سلام
بنده یک پرینتر EPSON STYLUS TX 109 دارم و نزدیک یک سالی هست که استفاده نکردم .
لطفی بکنن دوستان متخصص راهنمایی کنن که چطوری می تونم سرویسش کنم ؟؟
با تشکر از راهنمایی دوستان
Printable View
سلام
بنده یک پرینتر EPSON STYLUS TX 109 دارم و نزدیک یک سالی هست که استفاده نکردم .
لطفی بکنن دوستان متخصص راهنمایی کنن که چطوری می تونم سرویسش کنم ؟؟
با تشکر از راهنمایی دوستان
سلام دوست عزیزنقل قول:
آیا چیزی چاپ می کنه؟
آیا نازل چک کامله؟
احتمال زیادی هست که هدش خشک شده باشه و احتمال داره که درست نشه چون مدت زیادی هست که خوابیده.
این روش باز کردن نازل ها هست که البته بعد این مدت ممکنه جواب نده:
موفق باشید
سلام کانون mx320 جوهرافشان رنگی دارم قبلا پست زدم کسی راهنمایی نکرد. من مطمئن هستم جوهر شارژ دارم. برای هر رنگ 2 سیسی ریختم. سیاه و سفید متن را پرینت می گیرد اما رنگی مشکل دارد چندبار هم هدکلین کردم باز هم یا کاغذ سفید بیرون می آید یا رنگی کم رنگ بریده بریده. نوع جوهر هم وکس
دوست عزیز ابتدا به روش زیر شارژ کنید:نقل قول:
سرنگ رو از رنگ مورد نظر پر کنید، به اندازه یک سانت و نه بیشتر داخل سوراخ مربوط به همون رنگ فروکنید و به آرامی جوهر رو خارج کنید، وقتی جوهر از سوراخ زد بیرون، به اندازه یک میلی لیتر از درون کارتریج جوهر بکشید بیرون. اینطوری کارتریج تا حد مناسب پر میشه.
این کار رو برای هر 4 رنگ انجام بدید.
بعد چند بار هدکلین کنید و نازل چک چاپ کنید تا کامل بشه.
اگر نشد، کارتریج ها رو در بیارد و نیم سانت پایین اون رو داخل آب جوش به مدت 15 تا 30 دقیقه قرار بدید و بعد خارج کنید و با دستمال نرم خشک کنید و مجدد و هد کلین و نازل چک کنید.
در صورت لزوم این کار رو تکرار کنید.
اگر نتیجه مطلوبی از مراحل بالا نگرفتید باید با محلول هد بازکن هد رو شستشو بدید.
و اگر نشد باید کارتریج رو عوض کیند.
موفق باشید
سلام
دستگاه HP OfficeJet 5510 All-in-One
موجود هست که چندین سال استفاده نشده. یه برنامه دانلود کردم از اینترنت که تونستم باهاش اسکن بگیرم . برای پرینت گرفتن چه برنامه ای نیازه ؟ و کارتریجش چطور شارژ میشه ؟ از کجا ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
باید درایور دستگاه رو نصب کنید و بعد دستگاه در قسمت پرینتر ها اضافه میشه و می تونید چاپ کنید.
البته بعد از این مدت بعیده کارتریجش زنده بشه و شاید نیاز باشه کارتریج جدید بخرید (دو کارتریجه هست دیگه؟)
این هم آموزش شارژ که دوست عزیزم محمد آقا زحمتشو کشیدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
دوستان من کاتریج پرینترم که 12a هست زو شارژ کردم ولی الان که کپی میگیرم پرینتر صدای تیک تیک پشت سر هم میکنه و در عرض برگه هم 6-7 خط سفید می افته.
کاتریج رو خراب کردم؟:n02:
راهی برای درست کردنش هست و یا اینکه باید یه کاتریج نو بخرم؟
الان من مشکلم اینکه این کارتریج ها را چطور در بیارمنقل قول:
راهنمای دستگاه همه چیز رو توضیح داده.نقل قول:
اگر هارد کپی اون رو ندارید، فایلش رو دانود کنید.
معمولا اینطور هست که در هنگامی که دستگاه روشن هست، درش رو باز کنید. کارتریج ها خودشن به محل مخصوص تعویض میان.
موفق باشید
با سلام و سپاس از شماحق با شما بود شارژ کاملی نشده بوداما الان موقع نازل چک رنگ آب را ندارم چندین بار هد کلین کردم باز هم نمی آید. وقتی با دستمال زیر آن می کشم سه رنگ سبز زرد و قرمز دارم اما در نازل چک فقط زرد و قرمز دارمبا سپاس