من بین at-200 سما و 601 دنای مردد هستم .
کسی میتونه کمکم کنه ؟
Printable View
من بین at-200 سما و 601 دنای مردد هستم .
کسی میتونه کمکم کنه ؟
نقل قول:نقل قول:برای این که فیلم های wide رو تغییر اندازه نده باید تو منوی تنظیمات با توجه به نسبت تصویر صفحه نمایشتون، 3:4 letter box و یا 16:9 pillar box رو انتخاب کنید یعنی اگه تلویزیونتون 3:4 هست اولی و اگه 16:9 هست، دومی رو انتخاب کنید. من خودم دنای 601 اقوام رو در منزل خودمون در کنار گیرنده سما امتحان کردم و با اطمینان میگم که قدرت گیرندگیش خیلی بیشتر از سما هستش. قدرت گیرندگی 601 همیشه روی 100 بود و نوسان نداشت. تصویرش هم هیچ وقت پارازیت نداشت. اما گیرنده سما قدرت سیگنالش اکثر معمولا روی 91 بود و خیلی اوقات نوسان و پارازیت هم داشت.نقل قول:
سرعت تعویض کانال 601 بیشتر از سما هستش.
اما از نظر پلیر هم مشکلی که تو 601 وجود داره اینه که صدای 5.1 کاناله فرمت AC3 رو پخش نکرد اما نوع دو کاناله همین فرمت رو پخش کرد (باقی فرمت های صدا رو امتحان نکردم اما فکر کنم 5.1 کاناله رو کلا پخش نکنه). با توجه به این که صدای اکثر ریلیز های 720p و 1080p از این نوع هست این یک مشکل بزرگ هستش که امیدوارم در بروزرسانی رفع بشه (اما فکر نکنم). همچنین اندازه و رنگ زیرنویس رو هم تغییر میده اما حتی حالت بزرگش هم به اندازه کافی بزرگ نیست. پلیر سما هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره و البته برای این که فیلم های wide رو تغییر اندازه نده باید همون کاری که برای 601 گفتم انجام بدین.
در نهایت بگم که با استفاده از یک آنتن اتوبوسی و تقویت کننده آنتن، مشکل پارازیت سما هم رفع شد. بنابراین اگه تو منطقه ای هستین که گیرندگیش بده و حتی با آنتن اتوبوسی هم گیرندگیش خوب نیست و نیازی به پلیر قوی ندارین (چون تلویزیون های جدید اکثر فرمت ها رو پخش میکنن) حتما برین سراغ دنای 601. اما اگه پلیر قوی لازم دارین (چون تلویزیونتون اون فرمتا رو پخش نمیکنه) و گیرندگیتون هم خوبه یا از آنتن اتوبوسی استفاده میکنید، برین سراغ گیرنده سما.
درسته واقعا 601 دنای از نظر گیرندگی بی نظیره.
فیش سر آنتن ما مشکل داشت و اون رو عوض کردیم. و مشکلش بر طرف شد و الان همه شبکه ها رو با کیفیت 100% میگیره.
از نظر گیرندگی که ازش خیلی راضیم.
*
اون تغییرات صفحه نمایش رو انجام دادم ولی فقط رو قسمت گیرندگیش تاثیر داره و قسمت پلیرش هیچ فرقی نداره.
البته من از قسمت پلیرش هم خیلی راضیم چون همه فرمت ها رو میخونه .
من پیشنهاد میکنم اگه میخواید بیشتر فیلمای ایرانی رو از دستگاه ببینید. همین 601 رو بگیرید.
ولی خوب اگر میخواین بیشتر فیلمای خارجی رو با دستگاه ببینید من سما رو پیشنهاد میکنم. ولی خوب از نظر گیرندگی شاید یکم از 601 پایین تر باشه.
مطمئنم که رو فیلم هم اثر داره چون دقیقا یک فیلم واید رو امتحان کردم که در حالتی که نسبت تصویر رو خودکار بود، تصویر رو میکشید تا تمام صفحه رو بپوشونه ولی وقتی در حالت 16:9 pillar box بود، بالا و پایینش رو نوار سیاه مینداخت. در مورد سما هم همین طوره. (چیپست اصلی دنای و سما یکیه و هردوشون چیپست mstar7818 دارن و یک سری تفاوت های جزئی نرم افزاری منتهی تیونر دنای 601 واقعا قویتره.)
خوب مسلما فیلم های ایرانی اکثرا صدای 2 کاناله دارن و حتی فیلم های دوبله هم اکثرا این طورا. از نظر ساپورت فرمت ها هم هر دو گیرنده سما و دنای در یک حد هستن منتهی واقعا اگه به پلیر قوی برای فیلم های 720p و 1080p نیاز دارین، از این مشکل عدم پشتیبانی از صدای 5.1 کاناله نمیشه گذشت. (فیلم های ایرانی که حتی 720p هم نیستن و حداکثر کیفیتشون در حد دیویدیه)
سلام دوستان
بیزحمت ی گیرنده تا قیمت صد،صد و بیست معرفی کنید که کم دردسر باشه و پسوندای رایج ویدئویی رو ساپورت کنه. اکس ویژن ها الان چطورن؟
قدرت گیرنده دنای 601 عالیه و پسوندای رایج رو هم پشتیبانی میکنه. منتهی صدای 5 کاناله رو پخش نمیکنه. اکس ویژن ها هم صدای پنج کاناله رو پخش نمیکنن.
دوستان یه پیشنهاد. برای اونایی که دستگاهاشون صدای 5 کاناله رو ساپورت نمیکنه
البته نمیدونم اینی که میگم درسته یا نه یا اینکه جواب میده یا نه.
برای فیلمایی که صدای 5 کاناله دارن. با نرم افزار mkvmerge GUI صدای فیلم رو جدا کنید بعد فایل صدا رو با نرم افزار Wondershare Video Converter Ultimate از صدای 5 کاناله به صدای 2 کاناله تبدیل کنید.
بعد فایل صدا رو با همون نرم افزار اولیه یعنی mkvmerge GUI بریزید رو خود فیلم. تموم این کارایی که گفتم کمتر از 5 دقیقه طول میکشه. فکر کنم برای اونایی که دستگاهاشون صدای 5 کاناله رو ساپورت نمیکنه جواب بده. ان شاالله. :n01:
این کارایی که میگید درسته و مطمئنا جواب میده. البته به احتمال زیاد 10-15 دقیقه طول بکشه.نقل قول:
نه مطمئن باشید زیاد طول نمیکشه. همون حدود 5 دقیقه هست.نقل قول:
نرم افزار ها که کارشون رو سریع انجام میدن.
میمونه اون کاربری که پشت دستگاهه که اگه بار اولش باشه خیلی طول میکشه تا صداش رو درست کنه. بعد که یاد گرفت سریع گزینه ها رو انتخاب میکنه و زیاد طول نمیکشه تا فیلم حاضر بشه.
سلام. این ترفنده ؟ انگار خوبه بزارم تو وبلاگم؟ :n13::n02: وبلاگ من همون تی وی دیجیتاله اگه دیدین.نقل قول: