ممنون ببخشید خود هارد اکسترنال اپل چطوره اینی که گفتی سی گیت سرعت کارایش چطوره رمز گذاری هم واسم مهمه و واسه ویندوز سون و اپل قابل شناسایی باشهنقل قول:
Printable View
ممنون ببخشید خود هارد اکسترنال اپل چطوره اینی که گفتی سی گیت سرعت کارایش چطوره رمز گذاری هم واسم مهمه و واسه ویندوز سون و اپل قابل شناسایی باشهنقل قول:
سلام.
امروز رفتم wd 1T خریدم 250 تومن ، با 1 سال گارانتی ویستا خوبه ؟
بعدشم ، یه برنامه می خوام که بشه یه پوشه رو رمز کذاری کنه ، اخه وسترن کل هارد رو رمز گذاری می کنه.
یه چیزی مثل گاو صندق که فایل هارو بریزم توش بعد هم رمز !:n01: در ضمن اگه مستقل از ویندوز باشه که محشره. دمتون گرم:n16:
(با برنامه ی true crypt نمی تونم کار کنم)
سلامنقل قول:
یه سوال
سرعت copy / paste کردن چقده ؟
منم دیروز سازگار خریدم 252 ، ولی به نظرم سرعتش خیلی کمه -_-
منم امروز یکی خرید 260هم دادمنقل قول:
سرعت کپی کردن توی حدود 22MB/s هست با usb2 لپتاپ من
من میخوام یه قسمت ازاد داشته باشم تو هارد یه قسمت کد گذاری شده
حالا چطوری میتونم تبدیل به 2تا پارتیشن کنم و یکی رو کد بزارم؟
پارتیشن بندی کردن به هارد صدمه نمیزنه؟
از usb2 استفاده میکنید ؟ اگر به usb2 سیستم متصل کرده باشید پایین بودن سرعت بدیهی هست . البته پیشنهاد میکنم با استفاده از برنامه HDtune یک تست Read بگیرید .نقل قول:
از قابلیت hardware encryption این هارد که نمیتونید استفاده کنید و در نتیجه باید از نرم افزار برای اینکار استفاده کنید . پیشنهاد میکنم قبل از هر گونه دستکاری در پارتیشن در مورد نرم افزار رمزگذاری تحقیق کنید شاید نیازی به دو پارتیشن کردن فضای هارد نباشه . بعنوان مثال با استفاده از True crypt میتونید یک فایل container بسازید و این فایل را mount کنید که در اینصورت بصورت یک درایو در my computer ظاهر میشه و میتونید دیتا ها را در داخل آن ذخیره کنید . پارتیشن بندی هم به هارد صدمه نمیزنه . توصیه میشه که از اطلاعات موجود در آن یک کپی داشته باشید .نقل قول:
من با خوده ویندوز یه پارتیشن ساختم و بانقل قول:bitlocker خوده ویندوز هم کول کردم
الان یه مقدار کند بالا میاد وقتی وصل میکنم
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد برا هارد؟
سلام
من یه سیتم دارم که 24 ساعت روشنه (تقریبا مثل سرور)
میخوام یک هارد 500 بگیرم که هم سرعتش مناسب باشه هم از کیفیت کاری خوبی برخوردار باشه
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
من قصد خرید یک هارد 1TB با پورت USB3 را دارم
بین WD MY passporrt ESSENTIAL SE و TOSHIBA موندم
بنظر شما کدومشون بهتره از نظر عمر و کارایی و سرعت
سوال دیگه اینه که جدیدپترین مدل MY PASSPORT در هاردهای WD کدام مدل هست
آیا مدلی که من پیشنهاد دادم قدیمی است چون جدید بودن مدل هارد برام مهم است
آیا هاردهای توشیا از WD بهر هستند یا خیر؟
سلام .نقل قول:
آیا هارد اکسترنال هم باید 24 ساعته power on باشه ؟
با توجه حجم نه چندان زیاد باید هاردهای اکسترنال پرتابل (بدن آداپتور) بخرید . چون حداقل حجم هاردهای اکسترنال آداپتوری موجود در بازار 1TB هست . از برند seagate مدلهای Backup plus یا expansion و از برند western هم مدل my passport پیشنهاد میشه .
WD my passport essential se مدل قدیمی هست که فکر نمیکنم در بازار پیدا بشه . جدیدترین مدلهای در حال تولید هاردهای اکسترنال WD پرتابل را از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید . تولیدات هر دو برند Toshiba و WD کیفیت خوبی دارند و دقیق نمیشه گفت کدام بهتر هست .نقل قول:
مدل جدید Silicon Power Armor A15 . در حجمهای 500GB و 1TB . ضد ضربه (استاندارد US military MIL-STD-810G) . دارای اینترفیس usb3 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]