سلام
فروشگاهی رو میشناسید که عطرهای با لیبل وزارت بهداشت داشته باشه؟
Printable View
سلام
فروشگاهی رو میشناسید که عطرهای با لیبل وزارت بهداشت داشته باشه؟
نقل قول:
منم از همین تعجب کردم.تو چند صفحه قبل نتیجه تستشو روی 23 نفر از آشناهام نوشتم.از کلشون فقط 6 نفر خوششون اومد.اگه میخوای اسپری لاو کالکشن بخری پلو بلو /آرمانی کد اسپرت و بولگاری بلوش عالین.بدرد تابستونم میخورن.
خوب يه ادكلن ارزون بگين:41:
دوستان كسي هست واندروود بخواد؟ اگه اره بگم ببينن ميتونن پيدا كنن از اونور خودم كولونيا اينتنسا رو گفتم بياره واسم
موندگاری این لالیک اصل از موندگاری تقلبی کمتره. تقلبی رو گرفته بودم 30 تومن که بردم و پسش دادم . اصلی همش 3 تا 4 ساعت میمونه.صبح استفاده کردم و الان که عصره خبری ازش نیست.اما لگند مشکی رو که 4 روز پیش واسه تست رو کتم زدم رو هنوز احساس میکنم. پس فرق کارهای فرانسه و امارات تو چی میتونه باشه.قیمت اماراتی ها هم که خیلی کمتره.البته من به موندگاری چند روز اعتقادی ندارم . ولی حداقل دیگه 10 ساعت که باید بوی لالیک باید بمونه. دوستانی که تجربه استفاده از لالیک مشکی اصل دارن بی زحمت راهنمایی کنن.90 تومن پول بی زبون و دادیم همش موندگاری 3 ساعت با 2 اسپری .خداییش کم نیست؟نقل قول:
نقل قول:
بذارید در مورد موندگاریش اطرافیانتان نظر بدن.
اتفاقا تفاوتشون همیننه که ادکانهای اصل مشام زود بشون عادت میکنه ولی اماراتی ها مثل اسید تو حلق و گوشو بینی میپیچند.:46:
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
نقل قول:
میخوایی وندروودتو بفروشی؟
چند؟
سلام فروشگاه گل سنگ تو کوچه مروی تهران همه ادکلنهایی که داره با لیبل وزارت بهداشت و اصلی هستشنقل قول:
نه گفتم اگه كسي ميخواد بگم بيارن براش
سلام دوستمون حبیب که از عطر لالیکش عکس گذاشته یه سوال برام پیش آورده تو قسمت سوراخ اسپری عرش و در پوشش عدد حک شده میخواستم بپرسم همه عطرهای اصل باید اینطور باشن یا اینکه بعضیا نیستن اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنمایی کنه با تشکر :eh::eh::eh:
نقل قول:
من 4 سال پیش این لالیک رو گرفتم و اون موقع تقلبیش نبود (یا حداقل زیاد نبود) و همین مشکل رو باهاش داشتم و دارم. یعنی فکر می کنم یک ساعت بیشتر ماندگاری نداره. اما اطرافیان میگن تا چند ساعت بوشو حس می کنند. چند وقت پیش سوار تاکسی شدم و با اینکه چند ساعت از اسپری کردن لالیک گذشته بود رانندهه گفت چه بوی خوبی. لالیک زدی؟ اونجا فهمیدم که ممکنه گاهی اوقات خود شخص نتونه قضاوت درستی از عطری که زده داشته باشه. در ضمن عطرای اصل لزوما ماندگاری بالایی ندارند. من لانویی دلوم از ایو سن لورن رو دارم که ماندگاریش متوسطه. اما چند شب پیش یه فروشگاه واسم سیلور سنت اینتس از بوگارت رو تست کرد که هنوز بوش از رو لباسم نرفته. باور کنید الان که دارم این مطالبو می نویسم با اینکه حداقل 2 متر از لباسم فاصله دارم بوی اون سیلور سنت رو حس می کنم.