بی زحمت کامل توضیح بدید ، خطتون چیه؟ dlc؟نقل قول:
دوستان خطوط ما به غیر از مخابرات از کجا میشه سرویس گرفت؟
مودم کابلی تی پی لینک مدل td8817
دانلود نامحدودش رو هم تست کردید تا حالا ؟ سرعت 128
Printable View
بی زحمت کامل توضیح بدید ، خطتون چیه؟ dlc؟نقل قول:
دوستان خطوط ما به غیر از مخابرات از کجا میشه سرویس گرفت؟
مودم کابلی تی پی لینک مدل td8817
دانلود نامحدودش رو هم تست کردید تا حالا ؟ سرعت 128
برای این مودم برید تو قسمت status => device info . اون پایین صفحه مشخصات خط و سرویستون را نوشته
بسیار ممون
اینا بودش:
کد:
Data Rate
:
2048
508
kbps
Max Rate
:
25128
1260
kbps
توی پلوتون که وارد می شی ، هم برای شبکیه و هم اینترنت خود مخابرات ی چیزی تحت عنوان ترافیک دائمی هست ، این یعنی چی؟
بعد اینو توی قسمت شبانه شبکیه هم نوشته:n04:
بله dlc هستشنقل قول:
بی زحمت کامل توضیح بدید ، خطتون چیه؟ dlc؟
الان از مخابرات سرویس می گیرید یا کلا سرویس از هیچ جایی ندارید؟نقل قول:
یکی دو ساله پیش میخواستم برم از مخابرات بگیرم گفتن پورت خالی نداریم منم دیگه همون موقع رفتم سراغ وایمکس ایرانسلنقل قول:
تا الان از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم
حالا میخوم از adsl استفاده کنم
خواستم ببینم مثه سابق هنوز مخابرات در انحصار خودش داره خطوط ما رو یا از isp های دیگه هم میشه گرفت؟
راستش این ترافیک دائمی را خودم هم توش مونده ام D:نقل قول:
دانلودتون رو 2 مگ و آپلود رو رو 512 بستند براتون.
نکته قابل تامل : همینطور که میبینید چون خططتون dlc هست تا 25 مگ میتونند روش سرویس بدن !!!!!! ولی متاسفانه مخابرات از این قضیه داره به سود خودش استفاده میکنه و ....
آره ، اصلا از خود مخابرات هم یعنی همون 2020 بصورت حضوری پرسیدم گفتم مزیت این dlc ها چیه؟ گفت هیچی:n02:
امروز زنگ زدم گفتم واسه ارتقا به یک مگ میشه؟ گفت آره ولی اون قبلیا هم می پره:n28:
کلا ی جوری شده بازار اینا ، خوب دزدی راه انداختن ، کاش می شد چند نفری جمع می شدیم و هماهنگ می کردیم چند تا از شیشه های مخبرات رو می اوردیم پایین:n24:
شما هم dlc هستید؟ ضمنا گفتید از آریافون هم میشه سرویس گرفت؟
والا در مخابرات که ترافیک دائمی یعنی ترافیکی که خودت می خری (چه روی قبض چه آنلاین)نقل قول:
و ترافیک اعتباری هم همان تمدید خودکار ماهیانه هست که سر هر ماه خود به خود شارژ می کنه و اعتبارش 40 روزه هست.. و همیشه از ترافیک اعتباری اول استفاده میشه که اگر تمام شد میره سراغ ترافیک دائمی و اگر اون هم تمام شد خودش اتوماتیک شارژ می کنه.. که شارژ خودکار به هیچ وجهی نمی شه کاریش کرد..
ولی در شبکیه با توجه به اینکه پرداخت قبض نداره این قضیه جای سوال داره؟؟ شاید مرتبط با قضیه مشترکین اعتباری شبکیه باشه ؟؟ نکنه شبکیه هم خودش اتومات شارژ کنه و باز روی قبض بیاد که اگر اینطوری باشه من یکی عمرا برم سراغ شبکیه...:n28:
فکر نمی کنم ، اصلا به این موضوع که میاد روی قبض اشاره ای نکردن ، ضمنا فقط مخابرات هست که با بقیه فرق داره والا شرکت های دیگه مثلا اگه سه گیگ بخری سر ماه از بین می ره در حالی که مخابرات منتقل می کنه به ماه بدی