39:
دیگه تغییر گروه به تغییر گیت وی و مسیر کلی میفته که معلوم نیست مخابرات به چه حسابی تعیینشون میکنه :n35:
چرا همسایمون افتاده رو گروه 2.185.89 و 2.185.88 و 83.147 و 2.185.8x و 2.185.9x و 2.185.5x و 2.185.6x هر دومون هم توی یه مرکز مخابراتی هستیمنقل قول:
نمیشد بذاری فردا صبح ضایع کنی؟ :n24:نقل قول:
بیدار شدی اومدی منو ضایع کنی؟ :n24:
طرف میگفت دستگاه ها کنار همه، هر جا میخوان وصل میکنن...
حالا یه سوال:
از کجا میشه فهمید مثلا مرکز مخابراتی ما، کدوم گیت وی ها رو داره؟
مثلا آیا من میتونم کاری کنم که خطم رو از این گروه ببرن یه گروه دیگه؟ یا این دست پشتیبانیه؟
این دستگاه ها توی MDF مشخص نیست که کدوم گروه هستن؟ :n13:
بهترین کار اینه که یه tracert 4.2.2.4 بگیری اون دومیه شناسنامه گروهتهنقل قول:
یه زمانی خیلی درگیرش بودم نتونستیم تغییرش بدیم حتی با بی رس هم فایده ای نداشت برای تعویضش اصلا فکر نکنم راهی باشه که بشه گروه رو تغییر داد
اگر منظورت با dslam ه نه مشخص نیست
دومیه که همون گیت وی هست :n39:نقل قول:
آره دیگه پس منظورت با چی بود؟نقل قول:
گروه ها که اسم و فامیل ندارن:n09:
یعنی میخوای بفهمی چند تا گروه توی مرکز مخابراتی شما هست؟منظورت اینه؟
آره... میگم: از تو MDF مشخصه که کدوم سری پورت ها روی کدوم Gateway هستن؟نقل قول:
یا همه شلم شوربا قاطی هستن؟ :n13:
(چه کسی از گروه های هر مرکز مخابراتی خبر داره؟ MDF؟ پشتیبانی؟ ... ؟ )
MDF که هیچ کارمند مخابرات فقط میدونه پورتو چطور روی dslam نصب کنه همیننقل قول:
پشتیبانی هم میدونه ولی نمیتونه تغییرش بده چون ارور میده و عوض نمیشه:n14:
پس کی این مسیرهای صاحاب زنده رو عوض میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n34:نقل قول:
پس نه ما تا بهمن روی گیت وی توپه بودیم؟ :n35:
این پرتاک رو راه انداختن، گیت وی عوض شد و گیت وی ثابت موند :n35: بهمن هم گیت وی رو عوض کردن و از 2.185.9 تا 2.185.15 تبدیل شد به این هر سری هم 2-3 روزی قطع و وصل شدید...
بدبختی اینجاس که این کاراشون کمی حرفه ای تره، هر کسی نمیتونه اون اشخاصی که مسئول این کار هستن رو پیدا کنه...
یعنی کار زیرساخته؟ :n13:
والله خودم گیج شدم نمیدونم چی به چیه!:n27:نقل قول:
ولی اینکه مطمئنم کار پشتیبانی و کلا نمایندگی ها نیست میمونه دیتا و زیرساخت دیتا هم که با اکانتینگ سرو کار داره ipها هم از اکانتینگ محدود نشدن پس کار دیتا هم نیست
شاید هم از زیرساخت باشه چون تو تاپیک مخابرات یکی از استان ها همچنین مسئله ای رو دیدم شاید هم اختلال باشه
کسی نمیدونه چجوری میشه تو زیرساخت استخدام شد؟ :n09: حاضرم دکتری بگیرم برم تو سیستمشون ببینم چ خبره :n02:نقل قول:
از اونجا میگم زیرساخت که کل اینترنت و مسیرها دستشه... هر کسی نت بخواد از اون میخره... زورشم زیاده، هر جور دلش بخواد پخش میکنه :n27:
دارن اذون میگن... بای :n02:
سلام .
مودم من D-Link هستش توی تنظیمات مودم نویز خط تلفن من رو زده 78 . یعنی نویز خط بنده روی 78 هست ؟
تلفن بوق نداره خیلی ممنونم راهنمایی کنید.
مودما دی لینک 10 برایر نشون میدن نویزت7.8 هست.نقل قول:
ممنونم.
میشه راهنمایی کنید که جطور درستش کنم ؟
اخه من تازه10 مگ گرفتم.
اگه مقدوره یه عکس بزارید از وضعیت.نقل قول:
چه داون استریمی گذاشتن واستون. نویز خط. و...
Dispatch روزانه... 2مگ.. شبانه IP عوض نشه همینجوریه :n19:
دوتا مودمو با دوتا کابل لن وصل کردی به یه کامپیوتر بعدش با برنامه ترکیبش کردی؟نقل قول:
نه یه لن بیشتر نداره کامپیوتر.نقل قول:
یکیشو با USB وصل کردم، اون یکی با لن
سلام
کسی سرویس 10 مگ یا 5 مگ داره؟
این برنامه استیبلتیش چجوره؟ مثل لود بالانسر میشه؟نقل قول:
اگر اینجوره پ چرا ملت میرن یه میلیون لود بالانسر میخرن؟:n13::n33:
برای من که مشکل نداره، فقط تنها نکته ای که باید رعایت بشه، اینه که کانکشن ها رو بعد از استارت دیسپچ فعال کنم. نه همه ی کانکشن ها وصل باشن بعد Start Dispatch بزنم.نقل قول:
لود بالانسر چنه؟ :n02:
اینجوری که معلومه، میتونی 10 تا مودم 3G بخری، وصل کنی به هاب، بعد سرویس نامحدود هفته ای ایرانسل بخری، سرعت 50مگابیت نامحدود فیض ببری :n02:
ایرانسل که بسته نامحدود شبانه(99گیگ) رو حذف کرد:n09:نقل قول:
من دوتا اکانت دارم با یک خطنقل قول:
به نظرت میشه با یک مودم از دوتا اکانت استفاده کنم؟
مثلا میشه مودم رو روی حالت pppoe تنظیم کنم و با لپتاپ وایرلس وصل بشم بعد با کابل لن هم بریج وصل بشم و با این دیسپچ یکیشون کرد؟:n13::n19: