نقل قول:
باید ببینی تو محل کارت به چند تا پی سی شایر کردین
باید 84 به بالا بده اگه نداد شما زنگ بزنی مشگلتو حل میکنن
اگه غیر از اینا داد باید زنگ بزنی تا مشگلتو پیدا کنن!
64=11kb
128=22kb
256=44kb
512=88kb
Printable View
نقل قول:
باید ببینی تو محل کارت به چند تا پی سی شایر کردین
باید 84 به بالا بده اگه نداد شما زنگ بزنی مشگلتو حل میکنن
اگه غیر از اینا داد باید زنگ بزنی تا مشگلتو پیدا کنن!
64=11kb
128=22kb
256=44kb
512=88kb
از آنجایی كه تجهیزات شركت داتك منطبق با استانداردهای بین المللی است، انواع مودمهای استاندارد قابلیت كاركردن با شبکه داتک را دارند.
نكته قابل توجه این است كه مودمهایی كه انتخاب می شوند باید قابلیت سازگار ی با ADSL یا ADSL 2 را داشته باشند و VPI / VCI آنها بایستی قابلیت تنظیم برروی 12/10 ، 25/10 ، 51/10 و 12/10 ، 25/11 ، 31/11 را داشته باشد.
بطور كلی می توان گفت مودمهای ASUS ، Symphony ، Fiberhome ، Alcatel ، Ericsson ، SMC ، Comtrend ، Paradyne ، Pheenet ، galaxy و ... سازگار با تجهیزات ما می باشند.
تجربه ما نشان داده است که تا کنون تنها مودم های D-link با شبکه داتک - تله کام ناسازگاری دارند
به بهنقل قول:
خیابون خوش. اذربایجان . سلسبیل.
یادش بخیر. چه روزایی داشتیم!
آقا کسی اطلاعاتی در مورد اینترنت ماهواره ای نداره ؟ شنیدم یه دیش میخواد با یه مودم مخصوص که انگار به مادر بورد هم وصل میشه ... و شیندم فقط ریسیو داره و سند نداره .... جریانش چیه ؟!
از کجا میتونم بفهمم که تا حالا چقدر دانلود و ... (ترافیک) داششتم ؟
اینترنت 128 توی اهواز ماهی 35 هزار تومان است(پارس آنلاین)
چرا اینقدر گرونه؟
من از گوشه وکنار فهمیدم که چندین شرکت در طی ماه آینده میخواهند در اهواز adsl ارایه دهند.
از دوستان کسی از کم و کیف این ماجرا خبری نداره؟
منتظر بمونم تا یه ماه دیگه یا نه
به کسایی که صبر ندارن و میخوان زود اینترنتشون وصل شه پیشنهاد می کنم سراغ داتک نرن
چون خیلی اذیت میکنن سر وصل کردن
حدودا 1 ماه یا بیشتر طول میدن تا وصل کنن
برنامه ی du meter رو بگیر و نصب کننقل قول:
سرعت ترافیک و.... رو میگهکد:www.dumeter.com
برنامه ی خوبیه:8:
نقل قول:
متساسفانه بحث در این مورد ممنوع.
داتک فوق العاده افتضاح رانژه میکنه حرف دوستمون صد صد تایید من یک دوستی دار از یک ماه گذشته هنوز خطش رانژه نشده اصلا طرفش نرید