آره تایم اوتش خیلی اذییت میکنه...تا ببینم یه تایم اوت میده حتی اگه پینگش 100 باشه سری دیسکانکت میکنم ...نقل قول:
Printable View
آره تایم اوتش خیلی اذییت میکنه...تا ببینم یه تایم اوت میده حتی اگه پینگش 100 باشه سری دیسکانکت میکنم ...نقل قول:
یه دونه هم اعصاب آدمو خورد میکنه... من داشتم... خیلی دزدن... خوب نیست ... شبانش هم 3 شب هست... سرعتش بیگیر نگیر داره...نقل قول:
من میگم شما برید سپنتا بگیرید.... شاید خیلی خوب باشه... حداقل شرکتای که ما داریم هر کدومشون یه مشکلی دارن... مثلا ماتریکس پینگش خوبه ولی پاکت لاست و تایم اوتش زیاده... حداقل واسه من اینجوری بوده و قطعیش هم کمه... ارم نت تا دلت بخواد قطعی داره... صبانت دزدن و بگیر نگیر داره... شاتل هم که حرفشو نزنیم بهتره... سپنتا رو یه امتحان کن...نقل قول:
احتمال خیلی زیاد من برم سراغ سپنتا.نقل قول:
فقط این خط خراب شده از رانژه در بیاد . . .
دوستان من مدتی هست که خیلی قطعی دارم یعنی لینک ام خیلی قطع می شه. مودم خودم درست نشون نمی داد الان رفتم از یکی از دوستام مودمشو گرفتم دیدم خیلی snr margin پایینی دارم. در حد 6 !! تو بهترین حالت میشه 11 دیگه واقعا اعصابمو خورد کرده. مودمو زدم سر خط هیچ تغییری نکرد گفتم شاید از سیم کشی باشه. سیم کشی رو که چک کردم تنها جاییش که به نظرم میاد یه قسمت از سیم کشی هست که از بالای نرده خونه همسایه رد میشه و یه قسمتش انشعاب برق همسایه دقیقا از بغل سیم تلفن ما رد میشه. حالا دقت کردم این چند روز می بینم دقیقا اون موقع هایی که خونه نیستن یعنی چراغ روشن نیست یا سر و صدایی نیست من لینکم مشکل نداره ! من باید چکار کنم دوستان لطفا راهنمایی کنید؟
یه بار زنگ زدم 117 اعلام خرابی کردم ولی خبری نشد بعد رفتم مرکز دستغیب میگه به ما مربوط نیست به شرکت مربوطه، ماتریکسم زنگ زدم فقط گفته آره نویزتون بالاس ما حالا به ادمین گزارش میدیم که درست کنه ولی هیچ فرقی نکرده.
اگر واقعا مطمئن هستید از خط هست زنگ بزیند 117 چندین بار میان و درست میکنننقل قول:
چون مخابرات وظیفه داره تا ورودی ساختمون شما خط رو درست تحویل بده اینجور که شما میگید سیم خارج ساختمان هست و وظیفه مخابرات هست که درست کنه
ماتریکس امروز n تا تایم اوت میده... شاید 5 6 تا تایم اوت زیاد توی صفحه باز کردن و دانلود تاثیر نداشته باشه اما کسی که کارای آنلاین از جمله بازی آنلای. چت تصویری و گفتاری. دیدن فیلم و صدای آنلاین نمیتونه کاراشو انجام بده... برعکس ارم امروز اصلا تایم اوت نداره...
توی اسپید تست فرقی تکرده ولی توی بازی و oovoo آدم رو کلافه میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود.............
اوضاع ماتریکس زیر خط فقر آیا با این اینترنت میشه بازی آنلاین کرد؟؟؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]