آقا این پشتیبانای شاتل چقدر اوسکول هستن یا همون اوسکول تشریف دارن!
من زنگ زدم گفتم من تازه دوماهه ازتون ADSL گرفتم چرا پینگ اینقدر بالاست؟:19:
بعد یارو در عین نا باوری گفت مگه شما میدونی پینگ چیه؟!؟:18:
اینا ملتو مثل خودشون اوسکول فرض کردن!!
Printable View
آقا این پشتیبانای شاتل چقدر اوسکول هستن یا همون اوسکول تشریف دارن!
من زنگ زدم گفتم من تازه دوماهه ازتون ADSL گرفتم چرا پینگ اینقدر بالاست؟:19:
بعد یارو در عین نا باوری گفت مگه شما میدونی پینگ چیه؟!؟:18:
اینا ملتو مثل خودشون اوسکول فرض کردن!!
آره می دونم.ولی آخه یه سال اونقد بالا بود بهش عادت کرده بودم.:41: اصلا هم دانلود رایگان ندارمنقل قول:
زنگ بزن ضرر ندارهنقل قول:
روزا رو می گید دیگه؟! چون شبا میارن رو 512 اونم اگه خیلی خوش شانس باشی....جالبه لینکی که تا قبل از یک شب با 200 میگیره درست بعد از 1 میاد رو سرعت 20-30!!!:27:نقل قول:
سلام یه سوالی داشتم از دوستان گرامی، من به شاتل زنگ زدم و پرسیدم من مودم Tp-link دارم میتونم سرویس بگیرم، گفت ساپورت نمیکنیم ولی براتون نصب میکنیم! حالا من نمیدونم منظورش از ساپورت چیه؟ یعنی اگه سروسی مشکل پیدا کرد و من با پشتیبانی تماس گرفتم بهم محل نمیزارن؟ چه جوریاست؟ حالا میتونم با Tp-link سرویس بگیرم؟ گیر بیخود نمیدن؟
اکو 512 رو راحت میدن یا اذیت می کنن؟دقیقا چه چیزی میخوان؟
دقيقاً هميني كه خودتون فرموديد.نقل قول:
اگه بگين مودمم اينه محل نميذارن! ميتونين گولشون بزنين بگين مودمم يه چيز ديگس! :27:
دیشب با این که شاتل(لعنته ا... علیه و اله)سرعتو رو 60و70 بسته بود تونستم یک گیگ دان کنم.:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نمی فهمند؟ بگم مودم چیه که بهتر باشه؟ پس با tp-link کار میکنن...نقل قول:
حرف بیخود میزنن اقا.وظیفشونه پشتیبانی کنن.نکردند هم تو سرشون بخوره پشتیبانی !نقل قول:
چون درکل هیچ گونه اطلاعاتی ندارن که بخوان یوزرهارو راهنمایی کنن!
راحت تر از نوشیدن 1لیوان آبنقل قول:
کارت دانشجویی چیزی ببر حله
باید گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویی یا نامه روی سربرگ از یک شرکت داشته باشی یا عضو نظام مهندسی یا پزشکی باشی...نقل قول:
نه اونو اگه سوتي ندين نمي تونن بفهمن :31:نقل قول:
هميشه يه عكس مودمي كه تحت ساپورت شاتل هست دم دستتون باشه كه اگه وضعيت چراغ ها رو پرسيدن از رو معادل چراغ هاي مود خودتون رو از روي اون بگين. مثلاً مودم 3COM تحت ساپرتشون هست.
كلاً شاتل قطعي اينا خيلي كم داره فقط سر سرعت شبانه بازي درمياره كه اونم پشتيباني نيازي نيست زنگ بزنين چون چرت جواب ميدن.
اگه هم فهميد مورمتون چيه وق وق كرد بگين با مودم ديگه هم تست كردم وضع همين بوده. :21:
من فقط کپی کارت دانشجویی دادم اکو 2مگ گرفتم :46: کارت دانشجویی خودت داداشی خواهری پسرعمویی...نقل قول:
درکل خیلی گیر نمیدن
سلام
دوستان اين سايت براتون باز ميشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من که باز نشد .نقل قول:
Cannot Display میده .
به نظر من يكي از بهترين سايت هاي دانلود سريال و فيلم بودش اما ديروز و امروز بسته هستنقل قول:
واسه سرعت 128 به بالا مدرک لازم داره .نقل قول:
حالا هرچی میتونه باشه .
کارت دانشجویی ، جواز کسب ، پروانه شرکت ، کارت عضو هیات علمی و غیره .
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
نه عزیز احتمالا مشکل از مرکز مخابرات شماست .نقل قول:
شما مشکل رو به پشتیبانی فنی گزارش بده ببین چی میگه .
فیل_تر شده....نقل قول:
با فیل_تر شکن باز کن/
سلام
من نمیتونم به تنظیماته مودم دست رسی پیدا کنم ، وقتی میخوام وارده Zyxel بشم فقط یه گزینه داره که اون هم هر 30 ثانیه
رفرش میشه هیچ گزینه دیگه ای نداره لطفا راهنماییی بفرمائید
دوست عزیز اگه مرکز مخابراتی شما مشکل پهنای باند نداشته باشه سرعت هم خوبه .نقل قول:
وگرنه سرعت شما دست اونا نیست که کم و زیاد کنن !
اینا واسه همه یه سرعت ثابت مد نظر میگیرن در صورتی که پهنای باند کافی باشه و کم نیاد .
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
شاتل خودش Zyxel کار میکنه . با گارانتی دلسا .نقل قول:
با D-Link هم مشکل اساسی داره !
یعنی بفهمن مودمتون D-Link هست اصلا پشتیبانی نمیکنن .
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
خب دوست عزیز شما که انقدر ناراضی هستی چرا از شاتل سرویس میگیری ؟!نقل قول:
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
به نقل از سایت شاتلنقل قول:
خرسندیم به اطلاع شما برسانیم، بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات شده است.
هیات داوران این انتخاب متشکل از نمایندگان زیر بوده است:
•وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
•وزارت صنایع و معادن
•وازرت بازرگانی
•وزارت اقتصاد و دارایی
•وزارت تعاون
•وزارت نفت
•وزارت جهاد کشاورزی
•اتاق بازرگانی تهران
•شورای هماهنگی مدیران عامل بانک های دولتی
•موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی
•شهردای تهران
گفتنی ست، نفت ایرنول، یک و یک، کاله، بهروز، داروگر، لوازم خانگی پارس، بانک ملی ایران، بیمه ایران، روزنامه همشهری، بارز، گلبافت، پادیسان، باتری نیرو، زر ماکارون، انتشارات گاج و فیلتر سرکان برگزیدگان دیگر صنایع در ارزیابی انجام شده بوده اند.
این دستاورد در شرایطی حاصل گشته است که با مشکلات و موانع زیادی از جمله فراهم نبودن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه ی فعالیت ها، عدم همکاری شرکت های مخابراتی و … مواجه بودهایم. بی گمان، فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همواره یکی از اصلی ترین اهداف شرکت شاتل محسوب می شود و تمام تلاش این مجموعه بر این است که به زودی بتواند خدماتی منطبق با استانداردهای جهانی در سراسر کشور ارایه کند.
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 1/6/1389 و پایان آن پس از تاریخ 1/6/1389 باشد.
باز میشه مشکلی ندارهنقل قول:
ديشب براي من كه خيلي سرعت پايين بود
آقایون چند شبه که دوباره شبانه من مشکل پیدا کرده. تا ساعت میشه 1 شب سرعت دانلود از رپیدشیر میره روی صفر!
کرج مخابرات رجایی شهر
شما وضعیتتون چطوره ؟
خب دوست عزیز شما که انقدر ناراضی هستی چرا از شاتل سرویس میگیری ؟!
چون من مجبورم به خاطر این که فقط صبانت و شاتل منطقه مارو پشتیبانی میکنن زیرا تو مرکز مخابراتی ماخط تلفن جدیده به همین خاطر من از شاتل استفاده مینکم.همین!در ضمن من زیاد از شاتل ناراضی نیستم بلاخره هر چی باشه از دیال اپ و صبانت خیلی بهتره.:27:مشکلش هم فقط دانلود شبانست.:2:
ما هم همینطوریم(مشهد)
راستی یه سوال :
مگه شب ها رایگان نیست؟
چرا من ساعت 3 شب میرم از مصرف دوره ام کم می کنه؟ :41:
میشه یه عکس از گزارش اتصالات PPPOE که اون موقع مصرف کرده بزاری ؟نقل قول:
تاحالا اینطور چیزی واسه ما اتفاق نیوفتاده !!
تا حالا اتفاق نیوفتادهنقل قول:
از کجا معلوم بعدا نیوفته
بعدید نیس از این شاتل
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
راستی اگه از سایت آی آر آی بی من بخوام تلویزیون ببینم خیلی تذافیک میگیره؟
واسه ی منم باز شدنقل قول:
نقل قول:خوب عزیز من وقتی شاتل بیشتر از پهنای باندی که مخابرات در اختیارش میذاره کاربر میگیره مشکل بوجود میاد دیگه!!:27:نقل قول:
الان اینهمه کاربر شاتلی که از سرعت شبانه مینالن حتما غرض دارن!
این جمله "مشکل از مرکز مخابراته" نمیدونم چرا اینقدر بگوشم آشناست!! :rolleye:
در مورد اینکه سرعت ما دست اونا نیست و برای همه ثابت درنظر میگرن چیزی نمیگم , دوستان قضاوت کنن.
الان کاربر 512 داریم که سرعتش به 10 نمیرسه اما سرویس بعضی 128ها روی 2 مگ بسته شده.
منم اصلا شبا رپیدشیر باز نمیشه ولی با رپیدلیچ میزنم سرعت توپه :8:نقل قول:
منم کرجم
سرعت دانلود شبانش از منم افتضاحه هنوز دایل آپ چیز دیگریه
کسی میدونه این 3 گیگ دانلود رایگانش چه جوریه به منم تعلق میگیره
14خرداد همین امسال شروع به کارم بوذه
لعنت به شاتل یک ماه سرعت شبانش خوبه یک ماه خرابه
این طوری می خواد ما رو نیمه راضی نگه داری
اره...............نقل قول:
نقل قول:
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند. لازم به ذکر است این هدیه شامل شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، بروجن، یاسوج و شهر کرد نخواهد بود.
برای منم مرداد بوده
ترافیک رایگان 3گیگ به منم میدن
تازه مودمم زاکسله باید فک کنم 6گیگ بدن
دوستان اگه بخوام از اینترنت فیلم ببینم (دانلود نه بصورت زنه از سایت صدا و سیما)خیلی ترافیک میگیره؟
شما حتي page هم بازي كني ترافيك ميپرهنقل قول:
دوستان اگه بخوام از اینترنت فیلم ببینم (دانلود نه بصورت زنه از سایت صدا و سیما)خیلی ترافیک میگیره؟
اون فيلم هم به اندازه ي حجمش ترافيكت رو كم ميكنه
خوب حجمش رو چه جور بفهمم؟
ما کانال 2 خونمون نمیگیره
برای همین باید از توی اینترنت ببینم
کارت اشتباهه به جای اینکه کانال 2 رو از اینترنت بگیری میتونی همون اندازه که گرفتی با همون کیفیت فیلم دانلود کنی وهمیشه ببینی
اره خیلی .3سوته پهنای باندت میپرهنقل قول:
1برنامه مثل DuMeter نصب کن که پهنای باند مصرفی رو درهر ثانیه نشون بده
آقا تو چه به روزی می خوای دیگه کانالهای داخلی رو اینترنتی ببینی:31:نقل قول:
دیش استانیها رو بگذاری ارزونتر واست درمیاد تا بخوای اونجوری نگاه کنی:18:
شما دیسکانکت کن بعد دقیق 5 دقیقه برو کانالی رو کی می خوای نگاه کن بعد دوباره دیسکانکت کن برو تو سایت ببین چقدر تو اون مدت کم شده بعد ضربدر 12 کن حجم 1 ساعت تماشا بدست میاد. بسته به کیفیت و نوع ویدیو ساعتی کمتر از 200 مگ فکر نکنم باشه
جریان این 3 گیگ چیه؟
من حدود یه هفته قبل رفتم دورمو تجدید کردم
بعد راجع به هدیه به خاطر اعیاد شعبانیه که پرسیدم گفتن باید سه گیگ ترافیک بخری ؛ 3 گیگم ما بهت میدیم
یعنی با 3 گیگ خود دوره میشه 9 گیگ واسه یه ماه
هزینشم حدود 30 تومن در میومد
ولی به صرفه نبود و منم نگرفتم